Geçinemeyenler kulübü

Eski bir anne olarak kızıma herşeyi yedirirdim,yemeği tatlısı meyvesi filan çok ta sağlıklı büyüdü.
Tek maaşla cidden zor artık,bu şartlarda 1 çocuk bile zor büyüyor artık.
KK’ne üyeyseniz eski değilsinizdir. Ben kendi çocukluğumdan bahsettim.

Aklıma eşim 3.750 TL maaş alıyor, az para değil diyen üye geldi.
Aylık 1000 TL harcadıkları mutfakta her bi şeyi yiyip içtiklerini iddaa ediyordu.
Ne uğraşmıştık ona bunun mümkün olmadığını anlatmak için.
Bize neyse? Züğürtlük işte çenemizi yorduk.

Metro markete 500 lira bırakıp çıktık. İki haftalık alışverişim üstelik. 3 Çupra bir kilo kıyma, kaşar, beyaz peynir, sucuk, yumura var o iki üç çeşit de sebze var o kadar. Başka bir şey de almadım. Artık market işi sinir bozucu olmaya başladı ya

Onu hatırlıyorum bunun faturası ne olcak,hayatta inanmam buna o parayla mümkün değil öyle herşeyi yiyip içmek.

Toplu alışverişte durum daha net ortaya çıktığı için moral bozucu oluyor.
Az az yapmak lazım alışverişi.
En azından haftalık.

Biz de birazdan gidicez metro markete, indirim mi varmış ne.

Hafta sonu fakir diye bime gittik,ufak tefek şeyler aldık 260 lira tuttu,elde tutulacak ne vardı peynir soda gazoz bir kaç şey daha vardı ..
Orası bile artık artmaya başladı..

Kısır yemeyeli 2 yıl olmuştur
Neden ki ama ? Ben bı hafta oldu yiyeli
Eşim geceye gittikçe yapıyordum kendime normalde .

Geçen gün ne pişirsem ne pişirsem bugünde kısır olsun aman dedim hep yemek var
Yedik öyle
Eşim de kısırı hiç sevmezdi benimkini sevdi bari nasıl olduysa

Hafta sonu fakir diye bime gittik,ufak tefek şeyler aldık 260 lira tuttu,elde tutulacak ne vardı peynir soda gazoz bir kaç şey daha vardı ..
Orası bile artık artmaya başladı..
Ben bimden şok dan ne alsam çürüyo hemen ya neden öyle . Papates soğan alacaksam hep migrostayim artikk

Ben bimden şok dan ne alsam çürüyo hemen ya neden öyle . Papates soğan alacaksam hep migrostayim artikk
Soğan patates pek almam migrosu tercih ediyorum genelde.
Br ara benümde çürüyordu poşette duruyordu,sonra plastik leğene koyup açıkta balkonda tuttum hiç bişi olması sonra.
Genelde çok almam bide bittikçe almak daha mantıklı geliyor bana.

Bence o üyenin kayınpederi kendi kazandığından ekliyor yoksa mümkün değil. Adam ne yapsın harcıyorum diye söyleyecek mi?

Başka yerlerden aldığımda curumuyor şok bim a101 den alınca çürüme oluyor
Feeforje patates soğan kovasinda duruyorlar

Başka yerlerden aldığımda curumuyor şok bim a101 den alınca çürüme oluyor
Feeforje patates soğan kovasinda duruyorlar
Ürünleri iyi olmayabilir bence,yoksa aralarında öyle çok fazla fiat farkıda olmuyor.
Ağzı açıksa bişey olmaz herhalde.

Bence o üyenin kayınpederi kendi kazandığından ekliyor yoksa mümkün değil. Adam ne yapsın harcıyorum diye söyleyecek mi?
Yaşadığı yere göre de değişiyor olabilir mi dicem de mümkün mü ki

Sadece o üye değil ki bunu söyleyen, bir güruh var asgari ücretle yaşayıp, birikim yapan.
Ev ya da araba için peşinat biriktiren veyahut altın alan.
Tek tek dişleri mi satıyorlar nedir, ben anlamıyorum ki.
Sonra şükürsüz diye bize itham ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…