- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.461
Cok teşekkürlerYok yok kendisi de beyi de avukat olan biri vardı avukatlığını kendisi icra etmiyordu tarzı biseyler yazdım ben.senin lawyerliginden de bahsettim yani
Doğruysa eğer aşıyla ilgilidir. Durduk yere kalp krizi geçirmez o an ne tesadüfse.Bayılma haberini okumuştum, offf.
Aşı ile ilintili midir diyorsun...
Kimin kv kp iyi durumda? Yine kiminle karistirildim? Iyiyse de kendilerine iyiSenin de kayinvalide kayınbaba çok iyi durumdalar canım .kira gelirinden az değil hani bu durumda
Avukat hağnım birşey sorabilir miyimBeyini avukat sanmis ya, seni de premses peri sanmis
Yalniz benim bey kadar, ben de avukatim, kimse ondan bahsetmiyor
Keşke benim de gecinebilecegim kadar çok kira gelirim olsaydi, ben de ondan nemalansaydim
Allah artirsin, helalden daha daha cok versin maşallah sübhanallah tü tü tü
Ben de 30lu koli alıyorum markette ucuzundan. Keke böreğe onlardan kullanıyorum.O sigara bizde de var ama katmıyorum market alışverişine çünkü kartonla haftanın belirli günü alıyoruz, o ayrı kalem bizde
Düşünüyorum, benim evde haftalık en az 2 en çok üç koli yumurta tüketiliyor.
Ben bunu organik falan alsam, aylık yumurta masrafım zaten 600tl yi aşar.
Aldığımız dandik 2 numara yumurta, inanılmaz bir market harcamamız var ve en iyisini alırsam her şeyi alamam ben.
Süt mesela, indirime hangisi girmişse onu alıyorum uhd, çocuklarınki ayrı bize alınan ayrı.
Ben de bilirim taze günlük sütü almayı ama işte, öyle öyle alırsak ucumuzu göremeyiz.
Tuvalet egitimi, ek gida, efendime soyliyim uyku egitimi bunlardan soracaksan sorAvukat hağnım birşey sorabilir miyimbilirsin bizim türk milleti böyledir dr avukat kimi görürse sorar
Bizi çökertenlerden biri de yumurta. Ben organik olmayan yumurtayı yiyemiyorum içime sinmiyor. Sadece organik alınca günde 2-3 yenince haftada 20 yumurta organik alıyoruz. Gitti 60 liraBen de 30lu koli alıyorum markette ucuzundan. Keke böreğe onlardan kullanıyorum.
Cocuga organik alıyorum 6 tanesi 10 lira galiba.
Ben yumurtayı ya yemem, ya 2 tane yerimçocuğa her gun bir tane yediriyorum kesin.
10 gunde bir 5 lt sut alıyorum 25 lira, tamamı yogurt oluyor.
Diger keke borege koymalik sutu bim a101 şok tarzi marketlerden alıyorum. 2 ay icinde üçü de açıldı kapımın önüne cok mutluyum
Eşim ete biraz düşkün, istanbulun kiymasini yemez.
Şehirdışı işleri oldukca oralardan alır. Nerden alsa istanbuldan daha güzel. Bir seferde 10 kilo et, 10 kilo kiyma alır mesela. Ben minik tek yiyimlik paketlerim, buzlugu doldururum cok bereketli oluyor aylarca bitmiyor.
Her gun yarim kilo al al insanin gozune batiyor kus kadar şey 40 50 lira
Bacım olmadığıma ikna etmek için ne yapayım, bir de premseslikteb kastın nedir?Yani karı koca avukat olanın filmgibi olduğunu bulduk da prenses hanginiz halen onu ariyorum
Benimde öyle.tercihimiz sonuctaCok teşekkürlerçünkü diplomasız ev hanımlığı beni aşağılık kompleksine itebilir duvarda çürüyor olsa da bir diplomam var
Ona ben karar vericem.sinsi sinsi izlemedeyim pusuya yattimBacım olmadığıma ikna etmek için ne yapayım, bir de premseslikteb kastın nedir?
