Geçinemeyenler kulübü

bende yangindan cok korkuyorum, yapabilecek hic biseyim yok gibi bir şey bu konuda
Çok korkutucu gerçekten.
İnsanın zaten basireti bağlanıyor ama olmaz diye bir şey yok.
Canlı canlı alarm çalışını duyunca iyice gerildim.
Gerçi geçen asansör bir açıldı, anam filyasyon ekibi içeride, onu da görünce yine aklım çıktı
Yüzleşince korkuyor insan.

Huuu senın tam teşkilatlanma olmuş ama suan bana da ısık oldun. Ben de eklemeler yapmalıyım. Ozellıkle gazlı bez hatta oksijenli su gıbı seyler bıle olabılır.
ben hem gocuk altini dusundum, hemde olurda cikarsam neye ihtiyacim olabilecegini, kolonya dezenfektan falanda var mesela pandemiden once koymustum acik yara falan olursa mikrop kirar en azindan mantigiyla koymustum.
kislik kiyafet koyma sebebim yazim donlada oturursunda kışın arabayi alamazsak donariz resmen ankara da,
surekli kullandigim ilaclardan da birer kutu var, kizimin asi karti hastaliklarimiz kan gruplarimiz vs hepsi yaziyor, esim kafayi yemisim gibi bakmasa uzerime dovme yaptiracagim kan gruplarimizi
depreme karsi bi hassasiyetim var baska konularda bu tedbirin %1 i yok

napabilir ki onla biz olmadan, satmaya kalksa kredi borcu var zararli cikar
Bacım kimlik hırsızlığı diye bir şey duydun mu?
Sen oradan al o fotokopileri, şimdi burada detaylı anlatmanın manası yok öğretici olmayalım, durduk yere almasınlar içeri

1 ay once falandi kizla kapida oynuyoruz arkami bi dondum geliyor beyazlilar soyle bi seytan yokladi derler ya irkildim, bizim bloga girdiler hemde icimden lan bizemi gidiyolar yoksa dedim ne alakaysa

Bacım kimlik hırsızlığı diye bir şey duydun mu?
Sen oradan al o fotokopileri, şimdi burada detaylı anlatmanın manası yok öğretici olmayalım, durduk yere almasınlar içeri
ay ne bileyim napayim ben o policeleri peki o kadat sigorta yaptirdik depremde adam bizden police isterse ne dicez

ay ne bileyim napayim ben o policeleri peki o kadat sigorta yaptirdik depremde adam bizden police isterse ne dicez
Başka güvenli bir yerde tutun.
İşyeri, banka kasası vs.
Poliçe gitsin mesele değil de kimlik fotokopisi imha edilmesi gereken bir evrak.
Ne evde ne başka bir yerde bulunmasın asla.
Bir işlem için gerekiyorsa o anda çektirip ve çekenin de 1 tane çektiğinden emin olup işlemi yapmak lazım.
Milletin başına neler geldi bundan yahu...

@LaylonCorap mesela o cantayi yaparsan esine plan anlatman lazim cunku cok agir oluyor canta, ben esime hep sen cantayi aliyosun ben kizi diyorum cantayla mumkun degil kacamam, o panikle kizi ona hic emanet edemem duz yolda yururken devrilip duser ikisi sakarlar sagolsunlar

is yerinde tutsam oyle bir depremde zaten is yeri haritadan silinir disarda kimlik fotokopisi ile islem yaparken uzerine cisgi cektiriyorum fotokopinin yada nor dusturuyorum iste su islem icin verilmistir gibi

Benim koca tam bir saf ya, saf yerine başka şeyler de söylerim, neyse.
Akşam deprem olurken dizi izliyorduk, deprem oluyor diye fırlayışım, koridoru ışıkları yakarak bir uçuşum var, adam totosunu kaldıramadı.
Dondu kaldı öyle salon kapısında ‘tamam bitti ses çıkarma çocuklar uyanacak’ diyor.
Lan ben çocuklara uçmuşum, iyi olduklarından emin olmuşum, evi pavyon gibi aydınlatmışım, o daha salon kapısına anca varmış.

allahim ya hepsi ayni valla bu erkeklerin, bende firladim kiza annemde gitmis salon kapisinin altina dikilmis 110 kilo gobegiyle
esim desen onla deprem atlatsam kimseye bisey olmasa bizim evde kesin 1 yarali olur yani , adam evde yururken her gun ama her gun ayak serce parmagini nasil bir yere vurabilir, zaten kış uykusuna yatmıs 4 ayi gucuylede uyuyor o uyku sersemligiyle onun kacabileceginden bile supheliyim ben

Babam bizle hep dalga geçerdi, deprem yaşamamıştı.
Düzce depreminde ank ne fenaydı, Allahım o görüntü gitmez gözümden.

