• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

bizimki bugun kahvaltisini yapti, öglen yogurt icine biraz ekmek, sonra saat 3 gibi tarhana corbasi, 6 da makarna 2 kofte ve ayran , sonra kendi sut icmek istedi, saat 8.20 de puding yedi yatti, gun icinde bi ara 3 5 tane ceviz badem yedi okadar.
instada bir bayan takip ediyorum allahim maasallah bebesi bi ara kelle paca iciyodu ne verse yiyo hicmi bisey secmez bir cocuk, çok isterdim yemek secmeyen bir cocuk olmasini
Arkadaşlarımın çocukları öyle benim, cinnet geçiriyorum.
Beraber pikniğe gittimizde diğer çocuklar 2 tavuk pirzola, 4 köfte, 2 kuzu pirzola yedi.
Vallahi benim iki katım yedi, bırak çocuklarımı.
Benimkiler de yarım tavuk pirzola ve 1 köfte😂

Ha bir de o çocuklar yatmadan önce bir yemek daha yiyorlarmış, yani akşam yemeği 5 de yeniyorsa 9 da illa bir yemek çorba vs daha.
Bizde akşam yemeği sonrası sadece süt var uyku rutini, o kadar.

bizimki de keşke yese hergun baklava borek ac sarma sar dese usenmez sararim ya yeterki yesin, gozunun icine bakiyorum bir sey istesin diye, kucugun kilosu cok iyi aslinda, zayif olan buyuk cocuk
Öyle yapmıcaksın işte😄
Çocuklar aşırı zeki, karnını doyurmasına olan hevesini görünce böyle yapıyorlar.
Ben umursamaz davranıyorum ondan.
Benimki de seçiyor bu arada. Her şeyi yemiyor da yemedikleri az. Brokoliden, karnabahardan nefret eder çorbasını da içmez.
En sevdikleri et balık, çorba, makarna, mantı, köfte, havuç gibi standart çocuk yemekleri.
Ama kuru baklagilleri yer, bezelye, kereviz, yerelması fln yer.

Valla görsele göre kocaman kocamanlar ama çocuk bile olsa bedava. Yüzde doksana yakın indirim. Ama işte benimki de araçla gidilecek mesafe, avm içinde. Avmye hayatta gitmez kocam. Ben kaçırdım siz kaçırmayın
Şimdi online sayfasına baktım ya yok öyle bir ilan, crocs var aynı piyasa fiyatına.
Bize de yakın yok, anneme diyeyim bir bakalım.
Yazın tek giydiğim şey terlik, o da birken.
En son 2 sene önce 300 den aldım.

Beraber pikniğe gittimizde diğer çocuklar 2 tavuk pirzola, 4 köfte, 2 kuzu pirzola yedi.

Ha bir de o çocuklar yatmadan önce bir yemek daha yiyorlarmış, yani akşam yemeği 5 de yeniyorsa 9 da illa bir yemek çorba vs daha.
Benimki de pirzola sevmez. Evladımın fakir zevki vad. Köfteyi pirzolayla koy pirzola kalır köfte yer. Dönerciye giderdik salgından önce ekmeğe pideye saldırır et yemezdi😂😂

Şimdi online sayfasına baktım ya yok öyle bir ilan, crocs var aynı piyasa fiyatına.
Bize de yakın yok, anneme diyeyim bir bakalım.
Yazın tek giydiğim şey terlik, o da birken.
En son 2 sene önce 300 den aldım.

Eklentiler

• CC7A78A6-EA10-4A0D-A875-8A543399C8DE.jpeg
    CC7A78A6-EA10-4A0D-A875-8A543399C8DE.jpeg
    503,3 KB · Görüntüleme: 71
Öyle yapmıcaksın işte😄
Çocuklar aşırı zeki, karnını doyurmasına olan hevesini görünce böyle yapıyorlar.
Ben umursamaz davranıyorum ondan.
Benimki de seçiyor bu arada. Her şeyi yemiyor da yemedikleri az. Brokoliden, karnabahardan nefret eder çorbasını da içmez.
En sevdikleri et balık, çorba, makarna, mantı, köfte, havuç gibi standart çocuk yemekleri.
Ama kuru baklagilleri yer, bezelye, kereviz, yerelması fln yer.
fazladan bisey yedigi zaman evde senlik oluyor resmen bende ☺️
aslinda dedigin gibi relax takilmak lazim belkide

bende yatirmadan yarim saat once son bir kez doyururum, maasallah cocuklara ya keske benimkide oyle güp güp yese herşeyi 😂😂😂

Khomyuk Khomyuk
Kayınpederi aradık, annemi ayrı aradık.
Sabah düşün yola marketten arayın bizi, ne renk varsa hepsini alın dedik😂😂
Bakalım, umarım bölgeye göre bir kampanya değildir, hepsinde vardır.

