• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

İvit, kesinlikle.
Fırın temizleyici, tuvalet spreyi ve temizlik mendillerini kullanıyorum.
O mendiller olmasa nasıl yaşarım bu sıpalarla inan bilmiyorum, yeri geliyor elime paketi alıp dolap üstü, lavabo, tezgah vs o mendillerle şipşak geçiyorum.
firin temizleyicisi banada lazim, her yemekten sonra silmeme ragmen yinede firinin kenarlarinda yemek yaglari kaliyo goruyorum cok canimi sıkiyo isimi gorurmu ki ?
peki dolap ustlerini onunla gecince iz kalmiyomu?
benim dolaplarda parmak izi bile kaliyor hemen, sildim mesela cok iyi kuetmazsam bez izi bile belli oluyor

firin temizleyicisi banada lazim, her yemekten sonra silmeme ragmen yinede firinin kenarlarinda yemek yaglari kaliyo goruyorum cok canimi sıkiyo isimi gorurmu ki ?
peki dolap ustlerini onunla gecince iz kalmiyomu?
benim dolaplarda parmak izi bile kaliyor hemen, sildim mesela cok iyi kuetmazsam bez izi bile belli oluyor
Ben fırını yağçözlerden 2 şişeyle yıkardım adeta, 5 günde de onu gidermeye çalışırdım.
Bu çok kolay ve etkili bir formül, kesinlikle almalısın.

Bezler iz konusunda iyi, bırakmıyor leke ama çok iz kalan yerde bilemedim.
Cam bezleri var hazır mendil, benim evde çok ayna ve krom var, cam bezlerini oralarda iz yapmasın diye kullanıyorum.
Gerçi tüm mobilya için cam bezine değmez, o daha pahalı😂
Normal mendille silsen kalmaz iz ya, öyle ııslak değiller, nemli gibi.

Ben fırını yağçözlerden 2 şişeyle yıkardım adeta, 5 günde de onu gidermeye çalışırdım.
Bu çok kolay ve etkili bir formül, kesinlikle almalısın.

Bezler iz konusunda iyi, bırakmıyor leke ama çok iz kalan yerde bilemedim.
Cam bezleri var hazır mendil, benim evde çok ayna ve krom var, cam bezlerini oralarda iz yapmasın diye kullanıyorum.
Gerçi tüm mobilya için cam bezine değmez, o daha pahalı😂
Normal mendille silsen kalmaz iz ya, öyle ııslak değiller, nemli gibi.
zaten mutfak dolaplarino cam sille siliyorum kahve rengi ve su yen parlak dolaplar var ya onlardan su damlasa izi klaiyo

zaten mutfak dolaplarino cam sille siliyorum kahve rengi ve su yen parlak dolaplar var ya onlardan su damlasa izi klaiyo
Benim mat beyaz mutfak, şükür ki iz yok ama evde diğer her şey lake😂
Valla chamalcım camlarımda, aynalarımda ve duvarlarımda oluşum var benim.
İz desen değil, tükürüklü bulamaçlar şeklinde.
Aman bırak iz de kalsın yahu o kadar, çocuklu ev sonuçta, kendini heba etme.
Lakede normal mendil iz bırakıyor ama domol temizlik mendilleri benim beyaz dolaplarda bırakmadı.

Öf bu kadın yüzünden ban yemesem bari gittim mi 10 gün gidiyorum azıcık polemik oldu
Kuzum benim gibi muhatabına, onu alıntılamadan dokunduracaksın lafı.
Avrupa Yakasındaki Dilber Hala olacaksın.
Ben lafımı ortaya korum, beğenen alır beğenmeyen bırakır geder.
Öyle yaparsan ban yemezsin.

Son düzenleme:
İvit, kesinlikle.
Fırın temizleyici, tuvalet spreyi ve temizlik mendillerini kullanıyorum.
O mendiller olmasa nasıl yaşarım bu sıpalarla inan bilmiyorum, yeri geliyor elime paketi alıp dolap üstü, lavabo, tezgah vs o mendillerle şipşak geçiyorum.
O mendiller benim de canım ciğerim.
Fırın temizleyiciden ve cam ocak için olan
krem deterjanından da memnunum.
Rossman’ın tüm ürünlerini beğeniyorum aslında.

