- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.121
Karşılıklı yağ çekmece diyorsun, hııı şimdi anladımÖyle diyince sende , ay yok canım olur mu sen bir tanesin , sen böyle iyisin şöyle iyisin vs diyeceksin . Hiç politikadan anlamıyorsun
ben hemen kadın tıp çalışanı değil yurtdışında hiç değil dedim ama doktor olduğunu söyleyen benim de doktor sandığım üye ben onla konuştum belki görüşürüz bile dedi ya.yahuu doktoru bile kandırdı beni akndıramadı ama ya diğeri de doktor değilse diye bir kurt daha düştü içimeEvet ya , geçen gün kadın daha başlar başlamaz fake dedin. Aynende öyle oldu. Bende saf saf mesaj yazdım
yağlayın beniiiKarşılıklı yağ çekmece diyorsun, hııı şimdi anladım
Asyalılara gitcen onun için, instada bir abi var, beni ekleyip duruyor inatla masözmüş.yağlayın beniii
Bi gün hiç unutmam. Arkadaşın biri durup duruken bana . Ya abla sen çok güzelsin ama dedi. Bende aaa evet öyleyim diyince kız birden Kocaman gözlerle “hııı” diye döndü baktı. Meğer kız karşılıklı yağ çekmek istiyormuşKarşılıklı yağ çekmece diyorsun, hııı şimdi anladım
politiklik kim ben kim öyle olsam nasıl bir kariyerim olurdu şimdi tahmin bile edemezsin .ama yohhhhh ben işte kara koyunn orada der çıkarımm her konuya.görme yahuu görmee sana ne dünyayı sen mi kurtaracaksın?Öyle diyince sende , ay yok canım olur mu sen bir tanesin , sen böyle iyisin şöyle iyisin vs diyeceksin . Hiç politikadan anlamıyorsun
Evet o benimde hala kafamı bulandırıyor. Aslında banlanmasaydı sırf meraktan bir arkadaşı çalıştığı hastaneye yollayacaktım. Git bak gerçekte böyle biri varmı diyeben hemen kadın tıp çalışanı değil yurtdışında hiç değil dedim ama doktor olduğunu söyleyen benim de doktor sandığım üye ben onla konuştum belki görüşürüz bile dedi ya.yahuu doktoru bile kandırdı beni akndıramadı ama ya diğeri de doktor değilse diye bir kurt daha düştü içime
ZuahahahshshBi gün hiç unutmam. Arkadaşın biri durup duruken bana . Ya abla sen çok güzelsin ama dedi. Bende aaa evet öyleyim diyince kız birden Kocaman gözlerle “hııı” diye döndü baktı. Meğer kız karşılıklı yağ çekmek istiyormuş
O kim yaEvet o benimde hala kafamı bulandırıyor. Aslında banlanmasaydı sırf meraktan bir arkadaşı çalıştığı hastaneye yollayacaktım. Git bak gerçekte böyle biri varmı diye
Valla süper taktik tavsiye ederim. Kız o gün bu gündür kasının üstünde gözün var dememiş banaZuahahahshsh
İyi olmuş
Ben bayağı salak olduğumdan dalardım lafa ‘estf sen bir kendine bak, esamem okunmaz şu kaş şu göz’ diye.
İltifat kabul edememek bir hastalık bence, uygulayayım ben bu taktiği
Bende oyle kırıyorum kendimi karsisinda insanin. Hele bana bir sey alsin, hediye falan. Hemen gidip 2 3 gun icinde ayni tarz ya da daha iyisini almam lazim gibi hissediyorum. Cok garip ya sacma bir kereZuahahahshsh
İyi olmuş
Ben bayağı salak olduğumdan dalardım lafa ‘estf sen bir kendine bak, esamem okunmaz şu kaş şu göz’ diye.
İltifat kabul edememek bir hastalık bence, uygulayayım ben bu taktiği
Hani su İngiltere’de ben yok Türkçe bilmek. Türkiye’ye gelmek istiyor biz . 14 bin lira kazanmak orda vs vs ...O kim ya
Ben hediye kabul edemem ki, ergenliğimden beri doğumgünü kutlamam, ayıp insanlar hediye alacak diye.Bende oyle kırıyorum kendimi karsisinda insanin. Hele bana bir sey alsin, hediye falan. Hemen gidip 2 3 gun icinde ayni tarz ya da daha iyisini almam lazim gibi hissediyorum. Cok garip ya sacma bir kere
ben istememek sen gelmek.Biz salak olmamak sen ne anlattın biz yememekkkkHani su İngiltere’de ben yok Türkçe bilmek. Türkiye’ye gelmek istiyor biz . 14 bin lira kazanmak orda vs vs ...
Otur oturduğun yerde gibi yorum yapmıştım ben ona. Devamını okumadım bile, fake miymişHani su İngiltere’de ben yok Türkçe bilmek. Türkiye’ye gelmek istiyor biz . 14 bin lira kazanmak orda vs vs ...
nereye gittin ne aldın o sana ne aldı?kimin ki daha pahalıydı?Ben hediye kabul edemem ki, ergenliğimden beri doğumgünü kutlamam, ayıp insanlar hediye alacak diye.
Bugün arkadaşımla alışverişteydik, beğendiğim bir şeyi almaya kalktı.
Ben de ona aldım, sonuç ne oldu herkes kendine almış gibi bir şey
Saçmalık ya resmen.
Gercekten öyle oluyor yaBen hediye kabul edemem ki, ergenliğimden beri doğumgünü kutlamam, ayıp insanlar hediye alacak diye.
Bugün arkadaşımla alışverişteydik, beğendiğim bir şeyi almaya kalktı.
Ben de ona aldım, sonuç ne oldu herkes kendine almış gibi bir şey
Saçmalık ya resmen.
Bir de bende daima hesap kavgası vardır, illa ben ödeyeceğim, niyeyse.Gercekten öyle oluyor ya
Hani sevinirken bir an yandan hadi şimdi ben ne alsam ayip olmasin diye geciriyorum. Dur daha sevinci yasamayadin yahubununda psikolojik sebebi vardir ama ne
bana kimse hediye almıyor anca sarma reçel vs.gönderiyorlar sanki 36 bedenmişim gibi.en iyisi kendi kendine hediye almak zevkine göre oluyor hemGercekten öyle oluyor ya
Hani sevinirken bir an yandan hadi şimdi ben ne alsam ayip olmasin diye geciriyorum. Dur daha sevinci yasamayadin yahubununda psikolojik sebebi vardir ama ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?