• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Keşke markete gitseydi üzülmezdim . Kızım anne hadi sıkıldım biraz hava alalım dedi . Neyse gittik şehir merkezine sonra anne sen bize christmas hediyesi almadın daha diyince mecbur mağazaya girdik. Bende ne güzel unutmuşlar diye sevinmiştim oysaki ... Uyanık bücür hem kendisine hem kardeşlerine hatta babasının hediyesini bile bana aldırttı 😒😒
çocuklara iyi yapmışsın da babaya niye aldınız yahuu o sana alsın hıhhhh :KK53:

Yılbaşı diye birşey mi var 🤣
eğlencemiz çam ağacımız olmasa da var işte.ben sadece kızıma hediyeler aldım.yemek yapacağım kuruyemiş bir de küçük pasta alacağım hepsi bu.belki kutu oyunu oynarız.ha bir de piyango çıkarsa değme keyfimeee :KK53:

her hafta sal babanın üstüne çocukları herşeylerini o alsın.alsın ki başkalarına yediremesin. :KK70:
Güya iki gün babada kalacaklardı , aksam mesaj atmış minik seni özlemiş sanırım hep seni soruyor . İstersen gel götür diyor . Bende yok özlememiştir bendeykende hep seni soruyor dedim 😆

Güya iki gün babada kalacaklardı , aksam mesaj atmış minik seni özlemiş sanırım hep seni soruyor . İstersen gel götür diyor . Bende yok özlememiştir bendeykende hep seni soruyor dedim 😆
süpersin aynen böyle devam et.çocukları tek başımıza yapmıyorsak tek başımıza niye bakalımmm

süpersin aynen böyle devam et.çocukları tek başımıza yapmıyorsak tek başımıza niye bakalımmm
Aslında çok değişti. En azından artık sorumluluk almayı öğrendi . Gerçi yine sorumluluğun büyük kısmı bende ama bunada şükür . Eskiden ayrıldığımızda çocukları bir kaç sene hiç görmemişti . Neymiş onlarsız yasamayı öğrenmeliymiş... Ayrıca artık sorumluluk almazsan nafaka ödersin diye tehdit ediyorum 😁.

Back