- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #3.941
sizin dükkan pandemide mi kapandı daha önce mi?Aşçı benimki canı istediği zaman yapıyor istemediği zaman yaptıramam asla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin dükkan pandemide mi kapandı daha önce mi?Aşçı benimki canı istediği zaman yapıyor istemediği zaman yaptıramam asla
Benden önce o gebe kalırOooh yaşadın gebeyken
Pandemi den önce kapandısizin dükkan pandemide mi kapandı daha önce mi?
Bu neydi şimdiBenden önce o gebe kalır
Kaprisli değil de seçim yapıyor. Ben dünden kalan yemeği yerim o yemez gibi..Aşçı kocaların kapriside hiç çekilmiyor
Normaldir para yok ki..alman aşısı bizim için stoklanmış ve ayrılmış ama biz almamışız .bu haberi duydum az önce kafamı taşlara vurdummm
Senin başın agrısa onunki migren olur, su istesen , kalk hem kendin iç hemde bana getir diyenlerden sanırımBu neydi şimdi
Nasıl almamışız yahu?alman aşısı bizim için stoklanmış ve ayrılmış ama biz almamışız .bu haberi duydum az önce kafamı taşlara vurdummm
Orada saat kaacSenin başın agrısa onunki migren olur, su istesen , kalk hem kendin iç hemde bana getir diyenlerden sanırım
nobel ödülü kazanmış bir tez vardı psikoloji dalında.ne kadar az eğitimliysen o kadar fazla cesur korkusuz ve mutlu olurmuşsun.bizim çoğumuzun durumu da bu işte maalesefffRabbim herkese dağıtırken ben neredeydim acaba yaa
00.27Orada saat kaac
Sen çocuklardan bu saate nasıl uyanık kalıyorsun güçlü kadınNasıl almamışız yahu?
eşim söyledi akşam.bayağı hazırmış aşılarımızNasıl almamışız yahu?
Çok eğitimli olup korkak ve mutsuz olmaktansa az eğitimli olup cesur ve mutlu olmak daha iyi değilmi?nobel ödülü kazanmış bir tez vardı psikoloji dalında.ne kadar az eğitimliysen o kadar fazla cesur korkusuz ve mutlu olurmuşsun.bizim çoğumuzun durumu da bu işte maalesefff
Çin aşısı hazırdır belkieşim söyledi akşam.bayağı hazırmış aşılarımız
hayır alman aşısı. aşının firması açıklamışÇin aşısı hazırdır belki
Ben hem beyinden muaf hemde mutluluk tan muafÇok eğitimli olup korkak ve mutsuz olmaktansa az eğitimli olup cesur ve mutlu olmak daha iyi değilmi?