• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Haklısın. İnş ama evlatlarımız hep iyi insanlara denk gelsin. Arkadaşı, eşi, eş ailesi iyi insanlar olsun. Her akşam uyuduğunda yüzüne bakınca öyle derim ben. Merhametli, sıcak kalpli bir insan olsun. Güzel sevmeyi de bilsin, çok da güzel sevilsin. Çevresi iyi insanlarla çevrili olsun. Hepimizin evladı iyilere denk gelsin.
allah hep iyi insanlarla karsilastirsin degilmi, bu zamanda edilebilecek en guzel dualardan biri sanirim.
ben kizimin kirkini ucurunca annemler baya baya dua edip biseyler istemisti iste saglik okusun bilmem ne olsun vs, bende oyle bos bos yuzlerine bakiyorum, nasil anasin bide sen dua etsene dediler 😁 allah saglikli omur versin hep iyi insanlarla karsilastirsin baska bisey istemiyorum dedim diye bana neler soylemislerdi, bence edilebilecek en guzel dua buydu 😳

Benim donumu atletimi unutmayın kızlar 🙄 Baktınız uzun zamandır kk de yokum Silivri de yimdir 🤣

Şu 17 yaşında evlenip sevgilisi olanlara giydiren çakma miyendiz kocasını öven kızın konusunu şimdi okudum iyi ki görmemişim Ban yerdim :KK70:
Lütfen mühendis ama tornada daha çok para var. Ondan tornacı. Bir de bana varsa kocan ne iş yapıyor demiş. Koca önemli tabii, yoksa kıskanç diyecekti herhalde🤪

Biraz çıtlat bakayım neyin var?
pandemiden once lenf bezlerimde şişme vardı, lenfomadan suphelenip testlerim yapilmisti, lenfoma cikmamisti ama 6 ayda bir kontrole gitmem gerekiyordu pandemi cikinca gidemedim, bir kac gundur boynumda findik kadar bir sislik oldu 😟
o arada on disimde iltihap kapmisti iltihaptanmi oldu yoksa lenf bezlerim mi şışti bilemiyorum.
dr 6 aylik surecler icerisinde ani kilo kaybi gece terlemesi olursa hemen geleceksin demisti, gece terlemem var, şişlik var ama kilo kaybi yok bilemedim.
enfeksiyondandir belki.
belkide sıkintidan
normalde hic ilac kullanmasam yilda 2 3 kere zar zor regl olurdum bu ay 15 gunde 2 kere oldum oda kafamda soru isareti yaratti ama cok ustunde durmuyorum

pandemiden once lenf bezlerimde şişme vardı, lenfomadan suphelenip testlerim yapilmisti, lenfoma cikmamisti ama 6 ayda bir kontrole gitmem gerekiyordu pandemi cikinca gidemedim, bir kac gundur boynumda findik kadar bir sislik oldu 😟
o arada on disimde iltihap kapmisti iltihaptanmi oldu yoksa lenf bezlerim mi şışti bilemiyorum.
dr 6 aylik surecler icerisinde ani kilo kaybi gece terlemesi olursa hemen geleceksin demisti, gece terlemem var, şişlik var ama kilo kaybi yok bilemedim.
enfeksiyondandir belki.
belkide sıkintidan
normalde hic ilac kullanmasam yilda 2 3 kere zar zor regl olurdum bu ay 15 gunde 2 kere oldum oda kafamda soru isareti yaratti ama cok ustunde durmuyorum
Tiroit olabilir yine de bi endokrine git.
Benim kilo kaybıyla hoşimato teşhisi kondu. Bir kaç sene sonra kalp çarpıntısı, sinirlilik, çabuk yorulmadan şüphelenip yine gittiğimde bu kez gravese çevirmişti. Belirtileri farklı farklı tiroidin

Tiroit olabilir yine de bi endokrine git.
Benim kilo kaybıyla hoşimato teşhisi kondu. Bir kaç sene sonra kalp çarpıntısı, sinirlilik, çabuk yorulmadan şüphelenip yine gittiğimde bu kez gravese çevirmişti. Belirtileri farklı farklı tiroidin
hasimato var zaten bende :)
kilo kaybim yok hasimato bile zayiflatmadi 😁
kalp carpintim falanda var, sinirlilikte var ama d3 eksikliginden, onun takvisyesini aliyorum
graves ne bilmiyorum bakayim hemen

Back