Carrefour marketler Migros tarafından satın alındı.
Hepsi kapanıp Migros şubesi olacak.
Muhtemelen stokları eritiyorlar büyük şubeler.
Birken terliği bedava verseler almam ben Ya Hu!
Hiç sevmem parmak arası terlik.
Bulursam size alıp göndereyim, bize yakın Carrefour var, ayak numaralarını yazsın isteyenler.

Bulursam size alıp göndereyim, bize yakın Carrefour var, ayak numaralarını yazsın isteyenler.
migrosta a101 ler gibi her koseye bir market dikecek bu gidisle şok da onlarin bunyesinde diye biliyorum ama emin olamadim

Aa çok rahat ama derin. Ben yazın ayağımdan çıkarmıyorum. Abim getirdi kaç sene önce taş gibi valla. Hoş denize fln giymem ben hç tuzlu su yıpratmasın diye ondan olabilid

4 yaş itibariyle öğle uykusunu bırakma çabasına girdi oğlan. Uyutmuyordum bir kaç haftadır. Bugün yasak öncesi parka çıkardıl, arabada 40 dl uyudu dönüşte, gece uykusu şu saate kaldı amaaan

Ben de onlarsız yaşayamam, düz modelleri parmak arası kadar rahat değil.
Hayatımda giyebildiğim tek terlik diyebilirim ki 4 tane var sanırım, gündelik giydiğimi de denize giymişliğim mevcut.
Bir tek mantar taban olan tuzlu suyla ayağı turuncuya çeviriyor ve plastik yani su için olanları acıttı parmaklarımı ama bu kadar parasının hakkını veren bir ürün görmedim ben.
Bebiklerim benim terliklerim😍
Kocama da alıştırdım, mayıs dedin mi ayağımıza çekeriz, eylül sonu ağlaya ağlaya ayakkabıya geçeriz😂

4 yaş itibariyle öğle uykusunu bırakma çabasına girdi oğlan. Uyutmuyordum bir kaç haftadır. Bugün yasak öncesi parka çıkardıl, arabada 40 dl uyudu dönüşte, gece uykusu şu saate kaldı amaaan
Ben pandemide bıraktırdım 4 yaş olmamıştı, küçük de 2,5 yaşındaydı.
Aynı anda kestim bahar sonunda uykuyu yoksa dediğin gibi bu saatlere kadar oturuyorlardı.
Sabah 7 de kalkıyorlar, akşam 9 buçukta zor uyutuyorum öğle uykusu olmamasına rağmen.

Ben pandemide bıraktırdım 4 yaş olmamıştı, küçük de 2,5 yaşındaydı.
Aynı anda kestim bahar sonunda uykuyu yoksa dediğin gibi bu saatlere kadar oturuyorlardı.
Sabah 7 de kalkıyorlar, akşam 9 buçukta zor uyutuyorum öğle uykusu olmamasına rağmen.
Ben de öğlen uyutmazsam 9-9.30 arası uyuyor. Yarım saat bile uyusa akşam 10.30dan önce uyutamıyorum. İnsanın sinir yıpranıyor

Ben de öğlen uyutmazsam 9-9.30 arası uyuyor. Yarım saat bile uyusa akşam 10.30dan önce uyutamıyorum. İnsanın sinir yıpranıyor
10.30 yine iyi bir saat.
Sıklıkla 10 u görüyorum ben hele son 1 aydır yatır kaldır kafayı yedi çocuklar.
Uyuma numarası yapıyorlar, tam salona kuruluyoruz, duvar dibinde iki göz bizi izliyor ‘çok merak ediyoruz heyecanlanıyoruz, ne yapıyorsunuz’ diyorlar.
Bütün serüven bir daha, bir daha...

Öğlen uyuduklarında 11 buçuktu ortalama uyku saatleri ve bizim senelerdir hayatımız yokmuş, onu anladım ben.
O saatte uyut, mutfağı topla 12 oluyordu, e gece yarısı da kocam yatıyordu, resmen görüşmüyor ve bir hayat yaşamıyormuşuz.

Back