• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Çocuğun için kaç zaten, daha önce bahsetmiştin biraz olaylı yerlere yakın oluşundan.
Umarım verdiğiniz paranın hakkını görerek satabilirsiniz.
Vaatler yapılmadığı için bahsettiğin şeyler hep değer attırıcı unsur olduğundan, sıkıntılı durum.
burda durum o kadar degisik ki,
oturdugum site suan cevremizdeki duzeni en iyi oturmus bina,
gecen 1.kati 900 +aidata kiraya vermisler,
satmaya kalksam 300 bine satamam heralde,
hastaneler tasinmadan once oturan kisilerin bir cogu hemsire dr vs. idi onlar tasindi yerine buranin yerlileri geldi
3 5 ogretmen bir kacta jandarma kaldi oturakli komsu diyebilecegim, sitenin cılkı çiktı,
dun kizimk assagi indirdim kim oldugunu bile bilmedigim komsu sanirim bana sey dedi
acikta benim ki binsin salincaga giii bebeni indir de dedi 😂😂😂
bi samimiyet olsa anlayacagim su konusmayida ilk kez gordugun insanada ne bileyim yani 😂😂😂

hastaneler tasinmadan once oturan kisilerin bir cogu hemsire dr vs. idi onlar tasindi yerine buranin yerlileri geldi
3 5 ogretmen bir kacta jandarma kaldi oturakli komsu diyebilecegim, sitenin cılkı çiktı,
dun kizimk assagi indirdim kim oldugunu bile bilmedigim komsu sanirim bana sey dedi
bi samimiyet olsa anlayacagim su konusmayida ilk kez gordugun insanada ne bileyim yani 😂😂😂
Dümdük yurdum insanı işte farketmez ki kimsin nesin? mühim olan o an istediğnin yapılması ilkel bir dürtüyle abidik gubidik söylüyor işte kendınce😁

Ank da şaka gibi fiyat, site yani.
Orada işime yakın diye oturmak isteyen kocan düşünsün valla, insan bir yere yatırım yaparken birkaç adım ileriyi görmek zorunda.
Kendi sokağını değil, çevre ve ilçenin gelişimini de göz önünde bulundurmalı.
Çok daha fazla değerlenmeliydi eviniz, bu piyasada gayrimenkuller 2,5 kat arttı neredeyse yeniler.

O insanlar her yerde var, gıı demiyor da ‘pardooon janımm beynine söyler misin insin benim prensesim de istiyor ama’ şeklinde konuşmaya evrilse de tavır değişmiyor😂

Su tutarlar iki asgari ucret zaten. Tek maasla gecinenlerin nasil basardigini asla cozemeyecegim.
Geçinmek bir kenara birikim yapıyorlar, benim o noktada algılarım tıkanıyor gerçekten.
Ank da gross marketler var hem toptan hem perakende satış için, inanın en uygunu bunlar, daha ucuzu yok.
Yılbaşından 1 gün önce gittik, aldığımız da stoklu ürün değil.
2 3sene önce gider, aylık temel erzak alırdık salça, yağ, deterjan, kuru gıda falan olarak 500 tl tutardı.

Bu hafta gittiğimizde sadece kahvaltılık, birkaç aburcubur, sucuk vb yani haftalık alışveriş yaptık, e bir de yılbaşı diye biraz kuruyemiş, 780 mi ne tuttu.
Daha bunda sebze şu bu yok, temel gıda yok.

Orada işime yakın diye oturmak isteyen kocan düşünsün valla, insan bir yere yatırım yaparken birkaç adım ileriyi görmek zorunda.
Çok daha fazla değerlenmeliydi eviniz, bu piyasada gayrimenkuller 2,5 kat arttı neredeyse yeniler.

O insanlar her yerde var, gıı demiyor da ‘pardooon janımm beynine söyler misin insin benim prensesim de istiyor ama’ şeklinde konuşmaya evrilse de tavır değişmiyor😂
degisik ya insanlar 😂😂
bende biri salincakta olunca kizima bekle sirani diyorum, bundan sonra bende oyle yapacam in gıı diyecegim 😂😂
esim icin muhitin falan bir onemi yok, nasil insanlarla oturdugunun bir onemi yok, ama benim icin var,
tamam kendimde kraliyet ailesi mensubu degilim ama en azindan hayat gorusumun ayni oldugu, kafa dengim olan 3 5 insana hasret yasiyorum resmen.
asansorde karsilasiyorum gunaydin diyen yok,
binaya ayni anda kari koca biri benimle asansore binecek olsa erkek olan binmiyor falan, ben boyle yetismedim, degisik geliyor.
bakkala giriyorum gunaydin diyorum adam sanki hayatinda hic bir bayanla konusmamis suratima bakiyor, kolay gelsin iyi gunler diyorum cevap yok,
cevrede soyle aziz sancar genetik arastirma merkezi, bir devlet hastanesi acilacakti, birde aşti buraya gelecekti,
birtek genetik arastirma merkezi acildi, hastaneyi diktiler ama çürumeye birakildi, sehir hastaneleri cikti ortaya, asti gokcek gidince yalan oldu, gelisecegi varsada gelismedi cevre

