• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Yok somon tatlu su balığı. Norveç somonu da öyle aslında, hatta yumurtlama zamanı ondan nehirlere geri dönerler, tatlı suya bırakırlar yumurtalarınj. Sadece denize uyum sağlamış.
Birde deniz havuzları oluyorya ondan diye düşündüm,belgesellerde varya ırmaklarda güme gidiyorlar bekliyor orada koca ayılar filan.

O sigara bizde de var ama katmıyorum market alışverişine çünkü kartonla haftanın belirli günü alıyoruz, o ayrı kalem bizde😂

Düşünüyorum, benim evde haftalık en az 2 en çok üç koli yumurta tüketiliyor.
Ben bunu organik falan alsam, aylık yumurta masrafım zaten 600tl yi aşar.
Aldığımız dandik 2 numara yumurta, inanılmaz bir market harcamamız var ve en iyisini alırsam her şeyi alamam ben.

Süt mesela, indirime hangisi girmişse onu alıyorum uhd, çocuklarınki ayrı bize alınan ayrı.
Ben de bilirim taze günlük sütü almayı ama işte, öyle öyle alırsak ucumuzu göremeyiz.
Koli derken 30’lu olandan mı bahsetiyorsunuz? Evet ciddi masraf 30’lu yumurta şok markette bile 24 lira. Biz pandemi öncesine kadar hiç 30’lu yumurta almadık, pandeminin başlarında eşim de evdeydi, annemde bizdeydi her kahvaltıda yumurtalı bir şeyler yapıyordum.

Koli derken 30’lu olandan mı bahsetiyorsunuz? Evet ciddi masraf 30’lu yumurta şok markette bile 24 lira. Biz pandemi öncesine kadar hiç 30’lu yumurta almadık, pandeminin başlarında eşim de evdeydi, annemde bizdeydi her kahvaltıda yumurtalı bir şeyler yapıyordum.

Aaa 30 li yumurta 24 tl.mi

Ben bimden 25 e alıyorum sok a gideyim bari 1 tl.1 tldir:)

Evet ta kendisi.
30 lu koli yumurta.
24 iyimiş, 30 bandından alıyoruz biz.
Ve yaptığım çoğu şey yumurtalıdır benim, çorba terbiyesi olarak bile üç tane kullanıyorum, e kahvaltısı var, keki böreği var derken rahat haftalık 70 80 adet tüketiyoruz😂
Haftasonu sokağa çıkma yasağı için evde yumurta sayıyoruz var mı yeter mi diye, o kadar önemli bizde.

Benim olmadığım malum, kül kedisinden halliceyim de, bizi karıştırdıkları bir premses var, peşine düşelim bence😂😂
Beyini avukat sanmis ya, seni de premses peri sanmis 🤣
Yalniz benim bey kadar, ben de avukatim, kimse ondan bahsetmiyor 🤪
Keşke benim de gecinebilecegim kadar çok kira gelirim olsaydi, ben de ondan nemalansaydim 🤣
Allah artirsin, helalden daha daha cok versin maşallah sübhanallah tü tü tü

Keşke benim de gecinebilecegim kadar çok kira gelirim olsaydi, ben de ondan nemalansaydim 🤣
Zıahahshshsh
Vurdun gol oldu😂😂
Keşke benim de olsa, kp in parayı yiyoruz napalım.

Yok, karı koca avukat demişti, ben nemalanmak derken ünvanınız diye mesleklerinizden bahsetmiştim, premseslikte yok gözüm, meslek yeterdi😂
Aksjsj

Zıahahshshsh
Vurdun gol oldu😂😂
Keşke benim de olsa, kp in parayı yiyoruz napalım.

Yok, karı koca avukat demişti, ben nemalanmak derken ünvanınız diye mesleklerinizden bahsetmiştim, premseslikte yok gözüm, meslek yeterdi😂
Aksjsj
Off ye şifa olsun, oğlunu çekiyorsun, yapsın o kadarını kp.
Boşver unvan var da, ben de yerden cis siliyorum 🤣
Avukat yerine premses olmak isteyebilirdim 🤪🤣

Off ye şifa olsun, oğlunu çekiyorsun, yapsın o kadarını kp.
Boşver unvan var da, ben de yerden cis siliyorum 🤣
Avukat yerine premses olmak isteyebilirdim 🤪🤣
Çilekeş hatunlarız, anlaşıldı.
Kim ya bu premses, ortalığı karıştırdı, kin besliyoruz şurada
bebeklinick bebeklinick gel açıkla kim bu kadın

Sadece o üye değil ki bunu söyleyen, bir güruh var asgari ücretle yaşayıp, birikim yapan.
Ev ya da araba için peşinat biriktiren veyahut altın alan.
Tek tek dişleri mi satıyorlar nedir, ben anlamıyorum ki.
Sonra şükürsüz diye bize itham ediyorlar😂
O şekilde ev alan birikim yapanlar, ailelerden geçiniyor. Benim ablam mesela evinde yemek yapmazdı, işten gelip yemeğini annemlerde yiyorlardı, çaylarını içip, yatmaya evlerine gidiyorlardı. Çocuğuna annem baktı, çocuğun banyosu, kıyafetleri her şeyi annemlerde. Hafta sonu bile anneme gidiyordu. Evine misafir gitmiyordu, yılda bir kere belki annemler gidiyordu o kadar.
Ben çalışırken de evde bu kadar yemek yapmıyordum, kahvaltı yapmıyordum, eşim ekmek arası istiyordu, öğlen dışarıda yiyorduk, akşam evde onu da bazen eşimin ailesinde, bazen dışarıda yediğimiz oluyordu. Şimdi kahvaltı, öğlen eşim yemeğe eve geliyor, akşam yine evde. O yüzden evdeki malzemeler tükeniyor. Ve gerçekten hayat çok pahalı, bugün metro markette bilirsiniz meyveler kasa ile satılıyor, elmaya 50 TL verdik 6,4 kg.

Yok yok kendisi de beyi de avukat olan biri vardı avukatlığını kendisi icra etmiyordu tarzı biseyler yazdım ben.senin lawyerliginden de bahsettim yani

Senin de kayinvalide kayınbaba çok iyi durumdalar canım .kira gelirinden az değil hani bu durumda :KK68:

Back