• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Aha bak, hep sen geliyorsun ya chamala ya bana, hiç gel demiyorsun bacım😂
İşte arkadaşlarım da aynı sen gibi :KK70:
artık akıllandım önce ben yiyeceğim sonraki haftaya da size ısmarlarım .ama önceee ben .yoksa kandırılmışlık ve kullanılmışlık sendromum devreye giriyor :KK70:

artık akıllandım önce ben yiyeceğim sonraki haftaya da size ısmarlarım .ama önceee ben .yoksa kandırılmışlık ve kullanılmışlık sendromum devreye giriyor :KK70:
Sen daha bana semt söylemedin sürekli komşu komşu, ha nereye komşu, belki her gün evimin önünden geçiyorsun bir el sallardım yahu😂

Alışveriş sevmediğimden, çocuk gibi girişte beklerim genelde :KK53:
yemem bu numarayı antrenmanlıyım.benim koca da aynı taktiği uygular avm sevmem mağaza sevmem.e kasda hep benim karttan ödenir mecbur.ama kendi ihtiyacı olsun koşaa koşaaa mağazalarda medya marketlerde :kızgın: :KK70:

Benle çıkılmaz zaten yanımdakine de aldırmam ‘şu bez parçası mı bu para yok artık’ diye.
Kozmetikte sınırım yok, onlara gidebiliriz ama alamam çok pahalı herkes kendine😂
ben de kozmetikte cimriyimdir ama kıyafet ayakkabı çantaya dayanamam beğendiysem alırım.alışverişe biz nasıl çıkacacağızzz?

Back