- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.651
- 198
- Konu Sahibi chamallows
- #3.981
6 saatten az uyursam zombi gibi geziyorum tüm günBen maksimum 5 saat uyuyorum, o da şanslı isem.
Çocuk nöbetindeyim zaten, o yüzden uyanığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 saatten az uyursam zombi gibi geziyorum tüm günBen maksimum 5 saat uyuyorum, o da şanslı isem.
Çocuk nöbetindeyim zaten, o yüzden uyanığım
Bizde de aynıPratisyen doktor 6 yıl üniversite ve bir yıl pratik . Ama okullar burda daha uzun. İlkögretim 9 , lise 4 sene
Ama ben hep birinci gün diye sayıyorum. Zaten kahve rengi geliyor aradan bir kaç saat sonra şoooppp diye devamı geliyor :/Sende pko varmı? Genelde pko da oluyor. Ve sayılıyor canım
Kilon kaç? Zayıfladıkca o durumlar kalmıyor bende o sorun kalmadıHea nur topu gibi bir pkom var 17 yaşımdan beri . 11 yaşında teyzesi
neresi aynı?Bizde de aynı
Benim uyku bozukluğum var zaten ergenliğimden beri.6 saatten az uyursam zombi gibi geziyorum tüm gün
Aaa ilk ögretim 8 lise 3 degilmiydi? Sanki ben öyle biliyorumBizde de aynı
Gittin mi hiç doktoraAma ben hep birinci gün diye sayıyorum. Zaten kahve rengi geliyor aradan bir kaç saat sonra şoooppp diye devamı geliyor :/
4 oldu lise, ben daha okurken başladı bayağı eski yani.Aaa ilk ögretim 8 lise 3 degilmiydi? Sanki ben öyle biliyorum
Anaokulu 4+4 Lise 4 seneneresi aynı?
sezen aksu da çok çok az uyurmuşşş.bana doktorlarım erken uyuyacaksın artık dedi ama yokk alışmışımmm gene gece kuşuyummm.bende 6 saat uyuyorum 8 saat nadir uyurumBenim uyku bozukluğum var zaten ergenliğimden beri.
Aksine az uyuduğumda daha dinç oluyorum.
6 saat ile 16 saat bende fark yaratmıyor ki en uzun uyumam sanırım ya 19 ya 21 saat olması lazım, unuttum.
Uyurum yani ama ne fayda
Evet , hb çok düşük .kan iğneleri alıyorum ve adet azaltıcı ilaçlar kullanıyorum .Gittin mi hiç doktora
Kilom 57 kuzucumKilon kaç? Zayıfladıkca o durumlar kalmıyor bende o sorun kalmadı
anaokulu sayılmazAnaokulu 4+4 Lise 4 sene
Zaten sayılıyor demiş ki .Ama ben hep birinci gün diye sayıyorum. Zaten kahve rengi geliyor aradan bir kaç saat sonra şoooppp diye devamı geliyor :/
Bazen ayda 1 falan akşam bayılıyorum 9 civarı koltukta, sabah 9 a kadar.sezen aksu da çok çok az uyurmuşşş.bana doktorlarım erken uyuyacaksın artık dedi ama yokk alışmışımmm gene gece kuşuyummm.bende 6 saat uyuyorum 8 saat nadir uyurum
Allah şifa versin kuzum kaç gün sürüyor?Evet , hb çok düşük .kan iğneleri alıyorum ve adet azaltıcı ilaçlar kullanıyorum .
Ama burda ilkögretime 7 yasında başlıyorlar . Onun öncesi kreş ve anaokulu. Sanırım orda çok daha erken başlanıyor ?Anaokulu 4+4 Lise 4 sene
Zayıfsın da maşallah boyda var. Doktora ne zaman gidicek sin?Kilom 57 kuzucum
Hep 52-57 bandında gidip geliyorum
Boyum 171 boyumu soylememin sebebi hani zayıf olduğumu canlandirabilmen icin
Benim bikac saat sonra kırmızı gelmez kahverengiden iki gün sonra anca kırmızı geliyorrAma ben hep birinci gün diye sayıyorum. Zaten kahve rengi geliyor aradan bir kaç saat sonra şoooppp diye devamı geliyor :/