- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #3.821
Çok soğuk yahu, totom donar oradaKanada ya gidelim kızlar göçmen alıyorlarmış hemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok soğuk yahu, totom donar oradaKanada ya gidelim kızlar göçmen alıyorlarmış hemde
benim kız az büyüyüp koca bulamazsa türkiyede oğluna alır mısın pekiiii.zeki kızdır bakkkk az buçuk eli yüzüd e düzgündür kaçırma dünür olalımmBuraya gelenlerin çoğu Konyalı. Üstelik anneleriyle evlilik yapıp gelenler bile olmuş. Devlet sonunda uyandıda sadece kagıt üzeri dahi olsa bu iğrençliği kaldırdı ...
Paranın sıcağı ısıtır totonuÇok soğuk yahu, totom donar orada
Bi düşünmem lazım. Mal varlığı beyanı alayım lütfenbenim kız az büyüyüp koca bulamazsa türkiyede oğluna alır mısın pekiiii.zeki kızdır bakkkk az buçuk eli yüzüd e düzgündür kaçırma dünür olalımm
Eski sevgilim ile Kanada’ya gidiyorduk milattan önce, kıyısından döndüm.Paranın sıcağı ısıtır totonu
Kaç senesinde ?Eski sevgilim ile Kanada’ya gidiyorduk milattan önce, kıyısından döndüm.
Keşke gitseymişim
cıbır.ama zeka fışkırıyor beyin göçü yapacak kızBi düşünmem lazım. Mal varlığı beyanı alayım lütfen
Bi düşünmem lazım. Mal varlığı beyanı alayım lütfen
Benim oğlan saf senin kızda kesin anasına cekmişse uyanık eee bence olur bu is sankicıbır.ama zeka fışkırıyor beyin göçü yapacak kız
İsveç in güzelliğini bulamayızKanada ya gidelim kızlar göçmen alıyorlarmış hemde
Bayağı milat yahu 2006Kaç senesinde ?
Bencedeİsveç in güzelliğini bulamayız
burda uyanığım reel hayatımda saf oğlu safım. sana bir gün dolandırılma hikayelerimi ayrıntılı anlatırımmBenim oğlan saf senin kızda kesin anasına cekmişse uyanık eee bence olur bu is sanki
Banlı, mapusta.Chamallows nerde hanımlar ?
Para güzelliği yetmiyor muİsveç in güzelliğini bulamayız
Bende o senelerde dönmüştüm Kanada’danBayağı milat yahu 2006
O gidiyordu, ben de peşinden gidiyordum.
O gitti tabii, vatandaşlık aldı evlendi bile.
Sonra okulu bitirince en büyük hayalim sinema eğitimi için gidecektim Kanada’ya o da yalan oldu.
Bambaşka bir hayatım olabilirdi
ahan da ip ucuuuuuu.2006 larda okuldaydın demekkkk.yarın okula uğrayıp bulmam mı seniiiiiiiiBayağı milat yahu 2006
O gidiyordu, ben de peşinden gidiyordum.
O gitti tabii, vatandaşlık aldı evlendi bile.
Sonra okulu bitirince en büyük hayalim sinema eğitimi için gidecektim Kanada’ya o da yalan oldu.
Bambaşka bir hayatım olabilirdi