Geçinemeyenler kulübü

Gebelik demisken yaptin mi bu ay için test ?
Adet olmayınca suphenn vardı ya

Yok ya imkansiz o. Ojede süremezsin habire o dönemde saglikli değil. Hamileikten sonra zaten bir kal geliyormus saca tirnaga
Tabii canım o dönemle iyice mahvoldu.
Ay soy deri gibi kıvama geldi hala da toparlanmıyor, en son 3 sene önce doğurdum, düşün

Jeli gerçekten yaptırırsam bu mantıkla 6 ay denemek istiyorum, sonrasında üzerine yapıştırma tırnaklar ile.
En azından altta yapışacak bir zemin olsun da gerisini hallederim herhalde.

Hepsini denedim, yok olmuyor.
Evet uzuyor ama tersine dönen bir tırnaktan ne beklersin, al eline çevir sağa sola kırılmıyor ki.
Öyle olunca parmak hizasını geçecek kadar da uzatmak mümkün değil zaten.
Tersine derken disa mi ice mi dönüyor?
Hepsine ragmen hic guclenmemesi de farklı doktora ciktin mi bu sebeple

Yapıştırmalarla is nasil yapcan kiz

Yapıştırmalarla is nasil yapcan kiz

Yapıştırmaların kendinden yapışmalı olanları var, tırnağı alıp jelatini söküyorsun hop tırnağa.
Yani ayrı bir yapıştırıcı yok, altında silikon bir bant gibi bir şey var ve hiç uzun değil onlar.
Şimdi yapışmıyor da e altı tırnak değil de et olduğu için, biraz parmak boyuna gelse düz olarak öyle yaparım artık.

benimde enteresan bir sekilde ne yaparsam yapayim uzamayan tirnaklarim gebelikte uzadi, saclarim gurlesti

koca kişisi 4 gun evde diye hunharca temizlik yapan varmi acaba, yalniz olmadigimi soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…