Şimdi ben değilim diye iddia ediyorum, benimdir falan rezil olmayayım
Para su gibi oluk oluk akıyor resmen. Ki bence yumurta cok da pahalo değil. Cunku proteini cok zengin. Diger proteinlere göre ucuz kaliyor.Bizi çökertenlerden biri de yumurta. Ben organik olmayan yumurtayı yiyemiyorum içime sinmiyor. Sadece organik alınca günde 2-3 yenince haftada 20 yumurta organik alıyoruz. Gitti 60 lira
Organiği sadece çocuklara alıyordum, 1,5 sene oldu onu da bıraktım, e malum battıkBizi çökertenlerden biri de yumurta. Ben organik olmayan yumurtayı yiyemiyorum içime sinmiyor. Sadece organik alınca günde 2-3 yenince haftada 20 yumurta organik alıyoruz. Gitti 60 lira
Anacim benim cocuk bir, filmdelisinin iki.Ona ben karar vericem.sinsi sinsi izlemedeyim pusuya yattim
Onu bende yapıyorum kocam muhasebeci maşallah çok konuyu soruyorum ona burda okudukçaTuvalet egitimi, ek gida, efendime soyliyim uyku egitimi bunlardan soracaksan soryoksa ben avukatlığı unuttum sorabilirsin tabii ki, bilmedigim yerleri ben de beyime soruyorum
Bizde de yumurta bitmemeli. Gerekirse elektrik su kesilsin ama yumurta bitmeden yenisi alinsinOrganiği sadece çocuklara alıyordum, 1,5 sene oldu onu da bıraktım, e malum battık
Ben aşırı severim yumurta, zaten az öğün yemek yiyorum ya da acıkana kadar yemem, genelde 3 yumurta olur o yediğim.
Tost bile yapsam sütle çırpılmış yumurta eklerim içine vs.
Çocuklar her gün 3 yumurtalı, labneli ve sütlü bir omletleri var, onu yerler.
Kocam 2 adet yer günlük.
E çorbası, yemeği derken günde 10 adeti geçiyor bizde.
Bir sigara sayarım, bir yumurta.
Geri kalan her şey bitebilir, bu ikisi asla
Yok ki, nerede hani neredeAnacim benim cocuk bir, filmdelisinin iki.
Onun bakicisi, yardimcisi olduguna falan kanma, bakarsan bak premses benimiki cocuk zor
Kayinpeder gelsin yardıma kdksk sadece parayla olmazYok ki, nerede hani nerede
1,5 sene oldu, bakıcı falan da gitti, normal haftada iki yardımcı abla vardı, pandemiden o da gelmiyor.
Rızasıyla devretmiyorsa boşanmadan önce, şart diye biliyorum.Onu bende yapıyorum kocam muhasebeci maşallah çok konuyu soruyorum ona burda okudukça
Şimdi benim bir komşucuğum var esiyle aylardır ayrılar bi boşanma davası açamdılar adliyeye gidip bi ücret vermeden boşanma davası açabilirler mi ama şöylede bi durum var ek normalde kadının ama zamanında kocasının üstune almıslar kocası demişki boşanırken direk sana vereceğim bi protokol hazırlamak şartmi şartsa ücretsiz olma ihtimali var mı teşekkürler
Iki taraf da anlaşmalı bosanmayi kabul ediyorsa onun bir ücreti var 500 600 lira gibi birşey olmalı. Bu memlekette anlasarak bile bedava bosanamazsinOnu bende yapıyorum kocam muhasebeci maşallah çok konuyu soruyorum ona burda okudukça
Şimdi benim bir komşucuğum var esiyle aylardır ayrılar bi boşanma davası açamdılar adliyeye gidip bi ücret vermeden boşanma davası açabilirler mi ama şöylede bi durum var ek normalde kadının ama zamanında kocasının üstune almıslar kocası demişki boşanırken direk sana vereceğim bi protokol hazırlamak şartmi şartsa ücretsiz olma ihtimali var mı teşekkürler
Ya aslında şöyle birşey var kadın türk vatandaşı değildi o zaman ve sadece 10 bin gibi bi para için kredi çekmiş kocası ve doğal olarak onun üstüne olmuş ama aslında hiç bir hakkı yok ev üstünde kadını dolarlarını bozdurup almıs kanıtlı bunlarda ama zaten adam ev senin hak talep etmeden vericem diyor bunun ucretsiz bir oluru var mi bi protokol için çok ciddi paralar istiyorlarRızasıyla devretmiyorsa boşanmadan önce, şart diye biliyorum.
Kaldı ki eğer son 15 sene içinde ise bu mallar, eşit haklara sahipler kimin olursa olsun. Devretse bile boşanma sırasında hak talep edebilir.
Bir boşanma protokolü için avukata gidip, gerisini kendileri halledebilirler bence.
Tabii ki bilgim sıradan insan bilgisi, aynı senin usül kim ne meslekte ise didik didik sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?