O mendiller benim de canım ciğerim.
Fırın temizleyiciden ve cam ocak için olan
krem deterjanından da memnunum.
Rossman’ın tüm ürünlerini beğeniyorum aslında.
Cam ocaktan da aldım ben ama memnun kalmadım.
Gerçi benim ocak mahvolduğundan olabilir, o siyah dokusu zarar gördü ve hiçbir şey geçirmiyor.
Fırın spreyini ocağa ve arka zemine sıkıyorum yemek sonrası, o daha makbule geçti.

Ama mendiller gerçekten her odada bir tane var, öyle diyeyim.
Korona öncesi acil misafir mi gelecek, hop elime alıp banyo lavabo duşakabin fayans falan geçiyorum, keza masa sandalye ayakları, kapı, ankastreleri de öyle.
30 dk da tüm ev en azından ‘temiz’ bir görüntüye sahip oluyor.

Gerçi benim ocak mahvolduğundan olabilir, o siyah dokusu zarar gördü ve hiçbir şey geçirmiyor.
Fırın spreyini ocağa ve arka zemine sıkıyorum yemek sonrası, o daha makbule geçti.

Korona öncesi acil misafir mi gelecek, hop elime alıp banyo lavabo duşakabin fayans falan geçiyorum, keza masa sandalye ayakları, kapı, ankastreleri de öyle.
Benim ocak da 10 yılı devirdi yüzeyinde sorun yok sapasağlam ama ocağın gözlerinden biri tamamen mevta, ikisi de ara ara yanmıyor, uğraştırıyor.
Bu ay onu yenileyeceğiz inşallah.

Benim ocak da 10 yılı devirdi yüzeyinde sorun yok sapasağlam ama ocağın gözlerinden biri tamamen mevta, ikisi de ara ara yanmıyor, uğraştırıyor.
Bu ay onu yenileyeceğiz inşallah.
Elektrikli cam ocak benimki, Allah kahretsin onu😂
Nefret ediyorum, binada gaz hattı yok yasal değil kattan dolayı.
Mecbur olmasam atarım hemen, böyle lanet bir şey görmedim ben.
Küçük kırılma kopmalar da yaşadım, tencerelerim mahvoldu, üstü çizik dolu, tencereyi yana kaydırsam bile aşınma yapıyor.

Benim mat beyaz mutfak, şükür ki iz yok ama evde diğer her şey lake😂
Valla chamalcım camlarımda, aynalarımda ve duvarlarımda oluşum var benim.
İz desen değil, tükürüklü bulamaçlar şeklinde.
Aman bırak iz de kalsın yahu o kadar, çocuklu ev sonuçta, kendini heba etme.
Lakede normal mendil iz bırakıyor ama domol temizlik mendilleri benim beyaz dolaplarda bırakmadı.
ya ben yapamiyorum illa temizlicem 😳
illa duzenli olacak bak uzun suredir yapamiyodum esim 4 gundur evde ya ohhj valla kirkladim evi kirkladim 😂😂😂
yerleri once yikadim sonra elimle citileye citileye sildim, camlar dolap icleri fayanslar 😂😂😂

benim ocak beyaz cam, camdan memnunum ama demirlerini temizleyemiyorum bi turlu

ya ben yapamiyorum illa temizlicem 😳
illa duzenli olacak bak uzun suredir yapamiyodum esim 4 gundur evde ya ohhj valla kirkladim evi kirkladim 😂😂😂
yerleri once yikadim sonra elimle citileye citileye sildim, camlar dolap icleri fayanslar 😂😂😂
Geçen hafta temizlik yapalım dedik, sakatlandım.
Bünyem o kadar kabul etmiyor temizliği, delisin ya😂

Kuzum benim gibi muhatabına, onu alıntılamadan dokunduracaksın lafı.
Avrupa Yakasındaki Dilber Hala olacaksın.
Ben lafımı ortaya korum, beğenen alır beğenmeyen bırakır geder.
Öyle yaparsan ban yemezsin.
Şu çocuk gelinden kesin yerim bir kaç saate. İki hafta sonra görüşürüz arkadaşlar🤣🤣

Back