- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.081
E bdv, ne bekliyorsun?bdv de ruhum sıkıldı ayol.yok görümceye hediye yollamışta sadece whatsaptan teşekkür etmiş.nasıl yaparmış aramalıymış.saçma saçma konularrrrr
Bende gelirken aldım. Yeni bir marka denemek istedim insallah iyi çıkarfilmdelisi kahvem bitmiş bir pişirimlik göndersene banaa.
Sen gönder o zaman bir pişirimlikBende gelirken aldım. Yeni bir marka denemek istedim insallah iyi çıkar
Hadi canım, ay inşallah!!!yarın Ankara da şiddetli kar bekleniyor yazdı arkadaş olamazzzz.yarın dışarı çıkmam lazımmmm mutlakaa
Yerli marka bulabiliyor musunuz?Bende gelirken aldım. Yeni bir marka denemek istedim insallah iyi çıkar
Pişirimlik değilde istersen paketle göndereyim. Ama bir hafta falan sürer gelmesiSen gönder o zaman bir pişirimlik
market ihtiyaçları var bir de kargo vermem lazım.çocuğa uygun tek gün perşembe maalesef.diğer günler dersleri uymuyor sokağa çıkma yasağıyla çakışıyorHadi canım, ay inşallah!!!
Hiçbir hava durumunda ya da sosyal medyada uyarı paylaşılmadı, ben bugün çıktım, saçtım paracıkları o oldu, sen çıkma.
Var ama bu çekirdek kahve . Yani öğütüp filtre kahve yapacagımYerli marka bulabiliyor musunuz?
bir kaç bozukluk kronumuz var .gönder sen 1 hafta 2 hafta hiç farktmez .bend e bozuklukları gönderirim sanaPişirimlik değilde istersen paketle göndereyim. Ama bir hafta falan sürer gelmesi
Seni yemiş o arkadaşınmarket ihtiyaçları var bir de kargo vermem lazım.çocuğa uygun tek gün perşembe maalesef.diğer günler dersleri uymuyor sokağa çıkma yasağıyla çakışıyor
O paralar tarih oldu canım, geçmez artıkbir kaç bozukluk kronumuz var .gönder sen 1 hafta 2 hafta hiç farktmez .bend e bozuklukları gönderirim sana
Ha anladım, ben türk kahvesi sandım.Var ama bu çekirdek kahve . Yani öğütüp filtre kahve yapacagım
gerçek hayatta ki arkadaş işte bak kandırıyormuş beni.yaşasınn sanal ve dürüst arkadaşlarSeni yemin o arkadaşın
Ne karı yağmuru, keşke yağsa keşke...
Burdan bile daha soguk. Başımıza kar degilde yakında tas yağacakSeni yemiş o arkadaşın
Ne karı yağmuru, keşke yağsa keşke...
ben filtre kahveyi içmiyorum rengi solmuş siyah kıyafetlerimin rengi düzelsin diye kullanıyorummHa anladım, ben türk kahvesi sandım.
Zaten filtre kahvede malum yerli olmamalı, ay nasıl içiyorsunuz onu ya bir heves ettim aldım ama asla yani asla içemedim
Zuahshshshgerçek hayatta ki arkadaş işte bak kandırıyormuş beni.yaşasınn sanal ve dürüst arkadaşlar
öyle güzel bir ülkede ne taşı yahuuBurdan bile daha soguk. Başımıza kar degilde yakında tas yağacak
Aaaa nasıl içemezsin ?? Dünyanın en lezzetli seyidir filtre kahveHa anladım, ben türk kahvesi sandım.
Zaten filtre kahvede malum yerli olmamalı, ay nasıl içiyorsunuz onu ya bir heves ettim aldım ama asla yani asla içemedim
Ay çok feci soğuk.Burdan bile daha soguk. Başımıza kar degilde yakında tas yağacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?