- 17 Aralık 2015
- 26.451
- 48.153
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.801
Ben hepinizin yerine savasirimYoo ne savascam.
Benim yerime bı savaşan çıkar nasılsa
Allah allahya bence bu konu tamamen beyinde bitiyor.
Onceleri ben kiskanc erkek arar kendimde kiskanirdim falan sonra kendi kendime dedim ki sanki ben kiskansam ne olacak ne diyecek adamlar, yahu bu cok kiskanc aman kimseye bakmayayim aldatmayayim mi ? Yooo ben kendimi yedigimle kaliyorum adam yine boynuzlayacagi varsa boynuzluyo yada boynuzlamiyo.
Karsindaki insana birazda sey havasi veriyor bu vaz gecilmez erkek ben
Ben esime sey demistim kiskanc degilim istedigine bakabilirsin kiz arkadaslarinla konusabilirsin bukusabilirsin tabiki, ama boynuzladigini anladigim an hix bir sans daha verir diye dusunme 10 tane bebem olsa acliktan geberecek olsam yinede o totona tekmeyi basarim seni melete melete demistim
Vaz gecilmezim havasi vermektense, g.tune tekmeyi yersin adam ol havasi daha cok ise yariyo
Allah allahya bence bu konu tamamen beyinde bitiyor.
Onceleri ben kiskanc erkek arar kendimde kiskanirdim falan sonra kendi kendime dedim ki sanki ben kiskansam ne olacak ne diyecek adamlar, yahu bu cok kiskanc aman kimseye bakmayayim aldatmayayim mi ? Yooo ben kendimi yedigimle kaliyorum adam yine boynuzlayacagi varsa boynuzluyo yada boynuzlamiyo.
Ben esime sey demistim kiskanc degilim istedigine bakabilirsin kiz arkadaslarinla konusabilirsin bukusabilirsin tabiki, ama boynuzladigini anladigim an hix bir sans daha verir diye dusunme 10 tane bebem olsa acliktan geberecek olsam yinede o totona tekmeyi basarim seni melete melete demistim
Vaz gecilmezim havasi vermektense, g.tune tekmeyi yersin adam ol havasi daha cok ise yariyo
Bende sevmem kıskançlıkAllah allahya bence bu konu tamamen beyinde bitiyor.
Beni niye dövdünBen hepinizin yerine savasirimyasamaya gelmissiniz bu hayati zaten gidin başımdan
Ahahaha ruyana bittim yaBende sevmem kıskançlık
Hele ki soğutma bunaltma tarzında olandan nefret ederim
Eşimde tam dediğin gibi bi kadın görmek istiyor karsısında
Bir kaç aydır böyleyim rüyalarımda bile inan aldatıldığımı görüyorum ve ağlamam ne dıye olutor biliyomusun
çok iyi sex yapıyorduk ben şimdi nerden bulacam aynısını
Aldatacak insanı eve bağlasan yapar bende senınle aynı fikirdeyim ama engel olamıyorum işte
Kulot (mayo) gitmek istemeyen kizim yuzunden tatile gidemedigim icinKaç tane alıntılamışım yaDüzeltemedim de
Hormon filan bişeye baktırmak gerek yoksa adam gidici
Çarkıfelek alacamAhahaha ruyana bittim ya
Hormonlarina baktir uzulme, olabilir bazen boyle buhran zamanlari.
Papatya cayi falan ic
Aa istemiyor mu neyle girecekmiş denizeKulot (mayo) gitmek istemeyen kizim yuzunden tatile gidemedigim icin
Kulotsuz girecekmişAa istemiyor mu neyle girecekmiş denize
Kulotsuz girecekmiş
Allah korusun.Kaç tane alıntılamışım yaDüzeltemedim de
Hormon filan bişeye baktırmak gerek yoksa adam gidici
Burda ipleri geçirip mayo bikini giydik diye gezıyolar zatenKulotsuz girecekmiş
Kizim ciplakligi aşırı seviyor.bende istiyorum öyle gireyim ama heryer aşırı kalabalık yoksa çok haklı
Çıplak mi kiyafetli mi demek istedi acababende istiyorum öyle gireyim ama heryer aşırı kalabalık yoksa çok haklı
Aşırı haklıKizim ciplakligi aşırı seviyor.
Biraksam evde kulotsuz atletsiz gezecek, banyoda kulotsuz duruyoruz orda neden suyun icinde kulot giyiyoruz diyo
Ay ben bı mayo aldım daBurda ipleri geçirip mayo bikini giydik diye gezıyolar zaten
Yakında yaprak kapatıp girecekler
Bir kez bodrum da ruslari gormustum oyle, onumden gecip denize girdiler arkalarindan baka kaldim.Burda ipleri geçirip mayo bikini giydik diye gezıyolar zaten
Yakında yaprak kapatıp girecekler
Dünyayı deniz kurtaracakKizim ciplakligi aşırı seviyor.
Biraksam evde kulotsuz atletsiz gezecek, banyoda kulotsuz duruyoruz orda neden suyun icinde kulot giyiyoruz diyo
Hakli ama iste her dogru her yerde ise yaramiyorAşırı haklı
Uuu uyanık erkek .suya götürür susuz getirirBir kez bodrum da ruslari gormustum oyle, onumden gecip denize girdiler arkalarindan baka kaldim.
Bende kizim diye dolaniyorum ortalikta evlat olsam sevilmem yea demistim esime.
Birde kendi bakmiyormus gibi niye ki diyip bilmemezlige veriyo