Geçinemeyenler kulübü

Elindeki ne deyse artık C ceycey0406 filmdelisi engelleyin gitmesin buraya pls
Aşk olsun ya ben fotoğrafcılığa meraklıyımdır elimde fotoğraf makinesiyle gezmek zor geliyor var bir makinem çok zorluyor telefondan çekmek daha kolay yani kamera+telefon işimi görüyorum tek cihazdan

Ben de yardımcılarla oldukça sorun yaşadım ama böyle malla alakalı asla değil.
Annemin kadınını alıyordum bakıcı işini bıraktıktan sonra, senelerdir bildiğim insan, peçete bile kullansa söyler helal et diye
Çok tatlı bir kadın, ailevi sorunları sebebiyle pandemi öncesi bıraktı.

Bir de son bakıcım, muhteşem bir kadın.
Hala arada konuşurum var mı bir ihtiyacı diye, inanılmaz saygılı, efendi, görmüş geçirmiş bir hanım.
Ağzından hiç hitap ederken ‘siz’ dışında bir şey dediğini duymadım.
Öyle insanlarla çalıştım ki toplum içine girince yüz kızartıyordu ama bu kadın saatlerce sohbet etsin, kültürü hitabeti yeterdi.

Ahh ahh çok üzgünüm ayrıldığımıza...

Iphone 11’imin 3. Ve son taksitinin olduğu kredi kartı borcumu az önce ödedim.
Toplam extre 4.740 TL
Son üç aydır yüksek geliyordu extre.
Telefon artı oğlanın uçak bileti, yolculuk alışverişi, mtv derken şişmişti.

Ya mal mevzusu beni korkutuyor eli uzunlugun küçüğü büyüğü yok, direkt kesiyorum. Şuankinden çok memnunum sağ olsun yükümü hafifletti çok nöbete gider anahtarı bırakırım başında durmama bile gerek kalmaz. Yemeğini evden yer yine ekstra yemek parası da bırakırım işini güzel yapan insanlara hayranım.

Telefonlara taksit yapılmıyor diye biliyorum ben nasıl yaptınız? Ps: taze telefon mağduru

Hiç öyle bir şey yaşamadım şimdi, belki 10 çalışan değişti evde ki takılarım ortadadır, 5kuruş bile bulsalar gelir mutfağa koyarlardı buldum diye.
Zor bir şey olmalı evin içine girenden şüphe duymak./

Telefonlara taksit yapılmıyor diye biliyorum ben nasıl yaptınız? Ps: taze telefon mağduru
Bankam vade farksız üçe böldü.
Media Markt’an aldım orası yapmıyor taksit, doğru.
Benimki de epeydlr error veriyordu direniyordum.
2014’de almıştım Iphone 6’yı.
Tam oğlanın gitmesine denk geldi masraf üstüne masraf oldu.
Çıktığından beri Iphone kullanan biri olarak başka telefonlara da bakmadım.
Battı balık yan gider dedim.

Ya ben iPhone’un kolaylığını seviyorum şık şık tık tık dümdüz telefon

Benimde asla kullanamayacağım telefon o yukardaki geri tuşu yokmu deli ediyor beni insan bi geri tuşu yapar nerde şık şık tık tık
Alışkanlıkla ilgili bu durum.
Herkese kendi kullandığı, alıştığı telefon ya da
yaptığı iş kolay geliyor.
Ben, eşim, oğlumuz hepimiz İPhone kullandığımız için Android işletim sistemi olan bir telefon nasıl? Haberim yok.

Benimde asla kullanamayacağım telefon o yukardaki geri tuşu yokmu deli ediyor beni insan bi geri tuşu yapar nerde şık şık tık tık
Ben de yıllarca direndim elmaya
2 sene önce geçtim, tlf yani bu.
Hala özelliklerini çoklukla bilmem ama bir samsung sever olarak diğer markaların telefonlarını bununla bir tutmak haksızlık olur.
Onlar adeta bir pc, bu telefon

En iyi tarafı da telefon kendini güncelleme ile sürekli yeniliyor.
2014’de aldığım 6’yı tam 6 yıl sorunsuz kullandım.
Verdiğiniz parayı hakediyor bence.
Galerideki fotoları almak için pc’ye bağladığınızda virüs kapmıyor telefon bu da önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…