- 17 Aralık 2015
- 26.682
- 48.655
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #4.481
saglikli demedim zaten bakimli dedimSağlıklı bulmadım
saglik ne arar bizim sülalede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saglikli demedim zaten bakimli dedimSağlıklı bulmadım
İyiki ağız içi etlerin yanmamış.benim diş etlerini filan karbonat bile mahvediyorbaya amonyakli mutfak cifi tencerelere kullandigimiz cif, tuvaletleri yikadigimiz cif
cok enteresan ama hic bisey olmadi allahtan, cahil akli işteİyiki ağız içi etlerin yanmamış.benim dişleri karbonat bile mahvediyor
Dalga geçiyorsun, ciddiyim cif diye bir şeyi kodlamış olmalısın dedim.baya amonyakli mutfak cifi tencerelere kullandigimiz cif, tuvaletleri yikadigimiz cif
Benim arkadaşta abdest nasıl geçiyor bilmiyorum sürekli tırnagina kalıcı oje yaptiriyorÖyle yaşayan çok insan var.
Kiminde estetik bakım, bazısı alışveriş çılgını, kimi fink fink gezme.
Sırf ona yaşıyorlar
Ben de senelerce kalıcı oje kullandım ve geçiriyor.Benim arkadaşta abdest nasıl geçiyor bilmiyorum sürekli tırnagina kalıcı oje yaptiriyor
Asla normal tırnakla gezdiğini goremezsin
Bu ara doğurdu doğuracak ama iiih tirnak da tırnak
Canım tatlı değildir ama bir daha asla yaptırmam 24 saat süren hassasiyet yapıyor ve 24 saat asla geçmiyor tarif edilemez bir gıcık his yaşadım. 2 seans hakkım vardı yaktım paramıLazerli diş beyazlatma işlemi yaptıran var mı kızlar aranızda?
Şimdi konu açmayım dedim gelecek olan üç beş cevaptan fazlası olmaz .
Konu gaspı olmuyorsa burada sorayım chamallows
Bende supheliydim de Rus bı tirnakciya gittiğimde Müslüman ülkelere girişi yok MeselaBen de senelerce kalıcı oje kullandım ve geçiriyor.
Şöyle, geçirmese o tırnak zaten havasızlıktan sararır mahvolur, dediğim gibi soydurup aynında tekrar yaptırdım.
2 senede hiçbir şey olmadı tırnağa, oje durda 5 güne sararır halbuki.
su bahsettigim kuzenim cifliyodu bi araDalga geçiyorsun, ciddiyim cif diye bir şeyi kodlamış olmalısın dedim.
Ay nasıl yaptın bunu, ben bir kere çilek ve karbonatı okudum onunla ovdum ama mahvoldum ya.
Ayak tirnaklarim için çok istiyordumBen de senelerce kalıcı oje kullandım ve geçiriyor.
Şöyle, geçirmese o tırnak zaten havasızlıktan sararır mahvolur, dediğim gibi soydurup aynında tekrar yaptırdım.
bizimki üçunede yasiyorÖyle yaşayan çok insan var.
minde estetik bakım, bazısı alışveriş çılgını, kimi fink fink gezme.
Sırf ona yaşıyorlar
kalici oje isindan dolayi biraz daha jelimsi bir kivam aliyor sanirim oyuzden,Ben de senelerce kalıcı oje kullandım ve geçiriyor.
Markasına göre değişir.Bende supheliydim de Rus bı tirnakciya gittiğimde Müslüman ülkelere girişi yok Mesela
Türkiye'ye giriyor tabi de.
Sen geçiriyor abdesti diyene inanma .abdest sizin için önemliyse yaptırmayın lütfen filan dedi napcami şaşırdım bak simdi
Onlar normal bildiğimiz oje değil hatta arap ülkelerinde helal oje diye satılıyor.kalici oje isindan dolayi biraz daha jelimsi bir kivam aliyor sanirim oyuzden,
sac boyasi icin bi ara zaten konusuldu saniyorum abdeste mani degildir diye,Onlar normal bildiğimiz oje değil hatta arap ülkelerinde helal oje diye satılıyor.
Saç boyası da mesela abdest geçirir, içeriği farklı çünkü.
Tabii iddia edemem şimdi de ben yaptıdım ve iki sene oksijensiz susuz kalan bir tırnak kopardı, düşerdi herhalde mantığıyla yaklaşıyorum.
Nasil geçirecek su? Sudan bile etkilenip kabuk atmıyor. Uv ışığı ile sertlestirilmis tabakasi var. Cok mantiksizBende supheliydim de Rus bı tirnakciya gittiğimde Müslüman ülkelere girişi yok Mesela
Türkiye'ye giriyor tabi de.
Sen geçiriyor abdesti diyene inanma .abdest sizin için önemliyse yaptırmayın lütfen filan dedi napcami şaşırdım bak simdi
İşte su gecirmiyormus dedim bendeNasil geçirecek su? Sudan bile etkilenip kabuk atmıyor. Uv ışığı ile sertlestirilmis tabakasi var. Cok mantiksiz
Hayır, o oje değil ki yani sıradan sürdüğümüz bir oje değil.Nasil geçirecek su? Sudan bile etkilenip kabuk atmıyor. Uv ışığı ile sertlestirilmis tabakasi var. Cok mantiksiz
İddia etmiyorum, ben icat etmedim sonuçtaİşte su gecirmiyormus dedim bende
Filmdelisi geçiriyor ben kullandım iki yıl diyor