- Konu Sahibi chamallows
- #3.901
Biz dışarıdan yemiyoruz coronadan beri, ay aynı Safiye gibi konuştum. Öncesinde de hamileydim fastfood yemiyordum. Aslında fastfood içinde bir tek hamburger severim. Kendim yapıyorum ama patatesi aynı olmuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brokoli kaç para haberin varmı senin kendime don almıyorum ben2 parça brokoli al at önüne yesin ne geleceğiii. keçi o keçiiiiiiii
aman tek derdin don olsun yarın a101 den 3ü 10 tlye alır yollarım sanaBrokoli kaç para haberin varmı senin kendime don almıyorum ben
İyi bir patates kızartması için patatesin nişastasından arınması lazım suda beklet bol bol yıka sonra hafif tuzla ovBiz dışarıdan yemiyoruz coronadan beri, ay aynı Safiye gibi konuştum. Öncesinde de hamileydim fastfood yemiyordum. Aslında fastfood içinde bir tek hamburger severim. Kendim yapıyorum ama patatesi aynı olmuyor.
Züloşa 20 kg brokoli ozaman anlaşırızaman tek derdin don olsun yarın a101 den 3ü 10 tlye alır yollarım sana
Denerim teşekkür ederim.İyi bir patates kızartması için patatesin nişastasından arınması lazım suda beklet bol bol yıka sonra hafif tuzla ov
Maden suyu ve tuzla ovun diyorlar ama.sadece tuzla oluyor muİyi bir patates kızartması için patatesin nişastasından arınması lazım suda beklet bol bol yıka sonra hafif tuzla ov
Maden suyu pahalı olur ben suda bekletiyorum sonra yıkıyorum güzelce tuzla ovuyorum lezzetli oluyorMaden suyu ve tuzla ovun diyorlar ama.sadece tuzla oluyor mu
Çok zenginsin Menü menü almak yoook dörtlü kampanya menülerinden alıcaksın Biz dörtlü menü söylüyoruz 91 lira verdik diye ağlıyoruz Bir de bizde çocuk yok ama haftada 2 mcdonald’s yiyoruz bağımlılık yaptı bu illetYok, herkese menü.
Tek hamburgerlerler bile zaten 25 tl, menüler 30 küsürde.
E 4 menü fiyatı bu...
Ne güzel insanlarsınız siz , hiç bozuntuya vermeden devam ediyorsunuzİyi bir patates kızartması için patatesin nişastasından arınması lazım suda beklet bol bol yıka sonra hafif tuzla ov
Beğenmedim olmaz ama 1 çuval yem 180 TL olmuşZüloşa iyi bir gelecek lazım diyorum
Ben nette bir süre araştırdım.Yanlış alıntıladım
Ölümlü dünya da tek derdimiz açlıkNe güzel insanlarsınız siz , hiç bozuntuya vermeden devam ediyorsunuz
neredeydin?hamburgerlerde kazıklanmışsın bak.4 lü mönü alman lazımmışBen nette bir süre araştırdım.
Patatesleri 2 dk kadar sirkeli kaynar suda haşlayıp, kurutup ardından kızartmak tam tarif.
Hatta bunda yarım kızartıp dondurup, kızartmaya hazır şekilde yapıyorlar.
Evet ya kesinlikleNe güzel insanlarsınız siz , hiç bozuntuya vermeden devam ediyorsunuz
Amaaan oturup ye işte hiç öyle teferruatli işlere girememBen nette bir süre araştırdım.
Patatesleri 2 dk kadar sirkeli kaynar suda haşlayıp, kurutup ardından kızartmak tam tarif.
Hatta bunda yarım kızartıp dondurup, kızartmaya hazır şekilde yapıyorlar.