• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

6 saatten az uyursam zombi gibi geziyorum tüm gün 🥴
Benim uyku bozukluğum var zaten ergenliğimden beri.
Aksine az uyuduğumda daha dinç oluyorum.
6 saat ile 16 saat bende fark yaratmıyor ki en uzun uyumam sanırım ya 19 ya 21 saat olması lazım, unuttum.
Uyurum yani ama ne fayda😂

Benim uyku bozukluğum var zaten ergenliğimden beri.
Aksine az uyuduğumda daha dinç oluyorum.
6 saat ile 16 saat bende fark yaratmıyor ki en uzun uyumam sanırım ya 19 ya 21 saat olması lazım, unuttum.
Uyurum yani ama ne fayda😂
sezen aksu da çok çok az uyurmuşşş.bana doktorlarım erken uyuyacaksın artık dedi ama yokk alışmışımmm gene gece kuşuyummm.bende 6 saat uyuyorum 8 saat nadir uyurum

Ama ben hep birinci gün diye sayıyorum. Zaten kahve rengi geliyor aradan bir kaç saat sonra şoooppp diye devamı geliyor :/
Zaten sayılıyor demiş ki .
Sende sayiyormussun doğru bişey yapıyorsun yani o zaman .

sezen aksu da çok çok az uyurmuşşş.bana doktorlarım erken uyuyacaksın artık dedi ama yokk alışmışımmm gene gece kuşuyummm.bende 6 saat uyuyorum 8 saat nadir uyurum
Bazen ayda 1 falan akşam bayılıyorum 9 civarı koltukta, sabah 9 a kadar.
O depoyla devam ediyorum ama son bir aydır herkes mi böyle bilmiyorum da, uyuyamıyorum yahu!
Sabah 6 yı kesin geçiyor uyumam, inanılmaz başım ağrıyor her gün ilaç içiyorum.
Ay merkür her ne haltsa bir şey mi oldu onlara😂

Ama ben hep birinci gün diye sayıyorum. Zaten kahve rengi geliyor aradan bir kaç saat sonra şoooppp diye devamı geliyor :/
Benim bikac saat sonra kırmızı gelmez kahverengiden iki gün sonra anca kırmızı geliyorr

Back