degisik ya insanlar 😂😂
bende biri salincakta olunca kizima bekle sirani diyorum, bundan sonra bende oyle yapacam in gıı diyecegim 😂😂
esim icin muhitin falan bir onemi yok, nasil insanlarla oturdugunun bir onemi yok, ama benim icin var,
tamam kendimde kraliyet ailesi mensubu degilim ama en azindan hayat gorusumun ayni oldugu, kafa dengim olan 3 5 insana hasret yasiyorum resmen.
asansorde karsilasiyorum gunaydin diyen yok,
binaya ayni anda kari koca biri benimle asansore binecek olsa erkek olan binmiyor falan, ben boyle yetismedim, degisik geliyor.
bakkala giriyorum gunaydin diyorum adam sanki hayatinda hic bir bayanla konusmamis suratima bakiyor, kolay gelsin iyi gunler diyorum cevap yok,
cevrede soyle aziz sancar genetik arastirma merkezi, bir devlet hastanesi acilacakti, birde aşti buraya gelecekti,
birtek genetik arastirma merkezi acildi, hastaneyi diktiler ama çürumeye birakildi, sehir hastaneleri cikti ortaya, asti gokcek gidince yalan oldu, gelisecegi varsada gelismedi cevre
Ya olur mu, kendin otursan neyse ama çocuk olunca çevre çok önemli.
Buradaki kıstas eğitim ya da gelir değil ‘güvenilir’.
En azından çocuk eve en yakın okula gidebilir ve oraya sadece senin sitendeki insan da gelmiyor ki, muhit burada devreye giriyor.
Elbet kimin ne olduğu belli olmaz ama şuna çok inanıyorum, bir muhiti tanımak istiyorsan oranın en bilindik lisesine gidip bakacaksın, öğrencileri inceleyensin çünkü hepsi ebeveynlerinin birer kopyası olurlar.
Önünde polisin devriye gezdiği bir yerde çocuk büyütmek çok sıkıntılı.

Yoksa o dağdan inmeler her alanda mevcut.
Dediğim gibi üslup ya da şekil değişiyor ama özü aynı.

Dümdük yurdum insanı işte farketmez ki kimsin nesin? mühim olan o an istediğnin yapılması ilkel bir dürtüyle abidik gubidik söylüyor işte kendınce😁
bana degisik geliyor ya, yani bir insan Ankara da oturup nasil boyle dumduk kalabiliyor onu anlayamiyorum cidden.

Pursaklardir orasi

Ya olur mu, kendin otursan neyse ama çocuk olunca çevre çok önemli.
Buradaki kıstas eğitim ya da gelir değil ‘güvenilir’.
En azından çocuk eve en yakın okula gidebilir ve oraya sadece senin sitendeki insan da gelmiyor ki, muhit burada devreye giriyor.
Elbet kimin ne olduğu belli olmaz ama şuna çok inanıyorum, bir muhiti tanımak istiyorsan oranın en bilindik lisesine gidip bakacaksın, öğrencileri inceleyensin çünkü hepsi ebeveynlerinin birer kopyası olurlar.
Önünde polisin devriye gezdiği bir yerde çocuk büyütmek çok sıkıntılı.

Yoksa o dağdan inmeler her alanda mevcut.
Dediğim gibi üslup ya da şekil değişiyor ama özü aynı.
burda hayatta okutmam zaten hic bir sey yapamazsam satamazsam kizimin ikemetgahini annemin evine alir ordaki bir okula gonderirim, yinede burada okutmam.
cunku goruyorum disarda cocuklari birbirleriyle iletisimini, birbirlerine nasil davrandiklarini, sokaktaki kediye bile nasil davrandigini gozlemlerim ben insanlarin.
ve kesinlikle egitim hayatini baslatmak istedigim muhit bu muhit degil

Pursaklardir orasi
Yok değil, başka bir semtte oturuyor deniz.
Her bölgenin iyisi kötüsü sıkıntılısı elbet mevcut, hele ank gibi bir şehirde 20 km ötedeki ilçeye bağlı olan semtler var.
Ama bir de muhit gerçeği var tokat gibi çarpan.
Mesela etlikte aşağı eğlence düzgün bir yer bakıldığında, biraz yukarı pamuklara çık, gece şahinler yarışır, ayık gezen bulamazsın ama muhteşem evler ve siteler var.

Her bölgenin iyisi kötüsü sıkıntılısı elbet mevcut, hele ank gibi bir şehirde 20 km ötedeki ilçeye bağlı olan semtler var.
Mesela etlikte aşağı eğlence düzgün bir yer bakıldığında, biraz yukarı pamuklara çık, gece şahinler yarışır, ayık gezen bulamazsın ama muhteşem evler ve siteler var.
çinçini tek geçerimmm

Evet ne yazikki

Oralar düzeldi yine bir nebze.
Eşimin dedesi saman pazarına yakın oturuyor, hem müze hem nereydi ya o yenilediler ya küçük küçük evler, unuttum adını😂
Gecekondu kısmı tabii sıkıntılı ama eskisi gibi değil yine de.
muhit iyi olursa rahatlıkla devlet okuluna çocuk gönderilebilir aksi durumda korku içinde yaşarsın acaba başına bugün bir şey gelir mi diye

Lazerli diş beyazlatma işlemi yaptıran var mı kızlar aranızda?

Şimdi konu açmayım dedim gelecek olan üç beş cevaptan fazlası olmaz .

Konu gaspı olmuyorsa burada sorayım chamallows chamallows

Son düzenleme:
Eşim de ben de ögretmeniz. Evimiz kira bir arabamız var Türkiye şartlarına göre iyi sayılır ama altın borcuyla aldık 😭 kredimiz var bir de oğlumuz var bakıcımız var sayınca ne çok masrafımız varmış ya 🥲 kredi kartını her ay kullanıyoruz . Öyle işte 🙄
Ay sonu elinizde bişey kalmiyordur

Back