- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.863
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.521
Gebelik demisken yaptin mi bu ay için test ?Gittim doktora, bir sürü hap, krem vs verdi ama gebelik olunca kullanamıyorsun.
Ayrıca su, deterjan vb bir sürü yasak da verdi, dedim katyayı da sen öde o zaman doktora
Elimin suya deterjana girmemesi mümkün olabilir mi Allah aşkına, hele iki çocuk da emmemiş, her gün 20 biberonu elimde kaynar suyla yıkadım yahu.
Olmuyordu yani:)
Amma uzunmus. O kahve ve cok gelen donemde uzun hep ayniysa alismissindir sen tabi yapisaldir.23 24 25 günlerinde kahverengi ve çok..
26 27 28 29 30 krmızı kanama (hepimizdeki gibi )
31 1 i kahverengi az.. ama ped istemeyecek kadar az değil yine ped ihtiyacı oluyor 2 kere
Tabii canım o dönemle iyice mahvoldu.Yok ya imkansiz o. Ojede süremezsin habire o dönemde saglikli değil. Hamileikten sonra zaten bir kal geliyormus saca tirnaga
Alıştım ablam bekarken oruç tutmamak için yalan atıyorum sanirdiAmma uzunmus. O kahve ve cok gelen donemde uzun hep ayniysa alismissindir sen tabi yapisaldir.
Tersine derken disa mi ice mi dönüyor?Hepsini denedim, yok olmuyor.
Evet uzuyor ama tersine dönen bir tırnaktan ne beklersin, al eline çevir sağa sola kırılmıyor ki.
Öyle olunca parmak hizasını geçecek kadar da uzatmak mümkün değil zaten.
Yaptım yaptım negatif çok şükürGebelik demisken yaptin mi bu ay için test ?
Adet olmayınca suphenn vardı ya
Yapıştırmalarla is nasil yapcan kizTabii canım o dönemle iyice mahvoldu.
Ay soy deri gibi kıvama geldi hala da toparlanmıyor, en son 3 sene önce doğurdum, düşün
Jeli gerçekten yaptırırsam bu mantıkla 6 ay denemek istiyorum, sonrasında üzerine yapıştırma tırnaklar ile.
En azından altta yapışacak bir zemin olsun da gerisini hallederim herhalde.
Yapıştırmalarla is nasil yapcan kiz
Ne kdar relaxsin doktora da gitmiyorsunYaptım yaptım negatif çok şükür
Beni korkuttular durduk yere ve hala adet olmadım, resmen 2 ay geçti.
Ölmeyeceksem gitmem ben, tırnağa regle gelene kadar ohooo dünya gitmem gereken sorun varNe kdar relaxsin doktora da gitmiyorsun
Sayfada maşallah bı sakinYapıştırmalarla is nasil yapcan kiz
PardonAlıştım ablam bekarken oruç tutmamak için yalan atıyorum sanirdi
Silmedim duzenledim yanlış yere yazmışım bu topik geyik topiği olan degilmisNiye sildin ay
sir agdayla alsana canimBıyıklı geziyorum mesela ben ...kuaföre gidemiyorum pandemi var diye
İple de alamıyorum hiç iple al demeyin bana öyle süper guclerim yok
benimde enteresan bir sekilde ne yaparsam yapayim uzamayan tirnaklarim gebelikte uzadi, saclarim gurlestiTabii canım o dönemle iyice mahvoldu.
Ay soy deri gibi kıvama geldi hala da toparlanmıyor, en son 3 sene önce doğurdum, düşün
Jeli gerçekten yaptırırsam bu mantıkla 6 ay denemek istiyorum, sonrasında üzerine yapıştırma tırnaklar ile.
En azından altta yapışacak bir zemin olsun da gerisini hallederim herhalde.
Herkes gider Mersin’e ben giderim tersine diyorsunbenimde enteresan bir sekilde ne yaparsam yapayim uzamayan tirnaklarim gebelikte uzadi, saclarim gurlesti
aynenHerkes gider Mersin’e ben giderim tersine diyorsun
Anlamadım, kocan kirlettiği için mi, ona temiz olsun diye mi yoksa evde bir adam varken şu çocuğa baksın da ben işimi göreyim diye mikoca kişisi 4 gun evde diye hunharca temizlik yapan varmi acaba, yalniz olmadigimi soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?