Geçinemeyenler kulübü

bu arada bir şey farkettim sitede çok az üye kendini doğru tanıtıyor .çoğu yaşadığı hayal dünyasını veya aslında olak istediği kişiyi yazıyor yorumlarında .nasıl mı farkettim.uzun zaman gözlemleyince yazdıkalrında çok tutarsızlıklar yakalıyorum.ama bizler saf gibi neysek onu yazıyoruzz

öyle güzel bir ülkede ne taşı yahuu
Ama baksana , asıl soguk olması gereken yer burası. Biz ne kışlar ne karlar gördük. Ama bir kaç senedir Türkiye’den bile sıcak... bundan 15 sene önce hiç unutmam , her 10 dk bir arabadan iner cana antifriz su dökerdim. O bile donardı. - 30 lardaydı hava . Bugün kışın ortası ve hava +7 derece . Kışlık ceketle sıcak basıyor . Sence kıyamet degilde nedir bu ??

Mesela
Dedikoduya gel

Boşver ,kandırınca mutlu olduklarını sanıyorlar ama aksine dahada mutsuz onlar

film bundan sonra sitede kendimi avukat olarak tanıtacağım sen de büyük bir holding de üst düzey yönetici ol yakışır sana.hadi bea sen de yurtdışında elçilik görevlisisin
Yok cınım, bana olmaz o.
Ben her yerde ameleyim, ruhum öyle.
Çok severim başkalarının yüklerini sırtlamayı, enayi üzerine konmayı.

çok üye yakaladım hangi birini yazayımmm
Ya nasıl akılda tutuyorsun, benim şu 1 sene öncesine kadar bildiğim birkaç üye vardı, 5 tane anca.
Kudranın topiği ve coronasavarla öğrendim kızlar sayesinde biraz, ama yok ya asla hatırlamıyorum.
Zaten isim okumuyorum, yorum okuyorum ondan sevdiğim bir üyeye bile girişmiş olabiliyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…