Geçinemeyenler kulübü

Benimkiler az ya. 6 çarşaf takımı 4 nevresim 12 havlu. Öyle abartmadım

Ben kendimi ortada göremiyorum artık.
Babama eskiden lise üniversite dönemlerinde hep kızardım ne alıyorsun da yetmiyor bırak Allah aşkına .yetmiyor dedin Durdun hep diye

Üniversite döneminde kendi paramı kendim kazanmaya başladım babamdan almadım .ve gördüm ki yetmiyormuş
Öğrenciyim bı ihtiyacım yok KYK da kalıyorum ve yetmiyormuş gerçekten oysa .

Ülkenin bugünkü durumu değil de uzun zamandır durumu buymuş demek ''paramız yok''

market dönüşü eşim benim kıza annene söyle bize hamburger ısmarlasın der hep.ben de duymamazlıktan gelirim aynı araba içinde.

2 güne bir değiştirir 2 haftada bir çarşaf için makine açarım olarak hesapladım ekonomistlik
ben hergün çamaşır yıkarım kirli sepetinde çamaşıra dayanamam.kirli sepeti kirlenmiş gelir gözüme onu da yıkarım duşa sokup.ev işlerinde asla titiz değilim ama kıyafet nevresim huylanırım hemen yıkarım.ayakkabılarımı da yıkarım sık sık

Sürekli ağlıyorum psikolojim çok bozuldu
Hep böyle yalnız çaresiz olacakmışım gibi
Ya lütfen yapma...
Geçecek, çok yakında geçip bitecek, iyileşeceksin, işinin başına döneceksin.
Hatta eşinle konuşup istifa verme durumun vardı ya da tayin aldırma, zor günler yaşadım bir başına artık gerisi daha kolay ve güzel olacak.
Ramak kaldı ha gayret..

Ay yok ben haftada iki açarım. Suya yazık ülkemiz susuzluğa doğru gidiyorken tamamen doldurmadan makineyi asla açmam. Tamamen dolmalı

Ay yok ben haftada iki açarım. Suya yazık ülkemiz susuzluğa doğru gidiyorken tamamen doldurmadan makineyi asla açmam. Tamamen dolmalı
doluyor zaten tıka basa.ben pijamamı hergün yıkarım evdekilerinkini de .ev kıyafetimi de sadece o gün giyerim .yastık kılıfını da hergün yıkarım

Güzel günler çok uzaktaymış gibi hissediyorum ailemin de aynı şekilde hasta olması vs beni çok çok etkiledi. Kafa olarak toparlayamıyorum iş yerim hafta başında test yapmamı söyledi ama çok korkuyorum tekrar pozitif cıkarsam diye

Su bitti su, yakında kesintilere başlayacağız deniyor, yıkama yahu biriktir.
Ben haftalık yıkarım, dolana kadar biriktiririm.
Koca makineler boşa çalışıyor, yapma ceycey, şaka değil söylediklerim.
Yeni yıla su kesintileri ile başlamak mümkünS

amazon türkiyeden alışveriş yapan var mı?dün üye oldum ama şikayetvardaki yorumları okuyunca korktum.alışveriş yapmayanların bile kredi kartlarından binlerce lira çekilmiş .güvenli değil mi acaba.ama fiyatlar uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…