2003 2005 miydi, İzmir’de sağlam bir deprem oldu ve babam hastaydı o gece.
Evde bir koşuşu var don atletle, çıktı kapıdan fırladı gitti, onu almaya gelmişlerdi zaten, bizi bıraktı ve gitti adam askerleriyle
O gece de eve girmedi, arabaya binip iş yerine gitti.
Sonra bizi aldırmak aklına geldi, sağolsun

bizimki de ben hamileyken gece bacagima kramp girip ben bagirinca doguruyorum sanip beni evde birakip kosarak arabaya inmisti kendi doguracak heralde gidip hastanede, erkeklerin beyin hucrelerinin yarisi kendilerini terk ediyo ani streste eminim ben

bizimki de ben hamileyken gece bacagima kramp girip ben bagirinca doguruyorum sanip beni evde birakip kosarak arabaya inmisti kendi doguracak heralde gidip hastanede, erkeklerin beyin hucrelerinin yarisi kendilerini terk ediyo ani streste eminim ben
Yarısı mı ama bu hepsi eder, kıt akıllılar yahu zaten
Bazen çocuğa anlatır gibi anlatıyorum, öyle bir yöntem izliyorum
Büyük yargıda bulunmayayım ama en zekisi anca bize denk, öyle yaratılmışlar
Aynı anda iki iş yapamıyorlar, tek çekirdekliler.

Benim koca bana epidural açılırken bayılmıştı, beni bırakıp onla ilgilendi tüm ekip.
Sağolsun her daim destekçimdir böyle

ahahaha bizim ki doguma bile giremedi
kizi benden yarim saat kadar once cikarmislar sanirim bana spinalden sonra genel anestezide verildi, adamin cocugu dogmus annemler falan odada kizla ilgileniyo bizimki hala ameliyathanenin kapisinda bekliyomus, ebe hanim yanina gidip kizinizi odaya goturduk demis, oda annesi cikmadi daha demis cikar abicim annesi sen merak etme ayilmasink bekliyoruz, kizini merak etmiyomusun demiste bizimkinin aklina ancak cocugunu gormek gelmis
narkozdan uyandim bit kadar bebeyi eline almis kuzu bumu bizimki bumuydu iyi bak diyo zaten narkozdan şirazem kaymis spinalden bacaklarim uyusmus felcli gibi yatiyorum bana bu bizimki mi diyo nerden aklina gelmiş se

Ahshshshsh
Sizin durum daha fenaymış.
Benim koca çocukla beraber çıktı ikisinde de.
O koyulan küvezi kendi taşıdı, ola ki bir karışıklık olur diye.
Tabii kaldığım odanın yan kapısında doğurmasaydım ve kapıda tüm aile fertlerimiz olmasaydı, karışıklık ihtimali yok değildi.
2 3 metre kapıya kadar eşlik etti, cinliğinden bahseder hep

bizimkine de hurafeci anasi bebeler karismasin iyi bakin demiş zaten sirayla aliyorlar doguma bir dogum islemi yapilirken 2.sezeryan ayni anda yapilmiyor, normal dogumlarda senin dedigin gibi ya kendi odalarinda yada odalarinin yanindaki ayri bir odada doguruyorlar, hepsini gectim benim kizi dogdugunda al hic tanimayan bi adamin eline ver bunun babasini bul desen adam hic zorlanmazdi yani, kopyala yapistir yapmisim cocuga zaten.
bide bu bizim mi diyo yok muhtarin ki

Ben hep pazar doğurdum ve o gün hastanede 2 çocuk doğdu. Biri kız, biri de bizim erkek
Kocamın hayatındaki övünç kaynağı bu, sen düşün gerisini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…