- 17 Aralık 2015
- 26.682
- 48.655
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.401
tabi senin gibi maviş maviş gözleri olan bir zilli olacak benceAaaa kızın mi olacak diyosun heyyooooo
bencede pembe olmaliymis zaten ama gida sektorunde insanda aclik hissi olusturacak renkler kullanirlar geneldePeki neden pembe değil ?
Ben hep açımbencede pembe olmaliymis zaten ama gida sektorunde insanda aclik hissi olusturacak renkler kullanirlar genelde
ufff pisBen hep açımsorun yok bok rengide olabilir
Ahaha daha vermedik, vereceğiz bakalım.Sen zenginsin canım gecinebiliyor muyuz topiginde ne işin varaidatı 675 veren adam hiç biseyin fiyatıni düşünmez benceeee
Yakıt içindeyse problem yok .sırf aidatsa cokmusAhaha daha vermedik, vereceğiz bakalım.
Aidatlar büyükşehirlerde bel büküyor gerçekten.
Geçenlerde İstanbul’da bir aidat gördüm, 900 dolar yazıyor
Yok, bizimkinde değil, sizin usül.gazda dahil kiz ona
kiz gazsizmi o para aman allahimYok, bizimkinde değil, sizin usül.
Ayrıca bir de o gelecek, ev kirası gibi ödeyeceğiz.
Ete gelmişti, şimdi ona bir daha.Elektrik dogalgaz otoyol ve kopruler
Gazsız tabii, kol gibi girecek.kiz gazsizmi o para aman allahim
kac daire
cok fazla yaGazsız tabii, kol gibi girecek.
170 daire sanırım.
Annemlerin sitede de öyle oldu, biz uzun zamandır bekliyorduk da birden yüzde elli yerine alıştıra alıştıra yapsalardı iyiydi.
Çaaat diye ocak girecek şimdi.
Bizde 3 güvenlik, 2 apt görevlisi, 1 muhasebeci, 1 de tesisat elemanı, 1 de spor tesisinde görevli var, büyük bir site değil Allahtan.cok fazla ya
bizim 84 daire apt.gorevlisinin maasi sigortasi evindeki elektrigi suyu gazi bize ait, guvenlik gorevlisinin maasi sigortasi var aylik 150-160 liraydi
Zenginliğinde böyle dertleri var işte. Aidat neymiş öyle yavBizde 3 güvenlik, 2 apt görevlisi, 1 muhasebeci, 1 de tesisat elemanı, 1 de spor tesisinde görevli var, büyük bir site değil Allahtan.
Şirketteydi yönetim, darbe yapıp onu aldılar iki sene önce, bir şekilde stabil tuttular iki sene aidatı.
E her bir elemanın zammı, enflasyon gerçeğiyle giderlerin artması anca denk oluyor.
Hatta daha çok vardı da çıkardılar hep işten aidat arttırımı olmasın diye.
Kala kala bu kadar kaldı.
Zenginlikle ne alakası varZenginliğinde böyle dertleri var işte. Aidat neymiş öyle yav
bu kadar elamana aidat normal ozamanBizde 3 güvenlik, 2 apt görevlisi, 1 muhasebeci, 1 de tesisat elemanı, 1 de spor tesisinde görevli var, büyük bir site değil Allahtan.
Şirketteydi yönetim, darbe yapıp onu aldılar iki sene önce, bir şekilde stabil tuttular iki sene aidatı.
E her bir elemanın zammı, enflasyon gerçeğiyle giderlerin artması anca denk oluyor.
Hatta daha çok vardı da çıkardılar hep işten aidat arttırımı olmasın diye.
Kala kala bu kadar kaldı.
yok yok bildigin zenginlik bacimZenginlikle ne alakası var
Büyükşehir derdi diyelim...
Ahahahha annemlerin sitede yönetim için davalık olan var, hiç anlamazdık niye bunlar particilik gibi olay yaratıyor diye.bu kadar elamana aidat normal ozaman
gecen senede bizim sirket yonetimine darbe yaptilarhalbuki adam cok iyi calisiyordu, simdi siteden biri yonetiyor, maasi o aliyor
bizimki asgari ucret aliyor onlada ikizlerine bakici tutmus onun maasini veriyorAhahahha annemlerin sitede yönetim için davalık olan var, hiç anlamazdık niye bunlar particilik gibi olay yaratıyor diye.
Sonra öğrendik ki en az 7 bin mi ne maaşı varmış kaç sene önce, büyük bir site orası.
Yardımcıları bile 2 asgari ücret alıyordu, kan revan kavga dövüş
Bizimki cüzi ya, sanırım yarı asgari ücret alıyor yönetici zorunluluktan, ayrı ayrı blok denetçileri var, onlar almıyor sanırım.
Kestiler sayılır zaten, kadını dövdüler vallabizimki asgari ucret aliyor onlada ikizlerine bakici tutmus onun maasini veriyor
7 bin icin adam keserler bizim burda hey yavrum hey
aklima birden sey geldi ya şu bime falan indirimli tencere takimi gelince teyzeler bir birini dovuyo yaKestiler sayılır zaten, kadını dövdüler valla
Tüm adaylar birbirlerini dövdü bir güzel, kaç sene mahkemelerde süründüler.
Bildiğin siyasi parti ya, lider ve müridleri var.
Kapı kapı gezip brifing verir oy toplarlar, çok komik
Asgari ücret iyi bence, bizimki yarı alıyor diyorum ya.
Öyle karar çıkmış tam zamanlı bir iş değil ne ücreti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?