- Konu Sahibi chamallows
- #3.381
Şimdi biz hangi sınıfız anlamadım alt mı orta mı?Eki Görüntüle 2744988 Paylaşmadan duramadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi biz hangi sınıfız anlamadım alt mı orta mı?Eki Görüntüle 2744988 Paylaşmadan duramadım
Düşünün, sınıfımız bile belli değil, ne idüü belirsizizŞimdi biz hangi sınıfız anlamadım alt mı orta mı?
Önceden alt üst orta sınıf vardı orta sınıf 3e ayrıldı. Üst sınıf/ orta üst-orta-orta alt/ alt sınıf olarak.Düşünün, sınıfımız bile belli değil, ne idüü belirsiziz
Ortadan alta ivme ile çakılan kesime bir isim bulmalılar.
Asgari ücretlide ne yapsın şimdi.Aylık kazancı 30-40 bandında olanlar orta üst. 15-30 olanlar orta. 9-15 orta alt. 8in altı alt gibi duruyor.
Abla zaten 4bin açlık 8bin yoksulluk sınırı onlardan yola çıktım ben de.Asgari ücretlide ne yapsın şimdi.
Topiğimizin kurucusu banlı yerine ev sahipliği yapalım bari gel kız gel -bu topikte 2 bine etim sütüm tam çoook rahat geçiniyorum demek yasaktır——- sjdjdjdjdSelam herkese ben geldim . Misafir kabul edermisiniz ? Aklıma eskiden misafirliğe davet ettiklerinde , oh bugünde yemek yapmaktan yırttım dediğim günler geldi
Düşün yani 8 bin bile az para değil yani yinede yoksulluk sınıfına giriyor.Abla zaten 4bin açlık 8bin yoksulluk sınırı onlardan yola çıktım ben de.
Geçmiş olsun öncelikle , umarım cezalı günler su gibi geçer . Geçirebiliyorum diyemezsem ne diyeceğim peki ? Ay ölüyorum , sürünüyorum falan fistan mı ?Topiğimizin kurucusu banlı yerine ev sahipliği yapalım bari gel kız gel -bu topikte 2 bine etim sütüm tam çoook rahat geçiniyorum demek yasaktır——- sjdjdjdjd
Yok doğruyu konuşmanız kafi? 2 bine lüks yaşayamazsınız sonuçta???Geçmiş olsun öncelikle , umarım cezalı günler su gibi geçer . Geçirebiliyorum diyemezsem ne diyeceğim peki ? Ay ölüyorum , sürünüyorum falan fistan mı ?
Tamam anladım şimdi :)Yok doğruyu konuşmanız kafi? 2 bine lüks yaşayamazsınız sonuçta???
tabi ki az değil. Ama gider kalemleri o kadar fazla ki kuş gibi oldu 8bin. Çocuğu orta karar bir okula versen(devlet) bile ıvırı zıvırı yemesi içmesi 3bin fixDüşün yani 8 bin bile az para değil yani yinede yoksulluk sınıfına giriyor.
Çocuk okutan kredi ödeyen birisi nasıl yaşasın geri kalan parayla.
Çocukluğum aklıma geldi,babam tek maaş 3 çocuk ev geçindirdi.
Tatile bile giderdik üztelik hemde 15 gün.
Eve tek maaş giriyorsa 2-3 çocuk varsa zor yani. Eskiden de geçim zordu ama o zamanlar anneler bu kadar bilinçli değildi, çocuğum meyve yesin, et yesin, süt içsin diye düşünmüyorlardı. Karnı doydu mu tamam. Şimdi biz çocuğum lütfen zeytin peynir de ye diye yalvarıyoruz.Düşün yani 8 bin bile az para değil yani yinede yoksulluk sınıfına giriyor.
Çocuk okutan kredi ödeyen birisi nasıl yaşasın geri kalan parayla.
Çocukluğum aklıma geldi,babam tek maaş 3 çocuk ev geçindirdi.
Tatile bile giderdik üztelik hemde 15 gün.
Markete gidiyorsun 1 torba bile kaça doluyor artık,bim yada a101 gibi marketlerde eskisi gibi değil artık.tabi ki az değil. Ama gider kalemleri o kadar fazla ki kuş gibi oldu 8bin. Çocuğu orta karar bir okula versen(devlet) bile ıvırı zıvırı yemesi içmesi 3bin fix
Kim yapmış kısırı?
Eski bir anne olarak kızıma herşeyi yedirirdim,yemeği tatlısı meyvesi filan çok ta sağlıklı büyüdü.Eve tek maaş giriyorsa 2-3 çocuk varsa zor yani. Eskiden de geçim zordu ama o zamanlar anneler bu kadar bilinçli değildi, çocuğum meyve yesin, et yesin, süt içsin diye düşünmüyorlardı. Karnı doydu mu tamam. Şimdi biz çocuğum lütfen zeytin peynir de ye diye yalvarıyoruz.
Ben getirdim de konuyu nasıl kısır'a gelmis olabilir onu hatırlayamıyorum