- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.861
ooo 150 ye düştükten sonra da bulurumda buraya yazmayacağım nasıl bulacağımı.kankamı ifşa etmem.bu arada yaşamkente komşu çinçin mahallesindeyim ben beklerim hiçç sıkılmazsınDönemimle mezun olmadım, aceba hangi dönem, en az 150 kişi yapar bu arama listeni
17 yasımda yalnız yaşayacağım diye direttim ve İngiltere’den İsveç’e kaçtım ☺Ne çok gezmissssssiiiin kanadada ne işiniz varsi
Kanada derin yara desenize ikimizde de...17 yasımda yalnız yaşayacağım diye direttim ve İngiltere’den İsveç’e kaçtım ☺. Yaklaşık 2 senelik bir ilişkim olmustu 2003-2005 yılları arasında . Kendisi Kanada’da yasıyordu . Benimde Kanada hikayem böyle oldu .
Zaten yorum yazdım, sarımsak beyinli. Bide evli kadınlar diyor ya tamamen tepem attı .
Evliler daha iyi fikir verir diye düşündüm
Ben nişanlıydim ve güvendiğim için ilişkiye erken girdik. Daha sonra beni terk etti yeni hatta. Belki çok soru olacak ama bu da aklıma takılıyor. Yani beni kullandı gibi hissediyorum. Şuan aklımda yok ama ilerde tekrar evlenmek istersem bekaret her erkek için çok mu önemli ? Kimseye...www.kadinlarkulubu.com
İngiltere'den kanadaya mi kaçtın isvece mi17 yasımda yalnız yaşayacağım diye direttim ve İngiltere’den İsveç’e kaçtım ☺. Yaklaşık 2 senelik bir ilişkim olmustu 2003-2005 yılları arasında . Kendisi Kanada’da yasıyordu . Benimde Kanada hikayem böyle oldu .
bacım sen kimsin cıa ajanı mı ürktüm birden. daha yeni kanadada olduğuna alışmıştım şimdi de ingiltere çıktıı17 yasımda yalnız yaşayacağım diye direttim ve İngiltere’den İsveç’e kaçtım ☺. Yaklaşık 2 senelik bir ilişkim olmustu 2003-2005 yılları arasında . Kendisi Kanada’da yasıyordu . Benimde Kanada hikayem böyle oldu .
Derin yaradan ziyade hastaneye verdiğim 800 dolar çok koydu banaKanada derin yara desenize ikimizde de...
Öyle aşılanmış ona da yazıkZaten yorum yazdım, sarımsak beyinli. Bide evli kadınlar diyor ya tamamen tepem attı .
Bende olsam ekmek yemeyi keserdim kaybettigimmm 800 doları biriktirmek içinDerin yaradan ziyade hastaneye verdiğim 800 dolar çok koydu bana.
Kız sana bahsetmedim mi hiç ? Ay ben bosunamı her İngiltere mevzusunda yorum yapıyorumbacım sen kimsin cıa ajanı mı ürktüm birden. daha yeni kanadada olduğuna alışmıştım şimdi de ingiltere çıktıı
3 ay arayla yorum yapmaya hak kazanmışım. Ayy şansa yaşıyoruz resmennnZaten yorum yazdım, sarımsak beyinli. Bide evli kadınlar diyor ya tamamen tepem attı .
ne diyorsunnn tam aradığım arkadaşsınn dünyaa insanı.gel sarılalım.bu arada o ingiltere birkaç yıl önce bize vize vermemiştiiiKız sana bahsetmedim mi hiç ? Ay ben bosunamı her İngiltere mevzusunda yorum yapıyorumailem orda benim hatta tüm sülalem
Salak ülke herseyi enteresanne diyorsunnn tam aradığım arkadaşsınn dünyaa insanı.gel sarılalım.bu arada o ingiltere birkaç yıl önce bize vize vermemiştiiimal beyanı yapmadık diye.var damı yapmadık cıbırız işte ingiltere neyi sorguluyorsun?
Neler istediniz ki? Yanında soğan halkası, peynir çubuk falan mı?Bacım uzun zamandır yemedik eve mc söyleyeyim dedik, fiyat 120 küsür.
4 kişi için bu kadar ki ikisi çocuk
Dur bidakika bende kaldıramadımKız sana bahsetmedim mi hiç ? Ay ben bosunamı her İngiltere mevzusunda yorum yapıyorumailem orda benim hatta tüm sülalem
Yok, herkese menü.Neler istediniz ki? Yanında soğan halkası, peynir çubuk falan mı?
Portekiz de 6 para birimi hamburgerYok, herkese menü.
Tek hamburgerlerler bile zaten 25 tl, menüler 30 küsürde.
E 4 menü fiyatı bu...
İngiltere’den isvec . Sonra eski sevgilimle İsveç’te tanıştım ama kendisi Kanada’da yasıyordu . Orda denemek istedim ama ne ona nede Kanada’ya uyum sağlayabildim . Sonra tekrar İsveç’e döndüm . Ve hala İsveç’te yasıyorumDur bidakika bende kaldıramadım
Şimdi aslında İngiltere de yaşıyoruz
Ama sonra isvece gittik hayatımızı kurmak için
Peki Kanadalı çocuk varken Kanada da yaşadın mı gördun mu oraları yoksa sadece adam mi kanadalıydi
Ay çok heyecanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?