Geçinemeyenler kulübü

Yok yok kendisi de beyi de avukat olan biri vardı avukatlığını kendisi icra etmiyordu tarzı biseyler yazdım ben.senin lawyerliginden de bahsettim yani
Cok teşekkürler çünkü diplomasız ev hanımlığı beni aşağılık kompleksine itebilir duvarda çürüyor olsa da bir diplomam var

Senin de kayinvalide kayınbaba çok iyi durumdalar canım .kira gelirinden az değil hani bu durumda
Kimin kv kp iyi durumda? Yine kiminle karistirildim? Iyiyse de kendilerine iyi bana doğumgününde bile birsey almazlar. Çocuğa alirlar arada sagolsunlar oyuncak, kiyafet, muz vs

Avukat hağnım birşey sorabilir miyim bilirsin bizim türk milleti böyledir dr avukat kimi görürse sorar

Ben de 30lu koli alıyorum markette ucuzundan. Keke böreğe onlardan kullanıyorum.
Cocuga organik alıyorum 6 tanesi 10 lira galiba.
Ben yumurtayı ya yemem, ya 2 tane yerim çocuğa her gun bir tane yediriyorum kesin.
10 gunde bir 5 lt sut alıyorum 25 lira, tamamı yogurt oluyor.
Diger keke borege koymalik sutu bim a101 şok tarzi marketlerden alıyorum. 2 ay icinde üçü de açıldı kapımın önüne cok mutluyum
Eşim ete biraz düşkün, istanbulun kiymasini yemez.
Şehirdışı işleri oldukca oralardan alır. Nerden alsa istanbuldan daha güzel. Bir seferde 10 kilo et, 10 kilo kiyma alır mesela. Ben minik tek yiyimlik paketlerim, buzlugu doldururum cok bereketli oluyor aylarca bitmiyor.
Her gun yarim kilo al al insanin gozune batiyor kus kadar şey 40 50 lira

Avukat hağnım birşey sorabilir miyim bilirsin bizim türk milleti böyledir dr avukat kimi görürse sorar
Tuvalet egitimi, ek gida, efendime soyliyim uyku egitimi bunlardan soracaksan sor yoksa ben avukatlığı unuttum sorabilirsin tabii ki, bilmedigim yerleri ben de beyime soruyorum

Bizi çökertenlerden biri de yumurta. Ben organik olmayan yumurtayı yiyemiyorum içime sinmiyor. Sadece organik alınca günde 2-3 yenince haftada 20 yumurta organik alıyoruz. Gitti 60 lira

Bacım olmadığıma ikna etmek için ne yapayım, bir de premseslikteb kastın nedir?
Şimdi ben değilim diye iddia ediyorum, benimdir falan rezil olmayayım
Ona ben karar vericem.sinsi sinsi izlemedeyim pusuya yattim

Bizi çökertenlerden biri de yumurta. Ben organik olmayan yumurtayı yiyemiyorum içime sinmiyor. Sadece organik alınca günde 2-3 yenince haftada 20 yumurta organik alıyoruz. Gitti 60 lira
Para su gibi oluk oluk akıyor resmen. Ki bence yumurta cok da pahalo değil. Cunku proteini cok zengin. Diger proteinlere göre ucuz kaliyor.
3 yasinda çocuğum var hafta içi her gun 20 dk görüntülü görüşme ile ingilizce konuşacak bir abla. Yani zaten 3 yasinda, öğretmek zor, sadece konuşacak. Ekrandan 20 dk. Bu bile aylik 200 lira

Organiği sadece çocuklara alıyordum, 1,5 sene oldu onu da bıraktım, e malum battık

Ben aşırı severim yumurta, zaten az öğün yemek yiyorum ya da acıkana kadar yemem, genelde 3 yumurta olur o yediğim.
Tost bile yapsam sütle çırpılmış yumurta eklerim içine vs.
Çocuklar her gün 3 yumurtalı, labneli ve sütlü bir omletleri var, onu yerler.
Kocam 2 adet yer günlük.
E çorbası, yemeği derken günde 10 adeti geçiyor bizde.
Bir sigara sayarım, bir yumurta.
Geri kalan her şey bitebilir, bu ikisi asla

Tuvalet egitimi, ek gida, efendime soyliyim uyku egitimi bunlardan soracaksan sor yoksa ben avukatlığı unuttum sorabilirsin tabii ki, bilmedigim yerleri ben de beyime soruyorum
Onu bende yapıyorum kocam muhasebeci maşallah çok konuyu soruyorum ona burda okudukça
Şimdi benim bir komşucuğum var esiyle aylardır ayrılar bi boşanma davası açamdılar adliyeye gidip bi ücret vermeden boşanma davası açabilirler mi ama şöylede bi durum var ek normalde kadının ama zamanında kocasının üstune almıslar kocası demişki boşanırken direk sana vereceğim bi protokol hazırlamak şartmi şartsa ücretsiz olma ihtimali var mı teşekkürler

Bizde de yumurta bitmemeli. Gerekirse elektrik su kesilsin ama yumurta bitmeden yenisi alinsin bi de sut, bi de un. Bu üçü varsa ac kalmayiz.
Sigaramız uyusturumuz yok şükür djjsk bunlar buyuk giderler

Anacim benim cocuk bir, filmdelisinin iki.
Onun bakicisi, yardimcisi olduguna falan kanma, bakarsan bak premses benim iki cocuk zor
Yok ki, nerede hani nerede
1,5 sene oldu, bakıcı falan da gitti, normal haftada iki yardımcı abla vardı, pandemiden o da gelmiyor.

Rızasıyla devretmiyorsa boşanmadan önce, şart diye biliyorum.
Kaldı ki eğer son 15 sene içinde ise bu mallar, eşit haklara sahipler kimin olursa olsun. Devretse bile boşanma sırasında hak talep edebilir.
Bir boşanma protokolü için avukata gidip, gerisini kendileri halledebilirler bence.

Tabii ki bilgim sıradan insan bilgisi, aynı senin usül kim ne meslekte ise didik didik sorarım

Iki taraf da anlaşmalı bosanmayi kabul ediyorsa onun bir ücreti var 500 600 lira gibi birşey olmalı. Bu memlekette anlasarak bile bedava bosanamazsin
Ev meselesi kritik. Protokol zaten şart. Ama mahkeme kararinda yazmasi lazim. Yoksa tapuda alim satim gibi ucret alabilirler. Hukmen tesciline bir bak bir hukum vardi unutmuşum görüyor musun.
Yani adam evi veriyorsa bosanma protokolünde her turlu kadının üzerine geçer ev. Ama ekstra alim satim ödemesi yapılmamasi için, bir detay var

Ya aslında şöyle birşey var kadın türk vatandaşı değildi o zaman ve sadece 10 bin gibi bi para için kredi çekmiş kocası ve doğal olarak onun üstüne olmuş ama aslında hiç bir hakkı yok ev üstünde kadını dolarlarını bozdurup almıs kanıtlı bunlarda ama zaten adam ev senin hak talep etmeden vericem diyor bunun ucretsiz bir oluru var mi bi protokol için çok ciddi paralar istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…