- 17 Aralık 2015
- 26.682
- 48.655
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.461
havadan 1 maaş gidiyor zaten sizin bu durumdaEşim de ben de ögretmeniz. Evimiz kira bir arabamız var Türkiye şartlarına göre iyi sayılır ama altın borcuyla aldıkkredimiz var bir de oğlumuz var bakıcımız var sayınca ne çok masrafımız varmış ya kredi kartını her ay kullanıyoruz . Öyle işte
Her ay niyetleniyoruz ama kalmıyor kaldığında da altın alıyoruz borcumuz için birikim olsun diyeAy sonu elinizde bişey kalmiyordur
Evet 1 maaş kredi kira faturalar diğer maaş ev geçimi gıda oğlanın ihtiyaçları her ay bi şey çıkıyor mutlaka .havadan 1 maaş gidiyor zaten sizin bu durumda
kuzenim yaptırdı ama ondan mi bilmiyorum disleri hizla curumeye basladi, birde agiz kokusu yapmis oyle diyor pandemiden beri goremiyorum malum agiz kokusunu ben alamadimLazerli diş beyazlatma işlemi yaptıran var mı kızlar aranızda?
Şimdi konu açmayım dedim gelecek olan üç beş cevaptan fazlası olmaz .
Konu gaspı olmuyorsa burada sorayım
Annem yaptırmıştı ama lazerli mi bilmiyorum, bu ışın tutulan mı?Lazerli diş beyazlatma işlemi yaptıran var mı kızlar aranızda?
Şimdi konu açmayım dedim gelecek olan üç beş cevaptan fazlası olmaz .
Konu gaspı olmuyorsa burada sorayımchamallows
Yeğenim(erkek 24 yaş) beyazlatma yapmak istiyormuş da benimde fikrim yok sizden fikir alip öyle cevaplayim dedim.kuzenim yaptırdı ama ondan mi bilmiyorum disleri hizla curumeye basladi, birde agiz kokusu yapmis oyle diyor pandemiden beri goremiyorum malum agiz kokusunu ben alamadim
Evvvvet ışınlı olanAnnem yaptırmıştı ama lazerli mi bilmiyorum, bu ışın tutulan mı?
şahsi deneyimim yok ama bu kuzenim baya baya estetikli botokslu her daim full+full kendisiyle ilgilenen bir vatandas olarak bir seyden memnun kalmadiysa vardir bir bildigiYeğenim(erkek 24 yaş) beyazlatma yapmak istiyormuş da benimde fikrim yok sizden fikir alip öyle cevaplayim dedim.
Bilgisiz hala olmayim şimdi
O sürülen jel diş etine temas eden yerleri yandı, kadın acı içinde kıvrandı iki gün valla.Evvvvet ışınlı olan
Para çok galiba kendilerindeşahsi deneyimim yok ama bu kuzenim baya baya estetikli botokslu her daim full+full kendisiyle ilgilenen bir vatandas olarak bir seyden memnun kalmadiysa vardir bir bildigi
''temizleme artı bir toz fırlatma yaptı ''O sürülen jel diş etine temas eden yerleri yandı, kadın acı içinde kıvrandı iki gün valla.
Ben birkaç sene önce yaptırmaya gittim ama acıyorsa yapmayın dedim, ‘acıyor özellikle hassasiyet sızlama çok olur’ deyip temizleme artı bir toz fırlatma yaptı.
Bembeyaz olmadı ama 5 tona kadar açıldı.
Şuan yine sapsarı oldu dişlerim, yaptırmam lazım benim de, fazla antibiyotikten hep bunlar...
Ne linci kuzum estağfurullahAvrupa da çok az para kazanıp geçinmenin sırları :
-sigara içmemek
-herşeyi 2.el amak (elbise, telefon, tüm teknoloji ürünleri, tüm ev ürünleri, iç camaşırlarım bile 2.el :) )
-marka dan uzak durmak, herşeyi ucuz kalitesiz almak. Organikten uzak durmak
-suları çok az kullanmak (hijyenden taviz vermeden, haftada en fazla 3 kere duş )
-evleri ısıtmamak (evde yorganla yaşıyoruz :) )
-hiç bir aktivite yapmamak
-dışarda hiç yememek
-herşeyi evde yapmak (doğum günü pastası... )
-okulda bazen komşu ülkelere giderlerdi ben hep çok pahalı diye gidemezdim :)
Biz böyle geçiniyoruz. Ama Türkiye'de ki kuzenlerime sorsam biz avrupa'da yaşadığımız için zenginiz et yiyoruz hahah :)
Linç yiyeceğim hisediyorum. Avrupa da yaşayıp zor geçiniyoruz dediğim için
Bir şey püskürtüyor basınçlı hava ile.''temizleme artı bir toz fırlatma yaptı ''
Aaa adı ne acaba
aslinda yok ama 15 yasindan beri calisiyor ve sirf bunun icin yasiyor,Para çok galiba kendilerinde
bekarken bir ara cifliyordum benO sürülen jel diş etine temas eden yerleri yandı, kadın acı içinde kıvrandı iki gün valla.
Ben birkaç sene önce yaptırmaya gittim ama acıyorsa yapmayın dedim, ‘acıyor özellikle hassasiyet sızlama çok olur’ deyip temizleme artı bir toz fırlatma yaptı.
Bembeyaz olmadı ama 5 tona kadar açıldı.
Şuan yine sapsarı oldu dişlerim, yaptırmam lazım benim de, fazla antibiyotikten hep bunlar...
Cif derken?bekarken bir ara cifliyordum ben
Sağlıklı bulmadımaslinda yok ama 15 yasindan beri calisiyor ve sirf bunun icin yasiyor,
bir ara kistleri vardi, fizigi cok guzel gercekten cogu bayanin bile bakip donup bir daha baktigi bir fizige sahip kiza ben vucut seklin degismis kistlerden dedim diye ayni aksam 600 lira online yasam kocuna para verip hirsla eski fizigine geri donmus bir bayan
Fayyy da derlerdi eskidenCif derken?
Öyle yaşayan çok insan var.Sağlıklı bulmadım
baya amonyakli mutfak cifiCif derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?