• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

bdv de ruhum sıkıldı ayol.yok görümceye hediye yollamışta sadece whatsaptan teşekkür etmiş.nasıl yaparmış aramalıymış.saçma saçma konularrrrr :KK53:
E bdv, ne bekliyorsun?
Bu ülkede eş ve ailesi daima sağlıktan sonra en büyük dert, hiç değişmez.

yarın Ankara da şiddetli kar bekleniyor yazdı arkadaş olamazzzz.yarın dışarı çıkmam lazımmmm mutlakaa :kızgın:

Hadi canım, ay inşallah!!!
Hiçbir hava durumunda ya da sosyal medyada uyarı paylaşılmadı, ben bugün çıktım, saçtım paracıkları o oldu, sen çıkma.
market ihtiyaçları var bir de kargo vermem lazım.çocuğa uygun tek gün perşembe maalesef.diğer günler dersleri uymuyor sokağa çıkma yasağıyla çakışıyor

market ihtiyaçları var bir de kargo vermem lazım.çocuğa uygun tek gün perşembe maalesef.diğer günler dersleri uymuyor sokağa çıkma yasağıyla çakışıyor
Seni yemiş o arkadaşın😂
Ne karı yağmuru, keşke yağsa keşke...

Eklentiler

• E85CC207-47EB-491E-B756-F4C4A42B9FB9.jpeg
    E85CC207-47EB-491E-B756-F4C4A42B9FB9.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 19
Ha anladım, ben türk kahvesi sandım.
Zaten filtre kahvede malum yerli olmamalı, ay nasıl içiyorsunuz onu ya bir heves ettim aldım ama asla yani asla içemedim😂
ben filtre kahveyi içmiyorum rengi solmuş siyah kıyafetlerimin rengi düzelsin diye kullanıyorumm:KK70:

Back