- 17 Aralık 2015
- 26.682
- 48.655
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.641
evet o saclar hep pitir pitir dokuluyor hormonlar yerlesirken, hatta benim birde o ara hasimato cikti avuc avuc dokuldu resmen saclarimBnimde gurlesti sacim çünkü qz dökülüyor ve sertlesti tirnaklarim da hormonal iste. Gebelik sonrasi eskiye dönüyormusgebelik başında cok dokuldu son trimestarda azaldi. Simdi gene dokulcekmis
Benim eğitimi kadın 3. Günde mi ne bırakmakmıştı zaten.belki bir umut uyur diye isteinsan cocuk soz konusu olunca parayi gozu gormuyor. işe yaramayinca öküz gelip icimeze oturuyo ama napalim canimiz sagolsun
benim kizda oyle baktim aglamaya baslayinca taklidini yapiyorumBenim eğitimi kadın 3. Günde mi ne bırakmakmıştı zaten.
Kendi oğlum diye övmeyeyim ama aralıksız herhalde saatlerce ağlama kapasitesi var.
Eşek kadar oldu hala inadı tutunca 2 saat falan ağlar hiç susmadan.
Ondan işlemiyor, saldık çayıra.
Büyüyünce kendiyle özel olarak kendi ilgilensin, bana ne
Denememiş olabilir miyim?benim kizda oyle baktim aglamaya baslayinca taklidini yapiyorumcok ise yariyo dene bence
Denememiş olabilir miyim?
Bir b.kumda boncuk aramadığım kaldı susması adına ama yok, istediği yapılana kadar öyle bir durum olmuyor ve yapmıyorum.
Daha da doz arttırıp hırçınlaşıyor.
Tam bir kısır döngü.
Ergenliğe razıydım ya, biz şuan inan öyle böyle kavga etmiyoruz.erkek cocuklari hormonlar dolayisiyla biraz daha hircin sanirim
daha ergenlikte catallasan cirtlak sesiyle kavga edeceksin film bitmez senin cile
biz ilk tasindigimizda ust kattaki cocuk ergenlige yeni giriyordu, kavga ederlerdi seslerini gurultulerini umursamazdim ama o catallasan sesin tonu beni benden aliyodu
bazen icimden acaba bir kardesmi yapsam dusuncesi gecerken senin yazdiklarini hatirlayip vaz geciyorumErgenliğe razıydım ya, biz şuan inan öyle böyle kavga etmiyoruz.
Dün ayıramadık kardeşine bir girişti, tekme yumruk Allah ne verdiyse.
İnan gücüm yetmiyor, bu nasıl bir hırs anlamadım.
Sonra bana girişiyor kardeşi uzaklaştırdım diye, sonu oda cezası ve ağlama ve baş ağrısı vs.
Beynim akıyor, resmen hissediyorum her gün çürüyorum artık
Benim kuzen ikinci çocuğu yaptı. Beraber oynarlar. Bir çocuk anneyi, iki çocuk birbirini yorar diye. Şu an biri 3 biri 6 yaşında, sabah akşam kavga gürültü, oturup beş dakika oynamıyorlarbazen icimden acaba bir kardesmi yapsam dusuncesi gecerken senin yazdiklarini hatirlayip vaz geciyorumben dayanamam ya allah sana sabir versin
en iyisi bir cocuk sanirimBenim kuzen ikinci çocuğu yaptı. Beraber oynarlar. Bir çocuk anneyi, iki çocuk birbirini yorar diye. Şu an biri 3 biri 6 yaşında, sabah akşam kavga gürültü, oturup beş dakika oynamıyorlargelme bu oyuna
Gece görmedim etiketi, sabah gördüm olay bitmiştiFilm Cagirdik seni gelmedin. Geri donuste etmemissin.
Bizde 4 gündür sıfır harcama var yazacaktım ki netten domol aldım, ucuza buldum üçer üçer aldım vallabu arada sokaga cikma yasaginda cebimden cikan parayida yazayim,
luzumsuz esime sabah migrostan mesaj gelmis ilk siparisinize ozel alisveris limiti olmadan ucretsiz getiriyoruz diye,
adamin ucretsiz kelimesini zaafi var safi kayserili ya
sabah sabah kolaya supriz yumurtaya bir kav ivir zivira 80 lira harcamis belese geliyomus,
20 lira daha koyup luzumlu biseyler alsa zaten bedava gelecekti o siparis
hoşgeldin1 Ocak sabahı işten çıktım markete gittim,300₺ verdim ( içinde alkol yok,et yok,tavuk yok) araca 100₺ benzin gitti. Online alışverişte ev için eşyalar (tabak bez) tayt vs aldım,300₺ oraya gitti. Hiç bişey almadım ama çok şey aldım
domollardan memnunmusun ?Bizde 4 gündür sıfır harcama var yazacaktım ki netten domol aldım, ucuza buldum üçer üçer aldım valla
Neyse, buna şükür.
Teşekkür ederimhoşgeldiniyileşmene cok sevindim bu arada pozitifkende mi calistin ?
İvit, kesinlikle.domollardan memnunmusun ?
O sabah başlaman gerekiyordu aaaa, geç kalmışsınTeşekkür ederimHayır negatife döndüğüm sabahın akşamı başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?