- 17 Aralık 2015
- 26.682
- 48.655
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.661
firin temizleyicisi banada lazim, her yemekten sonra silmeme ragmen yinede firinin kenarlarinda yemek yaglari kaliyo goruyorum cok canimi sıkiyo isimi gorurmu ki ?İvit, kesinlikle.
Fırın temizleyici, tuvalet spreyi ve temizlik mendillerini kullanıyorum.
O mendiller olmasa nasıl yaşarım bu sıpalarla inan bilmiyorum, yeri geliyor elime paketi alıp dolap üstü, lavabo, tezgah vs o mendillerle şipşak geçiyorum.
annen nasil iyi degil mi ?Teşekkür ederimHayır negatife döndüğüm sabahın akşamı başladım
Ben fırını yağçözlerden 2 şişeyle yıkardım adeta, 5 günde de onu gidermeye çalışırdım.firin temizleyicisi banada lazim, her yemekten sonra silmeme ragmen yinede firinin kenarlarinda yemek yaglari kaliyo goruyorum cok canimi sıkiyo isimi gorurmu ki ?
peki dolap ustlerini onunla gecince iz kalmiyomu?
benim dolaplarda parmak izi bile kaliyor hemen, sildim mesela cok iyi kuetmazsam bez izi bile belli oluyor
zaten mutfak dolaplarino cam sille siliyorum kahve rengi ve su yen parlak dolaplar var ya onlardan su damlasa izi klaiyoBen fırını yağçözlerden 2 şişeyle yıkardım adeta, 5 günde de onu gidermeye çalışırdım.
Bu çok kolay ve etkili bir formül, kesinlikle almalısın.
Bezler iz konusunda iyi, bırakmıyor leke ama çok iz kalan yerde bilemedim.
Cam bezleri var hazır mendil, benim evde çok ayna ve krom var, cam bezlerini oralarda iz yapmasın diye kullanıyorum.
Gerçi tüm mobilya için cam bezine değmez, o daha pahalı
Normal mendille silsen kalmaz iz ya, öyle ııslak değiller, nemli gibi.
Benim mat beyaz mutfak, şükür ki iz yok ama evde diğer her şey lakezaten mutfak dolaplarino cam sille siliyorum kahve rengi ve su yen parlak dolaplar var ya onlardan su damlasa izi klaiyo
Kuzum benim gibi muhatabına, onu alıntılamadan dokunduracaksın lafı.Öf bu kadın yüzünden ban yemesem bari gittim mi 10 gün gidiyorum azıcık polemik oldu
O mendiller benim de canım ciğerim.İvit, kesinlikle.
Fırın temizleyici, tuvalet spreyi ve temizlik mendillerini kullanıyorum.
O mendiller olmasa nasıl yaşarım bu sıpalarla inan bilmiyorum, yeri geliyor elime paketi alıp dolap üstü, lavabo, tezgah vs o mendillerle şipşak geçiyorum.
Cam ocaktan da aldım ben ama memnun kalmadım.O mendiller benim de canım ciğerim.
Fırın temizleyiciden ve cam ocak için olan
krem deterjanından da memnunum.
Rossman’ın tüm ürünlerini beğeniyorum aslında.
Zaten gel negatifsindir falan dediler de Başhemşire izin vermediO sabah başlaman gerekiyordu aaaa, geç kalmışsın
Evet evet çok şükür ama hala şikayetleri devam ediyor, deprem sonrası artçılar gibi düşünannen nasil iyi degil mi ?
Benim ocak da 10 yılı devirdi yüzeyinde sorun yok sapasağlam ama ocağın gözlerinden biri tamamen mevta, ikisi de ara ara yanmıyor, uğraştırıyor.Cam ocaktan da aldım ben ama memnun kalmadım.
Gerçi benim ocak mahvolduğundan olabilir, o siyah dokusu zarar gördü ve hiçbir şey geçirmiyor.
Fırın spreyini ocağa ve arka zemine sıkıyorum yemek sonrası, o daha makbule geçti.
Ama mendiller gerçekten her odada bir tane var, öyle diyeyim.
Korona öncesi acil misafir mi gelecek, hop elime alıp banyo lavabo duşakabin fayans falan geçiyorum, keza masa sandalye ayakları, kapı, ankastreleri de öyle.
30 dk da tüm ev en azından ‘temiz’ bir görüntüye sahip oluyor.
Elektrikli cam ocak benimki, Allah kahretsin onuBenim ocak da 10 yılı devirdi yüzeyinde sorun yok sapasağlam ama ocağın gözlerinden biri tamamen mevta, ikisi de ara ara yanmıyor, uğraştırıyor.
Bu ay onu yenileyeceğiz inşallah.
ya ben yapamiyorum illa temizlicemBenim mat beyaz mutfak, şükür ki iz yok ama evde diğer her şey lake
Valla chamalcım camlarımda, aynalarımda ve duvarlarımda oluşum var benim.
İz desen değil, tükürüklü bulamaçlar şeklinde.
Aman bırak iz de kalsın yahu o kadar, çocuklu ev sonuçta, kendini heba etme.
Lakede normal mendil iz bırakıyor ama domol temizlik mendilleri benim beyaz dolaplarda bırakmadı.
benim ocak beyaz cam, camdan memnunum ama demirlerini temizleyemiyorum bi turluCam ocaktan da aldım ben ama memnun kalmadım.
Gerçi benim ocak mahvolduğundan olabilir, o siyah dokusu zarar gördü ve hiçbir şey geçirmiyor.
Fırın spreyini ocağa ve arka zemine sıkıyorum yemek sonrası, o daha makbule geçti.
Ama mendiller gerçekten her odada bir tane var, öyle diyeyim.
Korona öncesi acil misafir mi gelecek, hop elime alıp banyo lavabo duşakabin fayans falan geçiyorum, keza masa sandalye ayakları, kapı, ankastreleri de öyle.
30 dk da tüm ev en azından ‘temiz’ bir görüntüye sahip oluyor.
Onların yedekleri cüzi bir miktara satılıyor trendyolda, 35 tl falan olması lazım.benim ocak beyaz cam, camdan memnunum ama demirlerini temizleyemiyorum bi turlu
Geçen hafta temizlik yapalım dedik, sakatlandım.ya ben yapamiyorum illa temizlicem
illa duzenli olacak bak uzun suredir yapamiyodum esim 4 gundur evde ya ohhj valla kirkladim evi kirkladim
yerleri once yikadim sonra elimle citileye citileye sildim, camlar dolap icleri fayanslar
gercekten miOnların yedekleri cüzi bir miktara satılıyor trendyolda, 35 tl falan olması lazım.
Alıp dönüşümlü makineye atabilirsin.
Evet cınımcım, ciddiyim.gercekten mi
ben cok seviyorum evi temizlemeyi mis gibiGeçen hafta temizlik yapalım dedik, sakatlandım.
Bünyem o kadar kabul etmiyor temizliği, delisin ya
dur bi bakip geliyimEvet cınımcım, ciddiyim.
Şu çocuk gelinden kesin yerim bir kaç saate. İki hafta sonra görüşürüz arkadaşlarKuzum benim gibi muhatabına, onu alıntılamadan dokunduracaksın lafı.
Avrupa Yakasındaki Dilber Hala olacaksın.
Ben lafımı ortaya korum, beğenen alır beğenmeyen bırakır geder.
Öyle yaparsan ban yemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?