- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
- #4.061
Yılbaşı diye birşey mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuklara iyi yapmışsın da babaya niye aldınız yahuu o sana alsın hıhhhhKeşke markete gitseydi üzülmezdim . Kızım anne hadi sıkıldım biraz hava alalım dedi . Neyse gittik şehir merkezine sonra anne sen bize christmas hediyesi almadın daha diyince mecbur mağazaya girdik. Bende ne güzel unutmuşlar diye sevinmiştim oysaki ... Uyanık bücür hem kendisine hem kardeşlerine hatta babasının hediyesini bile bana aldırttı
eğlencemiz çam ağacımız olmasa da var işte.ben sadece kızıma hediyeler aldım.yemek yapacağım kuruyemiş bir de küçük pasta alacağım hepsi bu.belki kutu oyunu oynarız.ha bir de piyango çıkarsa değme keyfimeeeYılbaşı diye birşey mi var
Hanımefendimiz parasını evde unutmuş , babayada hediye alması gerekiyormuşçocuklara iyi yapmışsın da babaya niye aldınız yahuu o sana alsın hıhhhh
Sanırım yakında bende yolcuyum bende dayanamayıp bişeyler yazdımaa neden banlandılar?buraya yazdıklarından olamaz o zaman hepimiz banlanırdık.bdv de bir şeyler yazmışlar galiba
her hafta sal babanın üstüne çocukları herşeylerini o alsın.alsın ki başkalarına yediremesin.Hanımefendimiz parasını evde unutmuş , babayada hediye alması gerekiyormuş
ben ayın en az 10 günü banlıyım alıştım. hep geyikten banlanıyorummSanırım yakında bende yolcuyum bende dayanamayıp bişeyler yazdım
Güya iki gün babada kalacaklardı , aksam mesaj atmış minik seni özlemiş sanırım hep seni soruyor . İstersen gel götür diyor . Bende yok özlememiştir bendeykende hep seni soruyor dedimher hafta sal babanın üstüne çocukları herşeylerini o alsın.alsın ki başkalarına yediremesin.
Ya sahi geyik yapmanın nesi suç ? Neden hep banlanıyoruz?ben ayın en az 10 günü banlıyım alıştım. hep geyikten banlanıyorumm
süpersin aynen böyle devam et.çocukları tek başımıza yapmıyorsak tek başımıza niye bakalımmmGüya iki gün babada kalacaklardı , aksam mesaj atmış minik seni özlemiş sanırım hep seni soruyor . İstersen gel götür diyor . Bende yok özlememiştir bendeykende hep seni soruyor dedim
Aslında çok değişti. En azından artık sorumluluk almayı öğrendi . Gerçi yine sorumluluğun büyük kısmı bende ama bunada şükür . Eskiden ayrıldığımızda çocukları bir kaç sene hiç görmemişti . Neymiş onlarsız yasamayı öğrenmeliymiş... Ayrıca artık sorumluluk almazsan nafaka ödersin diye tehdit ediyorum .süpersin aynen böyle devam et.çocukları tek başımıza yapmıyorsak tek başımıza niye bakalımmm
Ne gibi anlamadım benSanırım yakında bende yolcuyum bende dayanamayıp bişeyler yazdım
bandan bahsediyorNe gibi anlamadım ben
Konu Mesajı 'Yeniden kendime gelebilmem için ne yapmalıyım bu cehennemden nasıl kurtulurum?'Ne gibi anlamadım ben
Bekaret konusu toplu katliam olmuş, kudra da banlanmış.aa neden banlandılar?buraya yazdıklarından olamaz o zaman hepimiz banlanırdık.bdv de bir şeyler yazmışlar galiba
çenemizi tutamıyoruz sitenin gediklileri olarakBekaret konusu toplu katliam olmuş, kudra da banlanmış.
bdv de ruhum sıkıldı ayol.yok görümceye hediye yollamışta sadece whatsaptan teşekkür etmiş.nasıl yaparmış aramalıymış.saçma saçma konularrrrrAkılları ız bekaretlimi ona bakalım biz
Yasahh var, sabaha ancafilmdelisi kahvem bitmiş bir pişirimlik göndersene banaa.