- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.701
paran varsa al tabiki ben ortalama 484 den aldım çok zarardayımArkadaşlar altın 540 liraya kadar düşebilirmiş kenara birim yapmak lazım 540 dan aldık aldık alamadık daha da alamayız
Altınım yok derdim yokparan varsa al tabiki ben ortalama 484 den aldım çok zarardayım
bir kaç yıl önce benim koca geldi gezdi.sıra ben de o evde otursun bu seferdeGel bari beklerim . Gelirken eli boş gelme ama , bolca tulum peyniri getir
O aşılar işe yaramıyor artık mutasyon geçirmiş virüs daha hızlı bulaş oluyormuş. Soksunlar burunlarına aşılarını. Avrupa nın bağzı ülkelerine geçiçi olarak kapılarımızı kapattık ama geçiçi olarakPfrizer açıkladı valla onların yalancısıyım, tr ye yetecek kadar ürettik, depolarımızdadır dediler.
Zaten az gelişmiş ülkeler için de 100 milyon doz aşıyı ayrıca üretmişler.
Aynen . Sende bendensinbir kaç yıl önce benim koca geldi gezdi.sıra ben de o evde otursun bu seferde
deme öyle tek umudum o aşılar .gönüllü bile olmayı düşündümde serum şırınga ederler şansıma diye vazgeçtimO aşılar işe yaramıyor artık mutasyon geçirmiş virüs daha hızlı bulaş oluyormuş. Soksunlar burunlarına aşılarını. Avrupa nın bağzı ülkelerine geçiçi olarak kapılarımızı kapattık ama geçiçi olarak
Nasıl zarardasın? 484 ne zaman aldın?paran varsa al tabiki ben ortalama 484 den aldım çok zarardayım
Aşı etkisiz olmayacak diye açıklama yaptı bilim insanları ve doktorlar.O aşılar işe yaramıyor artık mutasyon geçirmiş virüs daha hızlı bulaş oluyormuş. Soksunlar burunlarına aşılarını. Avrupa nın bağzı ülkelerine geçiçi olarak kapılarımızı kapattık ama geçiçi olarak
damat gittiği zaman aldım almaz olaydımNasıl zarardasın? 484 ne zaman aldın?
İnsallah bakalım bir an önce aşılar gelsede başlasa vallahi bıktım artık ben annemi 1 yıldır görmüyorumAşı etkisiz olmayacak diye açıklama yaptı bilim insanları ve doktorlar.
Ben de etkisiz olacağını düşündüm ama bür konuda bana da bunu anlattılar vs.
Ben niye farklı isim verildi virüse bunu anlamadım, sadece bulaşma hızı artmışsa böyle farklı adlandırılacak basit mi yani...
Geleceğe yatırım düşün birden fırlayacak altındamat gittiği zaman aldım almaz olaydım
Sıra bize ne zaman gelir meçhul tabi.İnsallah bakalım bir an önce aşılar gelsede başlasa vallahi bıktım artık ben annemi 1 yıldır görmüyorum
2022 de biter anca oda kasada para varsa yoksa 2023Sıra bize ne zaman gelir meçhul tabi.
20 milyon sanırım aşılanamıyor zaten, yaşlı kronik hastalar ve sağlık çalışanları ilk sırada, böyle böyle yazı bulur bence.
Ayol başlatırız bir kampanya haydi el ele diye, zor bir şey mi, yapmadık mı daha önce2022 de biter anca oda kasada para varsa yoksa 2023
ona da razıyım. aşı için rus ruleti bile oynarımmmmAyol başlatırız bir kampanya haydi el ele diye, zor bir şey mi, yapmadık mı daha önce
Pamuk eller cebe...
Ayol başlatırız bir kampanya haydi el ele diye, zor bir şey mi, yapmadık mı daha önce
Pamuk eller cebe...
ona da razıyım. aşı için rus ruleti bile oynarımmmm
Portakallı pekin ördeği pişiryılbaşında ne pişirsem acaba?
yurdum anadolu yemeklerini tercih ederimPortakallı pekin ördeği pişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?