• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Evet ya , geçen gün kadın daha başlar başlamaz fake dedin. Aynende öyle oldu. Bende saf saf mesaj yazdım 😂🙈
ben hemen kadın tıp çalışanı değil yurtdışında hiç değil dedim ama doktor olduğunu söyleyen benim de doktor sandığım üye ben onla konuştum belki görüşürüz bile dedi ya.yahuu doktoru bile kandırdı beni akndıramadı ama ya diğeri de doktor değilse diye bir kurt daha düştü içime :KK53:

Karşılıklı yağ çekmece diyorsun, hııı şimdi anladım :KK70:
Bi gün hiç unutmam. Arkadaşın biri durup duruken bana . Ya abla sen çok güzelsin ama dedi. Bende aaa evet öyleyim diyince kız birden Kocaman gözlerle “hııı” diye döndü baktı. Meğer kız karşılıklı yağ çekmek istiyormuş 😂😂😂

Öyle diyince sende , ay yok canım olur mu sen bir tanesin , sen böyle iyisin şöyle iyisin vs diyeceksin . Hiç politikadan anlamıyorsun 😩
politiklik kim ben kim öyle olsam nasıl bir kariyerim olurdu şimdi tahmin bile edemezsin .ama yohhhhh ben işte kara koyunn orada der çıkarımm her konuya.görme yahuu görmee sana ne dünyayı sen mi kurtaracaksın? :KK53:

ben hemen kadın tıp çalışanı değil yurtdışında hiç değil dedim ama doktor olduğunu söyleyen benim de doktor sandığım üye ben onla konuştum belki görüşürüz bile dedi ya.yahuu doktoru bile kandırdı beni akndıramadı ama ya diğeri de doktor değilse diye bir kurt daha düştü içime :KK53:
Evet o benimde hala kafamı bulandırıyor. Aslında banlanmasaydı sırf meraktan bir arkadaşı çalıştığı hastaneye yollayacaktım. Git bak gerçekte böyle biri varmı diye 🙈

Bi gün hiç unutmam. Arkadaşın biri durup duruken bana . Ya abla sen çok güzelsin ama dedi. Bende aaa evet öyleyim diyince kız birden Kocaman gözlerle “hııı” diye döndü baktı. Meğer kız karşılıklı yağ çekmek istiyormuş 😂😂😂
Zuahahahshsh
İyi olmuş😂😂
Ben bayağı salak olduğumdan dalardım lafa ‘estf sen bir kendine bak, esamem okunmaz şu kaş şu göz’ diye.
İltifat kabul edememek bir hastalık bence, uygulayayım ben bu taktiği😂

Zuahahahshsh
İyi olmuş😂😂
Ben bayağı salak olduğumdan dalardım lafa ‘estf sen bir kendine bak, esamem okunmaz şu kaş şu göz’ diye.
Valla süper taktik tavsiye ederim. Kız o gün bu gündür kasının üstünde gözün var dememiş bana 😂😂

Zuahahahshsh
İyi olmuş😂😂
Bende oyle kırıyorum kendimi karsisinda insanin. Hele bana bir sey alsin, hediye falan. Hemen gidip 2 3 gun icinde ayni tarz ya da daha iyisini almam lazim gibi hissediyorum. Cok garip ya sacma bir kere 😅

Bende oyle kırıyorum kendimi karsisinda insanin. Hele bana bir sey alsin, hediye falan. Hemen gidip 2 3 gun icinde ayni tarz ya da daha iyisini almam lazim gibi hissediyorum. Cok garip ya sacma bir kere 😅
Ben hediye kabul edemem ki, ergenliğimden beri doğumgünü kutlamam, ayıp insanlar hediye alacak diye.

Bugün arkadaşımla alışverişteydik, beğendiğim bir şeyi almaya kalktı.
Ben de ona aldım, sonuç ne oldu herkes kendine almış gibi bir şey😂😂😂😂
Saçmalık ya resmen.

Ben hediye kabul edemem ki, ergenliğimden beri doğumgünü kutlamam, ayıp insanlar hediye alacak diye.

Saçmalık ya resmen.
nereye gittin ne aldın o sana ne aldı?kimin ki daha pahalıydı?

Saçmalık ya resmen.
Gercekten öyle oluyor ya 😀
Hani sevinirken bir an yandan hadi şimdi ben ne alsam ayip olmasin diye geciriyorum. Dur daha sevinci yasamayadin yahu 🤦🏻‍♀️ bununda psikolojik sebebi vardir ama ne 😀

Hani sevinirken bir an yandan hadi şimdi ben ne alsam ayip olmasin diye geciriyorum. Dur daha sevinci yasamayadin yahu 🤦🏻‍♀️ bununda psikolojik sebebi vardir ama ne 😀
Bir de bende daima hesap kavgası vardır, illa ben ödeyeceğim, niyeyse.
Gocunuyorum benim yanımda biri ödeme yaparsa, Allahım her yerde kavga içindeyiz ama kavga ettiğimiz kişiler aynı, 2 3 kişiyiz.
Diğerleri de işte bizi enayi görenler oluyor😂😂

bana kimse hediye almıyor anca sarma reçel vs.gönderiyorlar sanki 36 bedenmişim gibi.en iyisi kendi kendine hediye almak zevkine göre oluyor hem

Back