Geçinemeyenler kulübü

Siz yine Ankaradasınız kızlar. Hem üçüncü derece hem zemin sağlam. Kolay kolay bir şey olmaz Ankara’ya. Eskişehir gibi balçık zeminde, ikinci derece deprem kuşağında 20 yıllıl binada yaşayan bu garip napsın?
sizinde kötüymuş, ankara ya bisey olmaz diyip icimi rahatlatmaya calisiyorum ama sinirlarindan gecen onemli fay hatlari var diye biliyorum, golcuk depreminde yataklar takla atiyordu bizim resmen

chamallows chamallows sen de Ankara'daymıssın bilmiyordum. Simdi yırumlarda gördüm cok cok gecmıs olsun. Ankara da bile deprep oluyor cidden neler oluyor artık anlamlandıramıyorum. Yani "ne olacaksa olsun artık" modundayım.
bende artik kiyamet kopsada hep birlikte gitsek modundaydim sallayana kadar 😁

Bu konu sızın oldugu ıcın yazmaya cekınıyorum kızlar, sankı sız kendı aranızda sohbet edıyormuscasına güzel bir ortam var araya gırıp rahatsızlık vermeyeyim:KK15:

Bu konu sızın oldugu ıcın yazmaya cekınıyorum kızlar, sankı sız kendı aranızda sohbet edıyormuscasına güzel bir ortam var araya gırıp rahatsızlık vermeyeyim:KK15:
ne alaka bizim konumuz aramizda konusuyoruz ☺️ gelen herkesle konuşuyoruz burda etlige sutluge dokunmadan takiliyoruz sadece

O zman bir soru sorayım belki bir cevap alırım. Cocugu bilsem sınavına gırıp 1.asamayı gecen var mı?

benim kendi evimde deprem çantam hep hazirdir, firsatim olursa kacacagim alan bile bellidir, akutun guvendeyim programi telefonumda kurulu, aksam yatarken telefonum hep elimi atip alacagim yerdedir
Bizde hiçbirisi yok.
Sadece toplanma alanına baktım geçenlerde, karşıdaki park.
Telefonuma ıslık düdük programı indirdim.
Evde düşünüyorum düşünüyorum yok anacım, herhangi bir hayat üçgeni, saklanacağım alan yok.
Sonra tekrar villa fiyatlarına sövüyorum😂

Bizde hiçbirisi yok.
Sadece toplanma alanına baktım geçenlerde, karşıdaki park.
Telefonuma ıslık düdük programı indirdim.
Evde düşünüyorum düşünüyorum yok anacım, herhangi bir hayat üçgeni, saklanacağım alan yok.
Sonra tekrar villa fiyatlarına sövüyorum😂
yapabilecegim en iyi sey hic yer yoksa yatagin yanina falan uzanmak, benim aklima en cok yatani etrafinda sandalye olan masa altina girmek, masa kırılsada sandalyeler karsilikli yuku dengede tutar diye dusunuyorum 🤔

yapabilecegim en iyi sey hic yer yoksa yatagin yanina falan uzanmak, benim aklima en cok yatani etrafinda sandalye olan masa altina girmek, masa kırılsada sandalyeler karsilikli yuku dengede tutar diye dusunuyorum 🤔
İzmir depreminden sonra eşim, çocuklar toplanıp deprem anında ne yapılır ne yapılmaz konustuk ve güvenli bölge belirledik. O an asla başka bir yere gitmek yok duruş pozisyonu bu falan diye ciddi bir konusma oldu.Bir cantaya 4 kucuk su iki cubuk kraker iki kucuk tatlı biskuvi bı kucuk el feneri koydum bunlar guvenli alan belırledıgmız yerde duruyor.Yani allah göstermesın ama öyle bir an yaşansa herkes bu kurallara uyar mı canta akla gelır mı bilemiyoruö ama yıne de içim daha rahat boyle.

Yataklar yere sıfır, koltuk falan da öyle.
Masa desen bir adam akıllı salon masası var o da öyle ahşap masif bir şey değil, dar uzun suntalamdır herhalde, gayet kırılır.
Çamaşır desem kurutmayla üst üste, devrilir diye yanaşamam.
Baktım baktım hiçbir şey bulamadım yahu.
Mutfak tezgahı falan sağlam oluyorsa anca olun altı olur ama üstten dolaplar açılıp tabak çanak beynime geçmezse.

