• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Neden ki ama ? Ben bı hafta oldu yiyeli
Eşim geceye gittikçe yapıyordum kendime normalde .

Geçen gün ne pişirsem ne pişirsem bugünde kısır olsun aman dedim hep yemek var
Yedik öyle
Eşim de kısırı hiç sevmezdi benimkini sevdi bari nasıl olduysa
Aklıma gelmiyor pek yapıp yemek bizim kültürde yok herhalde 😂

Ben ortanın en altıyım zaten😄😄
Kendimi hiçbir yerde konumlayamıyorum, hep yetmiyor çünkü😂
Ne alacak olsam çok pahalı geliyor, sanırım fakir olduk artık, şaka değil.

Eskiden alışverişe gidince ucuz olduğunu bildiğim bir mağazada etikete bakmadan birçok şey alırdım, şimdi aynı mağazada elimi atıyorum eğer sezon ise 300 tl aşağısı bir şey yok ki.

Godmorning , tünaydın ve iyi akşamlar 🤪 herkesler nasıllarımış bakim ? Ben yeni uyandım , şimdi gidip bir kahve yapıp geliyorum 😋

Kendimi hiçbir yerde konumlayamıyorum, hep yetmiyor çünkü😂
Ne alacak olsam çok pahalı geliyor, sanırım fakir olduk artık, şaka değil.

Eskiden alışverişe gidince ucuz olduğunu bildiğim bir mağazada etikete bakmadan birçok şey alırdım, şimdi aynı mağazada elimi atıyorum eğer sezon ise 300 tl aşağısı bir şey yok ki.
Yaşadığım yerde lcw falan cok popülerrr lcw giyeni zengin olarak görüyorlar yani. Arkadaşlar gidince onlarla gitmiştim ama bence cok ucuz değiller. Kazaklar 70-80 montlar 300-600₺ falan.

Bu arada hala hastayım tam 10 gündür şu hastalığı cekiyorum, bogaz agrısı kusma halsizlik var. Az önce idrarda kan da gördüm. Tekrarlarsa ambulansı cagıracagım 🥺
Böyle durumlar yaşanıyor muydu, hiç duymamıştım.
Sen fazla ağır geçiriyorsun bence ihmal etme nolur, hastanede tedavi görecek kadar zor durumdasın.
Bir de bir başına yaşıyorsun yani çok zor ya...

Böyle durumlar yaşanıyor muydu, hiç duymamıştım.
Sen fazla ağır geçiriyorsun bence ihmal etme nolur, hastanede tedavi görecek kadar zor durumdasın.
Bir de bir başına yaşıyorsun yani çok zor ya...
Böbrekleri etkiliyorsa yaşanabiliyormuş arkadaşlarımı aradım. Kontrol edeceğim sık sık tekrarlarsa ambulans gönderecekler. Ay şaka gibi hala bunları yaşıyor olduğuma inanamıyorum inan.
Çok geçmiş olsun. Kusma ve ishal bağışıklığının zayıflarını gösterir. Bol sıvı alman gerekiyor. Et suyu iç içebilirsen. İdrardaki kan ise büyük ihtimal enfeksiyonu işaret ediyor. Muhakkak doktora görünüp tahlil yaptırman lazım .
Bagısıklıgım düsük zaten bayağı maalesef 🥺, beklemedeyim kendi kendimi muayene edip aksi durumda vınlıcam

Ben kendimi ortada göremiyorum artık.
😂
ben de görmüyorum basbayağı fakirim de.burada öyle yazıncaa vayy araban da var neren fakirrr vayy işiniz var neren fakirr vayyy bit kadar pırlantaalrın var bir de üstüne avokado yiyorsun yazanlardan nefret ettiğim için artık orta halliyim diyeceğimmm.insanlar o kadar tuhaflaşmış ki kendilerine en basit şeyleri layık görmez olmuşlar başkalarına da bunu empoze etmeye çalışıyorlar.amerika da mesela ufak tefek işlerde çalışanlar 3 katlı garajlı evler de oturup tank gibi jeep lere biniyorlar.haftanın bir kaç günü rahatça dışarda yiyorlar ya da eve söylüyorlar.ama bize herşeyi çok görüyorlar .bu kafa yapısı değişmedikçe bend etartışmaktan bıktığım için ortahalliyim diyorum yakında zenginim de derimm kuru ekmekle kıyaslayıp kendimi :KK17:

Back