Geçinemeyenler kulübü

Milli piyango da varlık fonuna çıktı görmüşsünüzdür
Burada da almayalım diyr yazışmıştık ya iyi ki almamışız
yilbasi gunu sabahi kizimi bahceye cikardim bende suraya banka oturayim oynarken diye dusunup, banka oturmamla bir kusun şılap diye ustume kakasini yapmasi bir oldu
allahim yoksa bu bir isaretmi dedim biletmi alsam dedim, sonra yok kizim yok gelme bu oyunlara dedim icimden vazgectim

ben de bu hayattan istiyorum ya,
nefret ediyorum kat kat giyinmekten ruhum daraliyor
Dün yeni yıl için kozalak arıyoruz dsardayiz eşimle.
Lütfen eve dönelim ya diyorum

Neden diyo
Yani mont giymisim yağmur var diye .elimde şemsiye
Kafamda şemsiye kırılırsa diye şapka var
Sağ sola donemiyorum hareketim kısıtlanmış sanki .
Ne demek neden .

Gerçekten bende katlanamiyorum üstüme biseyler giydikce

Merkezi sisteme geç bence. Biz de kısa kollu geziyoruz. Merkezi sistemde alt üst yan herkes yakıyor ya evler ısınıyor. Kombide sen köklesen de komşun yakmıyorsa ısınmıyorsun
Bizim komşu Antalyalı .o yüzden sıcağı seviyor evinde de hayvanlar var çok yakıyor .
Ondan bizde isiniyoruz galiba .hiç yakmiyoruz sayesinde . gerçi balkon şimdiye kadar açıktı ev serin bı hale dönmedi dışarıda soğuk değil yani aslında .

Merkezi sisteme geç bence. Biz de kısa kollu geziyoruz. Merkezi sistemde alt üst yan herkes yakıyor ya evler ısınıyor. Kombide sen köklesen de komşun yakmıyorsa ısınmıyorsun
bizim siteye muteahit yaparken hem dogalgaz sistem dosemis hem merkezi sistem, ben burayi merkezi sistemi var diye tercih ettim, 6 senedir her toplantida soyluyordum merkeziye gecelim diye, en son toplantida sığır komsularimizin hepsinin merkezi sistem borularini kesip kombiyi o duvara gecirdiklerini ogrendim
hayal oldi merkezi sistem kredisi bitince satacagim burayi zaten gittigim yer umarim merkezi olur.
bizim ust komsu bizim evin isisindan faydalanip 200 lira gaz faturasiyla evde sortla geziyor rezmen
alt komsuda gecen guvenlige ustteki yakmiyomu biz hic isinamiyoruz demis
alt katidami ben isitayim olmadi gelsin hepsi bizde otursun kisi bizim evde gecirsinler dedim binada termostata ragmen en yuksek dogalgazi ben oduyorum, bide bana iftira atiyolar cok gucume gitti

ben resmen mont giymeyim diye disari cikmiyorum

Bu arada sokağa çıkma yasaklarinda çocuğunuza nasıl anlatıyorsunuz gidemeyiz annecim parka diye ?
benim anlatmaya calismak gibi bi derdim yok, onun tek amaci parka gitmek oda sitenin bahcesinde var,ona cikariyorum.
ama pandeminin ilk 3 4 ayinda acik acik soyledim, bir salgin oldugunu cikamayacagimizi, evde zaman gecirmemiz gerektigini vs.
simdi yasak var annecim saat 1 den once cikamayiz, ben sana saat bir olunca soyleyecegim cikacagiz diyorum ses cikarmiyo.
cocuklar buyuklerden daha anlayisli oluyor.
uygun bir dille aciklayinca sorun cikarmiyolar

bebeklinick bu arada gül sen güül bu isler parayla degil sırayla, sen bebeni kucakladiginda benim kiz 5 yasinda falan olur dinleyecegim ozaman seni
hatta benim kiz ilk okula baslamis ben evde rahat rahat cayimi yudumlarken sen bana yazacaksin bir markete gittik biskuvinin paket neden pembe degil diye ucan adam sabri gibi kendini yere atti diyeceksin

Peki neden pembe değil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…