İzmir depreminden sonra eşim, çocuklar toplanıp deprem anında ne yapılır ne yapılmaz konustuk ve güvenli bölge belirledik. O an asla başka bir yere gitmek yok duruş pozisyonu bu falan diye ciddi bir konusma oldu.Bir cantaya 4 kucuk su iki cubuk kraker iki kucuk tatlı biskuvi bı kucuk el feneri koydum bunlar guvenli alan belırledıgmız yerde duruyor.Yani allah göstermesın ama öyle bir an yaşansa herkes bu kurallara uyar mı canta akla gelır mı bilemiyoruö ama yıne de içim daha rahat boyle.
benim çantada baya battaniye ozellikle kislik birer takim kiyafet 3 su 200 lira para evin tapu sigorta policeleri biskuvi kraker vs macun firca sabun kadin pedi islak mendil gazlibez adini hatirlayamadim simdi su burkulmalarda falan sardiklari esnek şey, hepimizin kimlik fotokopileri aranacaklar listesi adresleri isimleri telefonlari caki makas fener her nane var yani

Böyle olması gerekiyor hatta zorunluluk.
Biz iç anadolu çok savsağız bu konuda, en fazla sallanırız ama yıkım olmaz diyoruz da. Ne belli yani?

Geçtiğimiz haftalarda yangın alarmı çalıştı, ertesi gün yönetimden mesaj geldi.
Ocağı kapanmaya ayarlayıp biri evden gitmiş ve kapanmamış.
Sistem devreye girince hangi daireden sinyal geldiği görüldüğünden izin alarak kapıyı kırıp girmişler, mutfaktaki yangını söndürmüşler.
Bunu duymak bile ürpertti, yahu insan nereye kaçar, ne yapar, hiç böyle kazaya, afete hazır değiliz.
Birçoğumuzun evinde ne ilkyardım kiti var ne yangın söndürücü var, öyle haybeye yaşıyoruz.

benim çantada baya battaniye ozellikle kislik birer takim kiyafet 3 su 200 lira para evin tapu sigorta policeleri biskuvi kraker vs macun firca sabun kadin pedi islak mendil gazlibez adini hatirlayamadim simdi su burkulmalarda falan sardiklari esnek şey, hepimizin kimlik forokopileri aranacaklar listesi adresleri isimleri telefonlari caki makas fener her nane var yani
Benim koca tövbe yapmaz bunu.
Hırsız girse ne olacak, oldu elimizle teslim edelim bari der😂

benim çantada baya battaniye ozellikle kislik birer takim kiyafet 3 su 200 lira para evin tapu sigorta policeleri biskuvi kraker vs macun firca sabun kadin pedi islak mendil gazlibez adini hatirlayamadim simdi su burkulmalarda falan sardiklari esnek şey, hepimizin kimlik fotokopileri aranacaklar listesi adresleri isimleri telefonlari caki makas fener her nane var yani
Huuu senın tam teşkilatlanma olmuş ama suan bana da ısık oldun. Ben de eklemeler yapmalıyım. Ozellıkle gazlı bez hatta oksijenli su gıbı seyler bıle olabılır.

Böyle olması gerekiyor hatta zorunluluk.
Biz iç anadolu çok savsağız bu konuda, en fazla sallanırız ama yıkım olmaz diyoruz da. Ne belli yani?

Geçtiğimiz haftalarda yangın alarmı çalıştı, ertesi gün yönetimden mesaj geldi.
Ocağı kapanmaya ayarlayıp biri evden gitmiş ve kapanmamış.
Sistem devreye girince hangi daireden sinyal geldiği görüldüğünden izin alarak kapıyı kırıp girmişler, mutfaktaki yangını söndürmüşler.
Bunu duymak bile ürpertti, yahu insan nereye kaçar, ne yapar, hiç böyle kazaya, afete hazır değiliz.
Birçoğumuzun evinde ne ilkyardım kiti var ne yangın söndürücü var, öyle haybeye yaşıyoruz.
bende yangindan cok korkuyorum, yapabilecek hic biseyim yok gibi bir şey bu konuda

Back