Geçinemeyenler kulübü

havadan 1 maaş gidiyor zaten sizin bu durumda

Lazerli diş beyazlatma işlemi yaptıran var mı kızlar aranızda?

Şimdi konu açmayım dedim gelecek olan üç beş cevaptan fazlası olmaz .

Konu gaspı olmuyorsa burada sorayım
kuzenim yaptırdı ama ondan mi bilmiyorum disleri hizla curumeye basladi, birde agiz kokusu yapmis oyle diyor pandemiden beri goremiyorum malum agiz kokusunu ben alamadim

kuzenim yaptırdı ama ondan mi bilmiyorum disleri hizla curumeye basladi, birde agiz kokusu yapmis oyle diyor pandemiden beri goremiyorum malum agiz kokusunu ben alamadim
Yeğenim(erkek 24 yaş) beyazlatma yapmak istiyormuş da benimde fikrim yok sizden fikir alip öyle cevaplayim dedim.
Bilgisiz hala olmayim şimdi

Yeğenim(erkek 24 yaş) beyazlatma yapmak istiyormuş da benimde fikrim yok sizden fikir alip öyle cevaplayim dedim.
Bilgisiz hala olmayim şimdi
şahsi deneyimim yok ama bu kuzenim baya baya estetikli botokslu her daim full+full kendisiyle ilgilenen bir vatandas olarak bir seyden memnun kalmadiysa vardir bir bildigi

Evvvvet ışınlı olan
O sürülen jel diş etine temas eden yerleri yandı, kadın acı içinde kıvrandı iki gün valla.
Ben birkaç sene önce yaptırmaya gittim ama acıyorsa yapmayın dedim, ‘acıyor özellikle hassasiyet sızlama çok olur’ deyip temizleme artı bir toz fırlatma yaptı.
Bembeyaz olmadı ama 5 tona kadar açıldı.
Şuan yine sapsarı oldu dişlerim, yaptırmam lazım benim de, fazla antibiyotikten hep bunlar...

şahsi deneyimim yok ama bu kuzenim baya baya estetikli botokslu her daim full+full kendisiyle ilgilenen bir vatandas olarak bir seyden memnun kalmadiysa vardir bir bildigi
Para çok galiba kendilerinde

''temizleme artı bir toz fırlatma yaptı ''

Aaa adı ne acaba

Ne linci kuzum estağfurullah. Buyurun gelin TR'ye gurbet ellerde böyleyse en azindan memleketinizde yaşamış olursunuz. Cok güzel buralar. Beklerizz Öyle yazıp durmayın yurtdisi kötü diye üzülüyorum. Kotuyse çıkın çıkın gelin.

Para çok galiba kendilerinde
aslinda yok ama 15 yasindan beri calisiyor ve sirf bunun icin yasiyor,
bir ara kistleri vardi, fizigi cok guzel gercekten cogu bayanin bile bakip donup bir daha baktigi bir fizige sahip kiza ben vucut seklin degismis kistlerden dedim diye ayni aksam 600 lira online yasam kocuna para verip hirsla eski fizigine geri donmus bir bayan

bekarken bir ara cifliyordum ben

Sağlıklı bulmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…