• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Düşünün, sınıfımız bile belli değil, ne idüü belirsiziz😂
Ortadan alta ivme ile çakılan kesime bir isim bulmalılar.
Önceden alt üst orta sınıf vardı orta sınıf 3e ayrıldı. Üst sınıf/ orta üst-orta-orta alt/ alt sınıf olarak.

Selam herkese ben geldim . Misafir kabul edermisiniz ? Aklıma eskiden misafirliğe davet ettiklerinde , oh bugünde yemek yapmaktan yırttım dediğim günler geldi 😂😂😂

Selam herkese ben geldim . Misafir kabul edermisiniz ? Aklıma eskiden misafirliğe davet ettiklerinde , oh bugünde yemek yapmaktan yırttım dediğim günler geldi 😂😂😂
Topiğimizin kurucusu banlı yerine ev sahipliği yapalım bari gel kız gel :D -bu topikte 2 bine etim sütüm tam çoook rahat geçiniyorum demek yasaktır——- sjdjdjdjd :D

Abla zaten 4bin açlık 8bin yoksulluk sınırı onlardan yola çıktım ben de.
Düşün yani 8 bin bile az para değil yani yinede yoksulluk sınıfına giriyor.
Çocuk okutan kredi ödeyen birisi nasıl yaşasın geri kalan parayla.

Çocukluğum aklıma geldi,babam tek maaş 3 çocuk ev geçindirdi.
Tatile bile giderdik üztelik hemde 15 gün.

Topiğimizin kurucusu banlı yerine ev sahipliği yapalım bari gel kız gel :KK70: -bu topikte 2 bine etim sütüm tam çoook rahat geçiniyorum demek yasaktır——- sjdjdjdjd :KK70:
Geçmiş olsun öncelikle , umarım cezalı günler su gibi geçer 😬. Geçirebiliyorum diyemezsem ne diyeceğim peki ? Ay ölüyorum , sürünüyorum falan fistan mı ?

tabi ki az değil. Ama gider kalemleri o kadar fazla ki kuş gibi oldu 8bin. Çocuğu orta karar bir okula versen(devlet) bile ıvırı zıvırı yemesi içmesi 3bin fix

Eve tek maaş giriyorsa 2-3 çocuk varsa zor yani. Eskiden de geçim zordu ama o zamanlar anneler bu kadar bilinçli değildi, çocuğum meyve yesin, et yesin, süt içsin diye düşünmüyorlardı. Karnı doydu mu tamam. Şimdi biz çocuğum lütfen zeytin peynir de ye diye yalvarıyoruz.

tabi ki az değil. Ama gider kalemleri o kadar fazla ki kuş gibi oldu 8bin. Çocuğu orta karar bir okula versen(devlet) bile ıvırı zıvırı yemesi içmesi 3bin fix
Markete gidiyorsun 1 torba bile kaça doluyor artık,bim yada a101 gibi marketlerde eskisi gibi değil artık.
Herşery ateş pahası.
Devlet okullarıda artık ucuza gelmiyor demi.

Eve tek maaş giriyorsa 2-3 çocuk varsa zor yani. Eskiden de geçim zordu ama o zamanlar anneler bu kadar bilinçli değildi, çocuğum meyve yesin, et yesin, süt içsin diye düşünmüyorlardı. Karnı doydu mu tamam. Şimdi biz çocuğum lütfen zeytin peynir de ye diye yalvarıyoruz.
Eski bir anne olarak kızıma herşeyi yedirirdim,yemeği tatlısı meyvesi filan çok ta sağlıklı büyüdü.
Tek maaşla cidden zor artık,bu şartlarda 1 çocuk bile zor büyüyor artık.

Back