- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.541
Benimkiler az ya. 6 çarşaf takımı 4 nevresim 12 havlu. Öyle abartmadımHer birimiz ihtiyacımızdan fazlasına sahibiz.
12 kişilik yemek takımları, bardaklar, çok kişili koltuk takımları, bir sürü kıyafetler, say say bitmez.
Örneğin evinizde kaç havlu var ya da kaç nevresim takımı, yorgan vs, eminim çoktur çünkü çeyizde dolduruluyor.
Bunlar bizi rahat yaşatıyor mu, hayır..
yalnızlıktan ve hastalıktan o.ben de tek yaşarken tüm maaşımı harcardımmm canım yemek yapmak istemezdiBu ay çok harcadım çok bide yemekleri de dışardan söylüyorum
Bir yapanın olsaydı şu dönemde sana sağlıklı şifa dolu keşke...Bu ay çok harcadım çok bide yemekleri de dışardan söylüyorum
6 çarşaf takımı nedir ey maşallahBenimkiler az ya. 6 çarşaf takımı 4 nevresim 12 havlu. Öyle abartmadım
teremyağ var tereyağının lezzet ikiziiiAmaaaan canım sana yağı kullanıver sende. Ha tereyağ ha sana yağ:) daha ucuz
Normalde severim ben yapmayı yaparım da ama şöyle bir gerçek var tek kişi için evde yapmak çok daha masraflı.yalnızlıktan ve hastalıktan o.ben de tek yaşarken tüm maaşımı harcardımmm canım yemek yapmak istemezdi
2 güne bir değiştirir 2 haftada bir çarşaf için makine açarım olarak hesapladım6 çarşaf takımı nedir ey maşallah
Daha nolsun.
Babama eskiden lise üniversite dönemlerinde hep kızardım ne alıyorsun da yetmiyor bırak Allah aşkına .yetmiyor dedin Durdun hep diyeBen kendimi ortada göremiyorum artık.
Sürekli ağlıyorum psikolojim çok bozulduBir yapanın olsaydı şu dönemde sana sağlıklı şifa dolu keşke...
Yalnızlık en çok hastalıkta koyuyor.
ben hergün çamaşır yıkarım kirli sepetinde çamaşıra dayanamam.kirli sepeti kirlenmiş gelir gözüme onu da yıkarım duşa sokup.ev işlerinde asla titiz değilim ama kıyafet nevresim huylanırım hemen yıkarım.ayakkabılarımı da yıkarım sık sık2 güne bir değiştirir 2 haftada bir çarşaf için makine açarım olarak hesapladımekonomistlik
Ya lütfen yapma...Sürekli ağlıyorum psikolojim çok bozuldu
Hep böyle yalnız çaresiz olacakmışım gibi
eve kontrole gelmez mi arasan att .Sürekli ağlıyorum psikolojim çok bozuldu
Hep böyle yalnız çaresiz olacakmışım gibi
Ay yok ben haftada iki açarım. Suya yazık ülkemiz susuzluğa doğru gidiyorken tamamen doldurmadan makineyi asla açmam. Tamamen dolmalıben hergün çamaşır yıkarım kirli sepetinde çamaşıra dayanamam.kirli sepeti kirlenmiş gelir gözüme onu da yıkarım duşa sokup.ev işlerinde asla titiz değilim ama kıyafet nevresim huylanırım hemen yıkarım.ayakkabılarımı da yıkarım sık sık
doluyor zaten tıka basa.ben pijamamı hergün yıkarım evdekilerinkini de .ev kıyafetimi de sadece o gün giyerim .yastık kılıfını da hergün yıkarımAy yok ben haftada iki açarım. Suya yazık ülkemiz susuzluğa doğru gidiyorken tamamen doldurmadan makineyi asla açmam. Tamamen dolmalı
Güzel günler çok uzaktaymış gibi hissediyorum ailemin de aynı şekilde hasta olması vs beni çok çok etkiledi. Kafa olarak toparlayamıyorum iş yerim hafta başında test yapmamı söyledi ama çok korkuyorum tekrar pozitif cıkarsam diyeYa lütfen yapma...
Geçecek, çok yakında geçip bitecek, iyileşeceksin, işinin başına döneceksin.
Hatta eşinle konuşup istifa verme durumun vardı ya da tayin aldırma, zor günler yaşadım bir başına artık gerisi daha kolay ve güzel olacak.
Ramak kaldı ha gayret..
Neye gelmedi kiSut ve sut urunlerine zam gelmis.
Ben galiba pisimdoluyor zaten tıka basa.ben pijamamı hergün yılarım evdekilerinkini de .ev kıyafetimi de sadece o gün giyerim .yastık kılıfını da hergün yıkarım
Su bitti su, yakında kesintilere başlayacağız deniyor, yıkama yahu biriktir.ben hergün çamaşır yıkarım kirli sepetinde çamaşıra dayanamam.kirli sepeti kirlenmiş gelir gözüme onu da yıkarım duşa sokup.ev işlerinde asla titiz değilim ama kıyafet nevresim huylanırım hemen yıkarım.ayakkabılarımı da yıkarım sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?