- 17 Aralık 2015
- 26.682
- 48.654
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.381
ben de bu hayattan istiyorum ya,Yok yok ne klima ne kombi .inan hic bisey kullanmıyoruz ve ben sortluyum
Milli piyango da varlık fonuna çıktı görmüşsünüzdür
gazda dahil kiz onaSen zenginsin canım gecinebiliyor muyuz topiginde ne işin varaidatı 675 veren adam hiç biseyin fiyatıni düşünmez benceeee
Merkezi sisteme geç bence. Biz de kısa kollu geziyoruz. Merkezi sistemde alt üst yan herkes yakıyor ya evler ısınıyor. Kombide sen köklesen de komşun yakmıyorsa ısınmıyorsunben de bu hayattan istiyorum ya,
nefret ediyorum kat kat giyinmekten ruhum daraliyor
yilbasi gunu sabahi kizimi bahceye cikardim bende suraya banka oturayim oynarken diye dusunup, banka oturmamla bir kusun şılap diye ustume kakasini yapmasi bir olduMilli piyango da varlık fonuna çıktı görmüşsünüzdür
Burada da almayalım diyr yazışmıştık ya iyi ki almamışız
Dün yeni yıl için kozalak arıyoruz dsardayiz eşimle.ben de bu hayattan istiyorum ya,
nefret ediyorum kat kat giyinmekten ruhum daraliyor
Bizim komşu Antalyalı .o yüzden sıcağı seviyor evinde de hayvanlar var çok yakıyor .Merkezi sisteme geç bence. Biz de kısa kollu geziyoruz. Merkezi sistemde alt üst yan herkes yakıyor ya evler ısınıyor. Kombide sen köklesen de komşun yakmıyorsa ısınmıyorsun
Yüreğime biraz su serpildi şimdigazda dahil kiz ona
bizim siteye muteahit yaparken hem dogalgaz sistem dosemis hem merkezi sistem, ben burayi merkezi sistemi var diye tercih ettim, 6 senedir her toplantida soyluyordum merkeziye gecelim diye, en son toplantida sığır komsularimizin hepsinin merkezi sistem borularini kesip kombiyi o duvara gecirdiklerini ogrendimMerkezi sisteme geç bence. Biz de kısa kollu geziyoruz. Merkezi sistemde alt üst yan herkes yakıyor ya evler ısınıyor. Kombide sen köklesen de komşun yakmıyorsa ısınmıyorsun
ben resmen mont giymeyim diye disari cikmiyorumDün yeni yıl için kozalak arıyoruz dsardayiz eşimle.
Lütfen eve dönelim ya diyorum
Neden diyo
Yani mont giymisim yağmur var diye .elimde şemsiye
Kafamda şemsiye kırılırsa diye şapka var
Sağ sola donemiyorum hareketim kısıtlanmış sanki .
Ne demek neden .
Gerçekten bende katlanamiyorum üstüme biseyler giydikce
Ufakligi kim parka götürecekben resmen mont giymeyim diye disari cikmiyorum
Bu arada sokağa çıkma yasaklarinda çocuğunuza nasıl anlatıyorsunuz gidemeyiz annecim parka diye ?ben resmen mont giymeyim diye disari cikmiyorum
mecbur ben goturuyorumUfakligi kim parka götürecek
benim anlatmaya calismak gibi bi derdim yok, onun tek amaci parka gitmek oda sitenin bahcesinde var,ona cikariyorum.Bu arada sokağa çıkma yasaklarinda çocuğunuza nasıl anlatıyorsunuz gidemeyiz annecim parka diye ?
Seni hayal ettikçe kahkaha atıyorum ama yamecbur ben goturuyorumondada astronot gibi geziyorum ortalikta darlaniyorum vallahi
Elektrik dogalgaz otoyol ve kopruler1sadekahve neye zam geldi dedin, okumadım bugün haber ben, bilgim yok.
birde pandemiden dolayi mont almaya falan gidemedim mont yapisiyor tam iyice darliyor, gecen mont kapaliyken kizin ayakkabilarini baglayim dedim de pozisyondan pozisyona girdim resmenSeni hayal ettikçe kahkaha atıyorum ama ya
Aaaa kızın mi olacak diyosun heyyooooobebeklinick sen bana yazacaksin bir markete gittik biskuvinin paket neden pembe degil diye ucan adam sabri gibi kendini yere atti diyeceksin
Peki neden pembe değil ?bebeklinick bu arada gül sen güül bu isler parayla degil sırayla, sen bebeni kucakladiginda benim kiz 5 yasinda falan olur dinleyecegim ozaman seni
hatta benim kiz ilk okula baslamis ben evde rahat rahat cayimi yudumlarken sen bana yazacaksin bir markete gittik biskuvinin paket neden pembe degil diye ucan adam sabri gibi kendini yere atti diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?