Geçinemeyenler kulübü

Aksine artık çok daha yakın.
Hem kendi ailen ve yaşantınla alakalı hem bu genel zorlu sürecin gerçekten son düzlüğüne geldik, görünüyor bitiş çizgisi.
4 te 3 ü bitti, çok az kaldı, ciddiyim ya avutmak için söylemiyorum.
Ve moral olarak ne kadar düşersen iyileşme durumun o kadar yavaşlayacak.

Alışveriş kartları var, içine para atıyorlar alacağı kadar sonra sıfırlanıyor.
Güldünüz ama olaydı bir en paranız, alışveriş esnasında kullanırdınız işte

evdeyiz devamlı birikiyor bir makine .4 kişi olsak da 9 kilo makine doluyor hergün kızım yemek döker hep üstüne meselaaaa

Az kaldı değil mi gerçekten yaza doğru rahatlayacağız ben de buna inanıyorum inanmak istiyorum artık

Kullanıyorum sanal karta para yükle ordan kullan satıcısı amazonsa güvenilirliğinden asla şüphe etme yarı yolda kesinlikle bırakmıyorlar

Alışveriş kartları var, içine para atıyorlar alacağı kadar sonra sıfırlanıyor.
Güldünüz ama olaydı bir en paranız, alışveriş esnasında kullanırdınız işte
ama ona taksit nasıl olacak.ben taksitçiyim peşine heçç bir şey almamm.kozmetiği bile tek çekim alıp sonra netten takside bölerimmmm

saçlarım ıslaktı ince ince ördüm az önce .kızımın öğretmeninde gördüm bugün saçları çok hoştu.yarın bu yeni stilimi kullanacağım açıp temizlik topuzundan gına geldii.şu an oturan boğanın kız kardeşi formunda saçlarımm

Ahahahahahahahahahah ysl olursa olabilir
sana bir şey soracağım.ben 22 gündür şase şeklinde kolajen kullanıyorum.60 günlük kür daha kullanmam gerekiyormuş en iyi etki için sonra 9 ay ara gene 3 ay kolajen.gerçekten fayda görürmüyüm yoksa boşa mı uğraşıyorum.ama şimdiden cildim daha parlak ve nemli geliyor bana belki de psikolojiktir.bu konuda bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…