• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Dönemimle mezun olmadım, aceba hangi dönem, en az 150 kişi yapar bu arama listeni😂😂😂
ooo 150 ye düştükten sonra da bulurumda buraya yazmayacağım nasıl bulacağımı.kankamı ifşa etmem.bu arada yaşamkente komşu çinçin mahallesindeyim ben beklerim hiçç sıkılmazsın :KK70:

Ne çok gezmissssssiiiin kanadada ne işiniz varsi
17 yasımda yalnız yaşayacağım diye direttim ve İngiltere’den İsveç’e kaçtım ☺🥴. Yaklaşık 2 senelik bir ilişkim olmustu 2003-2005 yılları arasında . Kendisi Kanada’da yasıyordu . Benimde Kanada hikayem böyle oldu .

:KK70:

Zaten yorum yazdım, sarımsak beyinli. Bide evli kadınlar diyor ya tamamen tepem attı .

17 yasımda yalnız yaşayacağım diye direttim ve İngiltere’den İsveç’e kaçtım ☺🥴. Yaklaşık 2 senelik bir ilişkim olmustu 2003-2005 yılları arasında . Kendisi Kanada’da yasıyordu . Benimde Kanada hikayem böyle oldu .
İngiltere'den kanadaya mi kaçtın isvece mi
Dur tam anlamak için deşeliyorum :KK64:

bacım sen kimsin cıa ajanı mı ürktüm birden. daha yeni kanadada olduğuna alışmıştım şimdi de ingiltere çıktıı :KK57:

Kız sana bahsetmedim mi hiç ? Ay ben bosunamı her İngiltere mevzusunda yorum yapıyorum😂😂 ailem orda benim hatta tüm sülalem 😆😆
ne diyorsunnn tam aradığım arkadaşsınn dünyaa insanı.gel sarılalım.bu arada o ingiltere birkaç yıl önce bize vize vermemiştiii :kızgın: mal beyanı yapmadık diye.var damı yapmadık cıbırız işte ingiltere neyi sorguluyorsun?

Kız sana bahsetmedim mi hiç ? Ay ben bosunamı her İngiltere mevzusunda yorum yapıyorum😂😂 ailem orda benim hatta tüm sülalem 😆😆
Dur bidakika bende kaldıramadım
Şimdi aslında İngiltere de yaşıyoruz
Ama sonra isvece gittik hayatımızı kurmak için

Peki Kanadalı çocuk varken Kanada da yaşadın mı gördun mu oraları yoksa sadece adam mi kanadalıydi

Ay çok heyecanli :D

Dur bidakika bende kaldıramadım
Şimdi aslında İngiltere de yaşıyoruz
Ama sonra isvece gittik hayatımızı kurmak için

Peki Kanadalı çocuk varken Kanada da yaşadın mı gördun mu oraları yoksa sadece adam mi kanadalıydi

Ay çok heyecanli :KK70:
İngiltere’den isvec . Sonra eski sevgilimle İsveç’te tanıştım ama kendisi Kanada’da yasıyordu . Orda denemek istedim ama ne ona nede Kanada’ya uyum sağlayabildim . Sonra tekrar İsveç’e döndüm . Ve hala İsveç’te yasıyorum 😁

hani geçim topiğiydi burası zıvanadan çıktı iyice.maaşlara yüzde kaç zam var ?et kaç tl süt kaç tl ekmeğin gramajı neden düdük kadar oldu ?kafamda deli sorular

Back