Geçinemeyenler kulübü

Çok sinirlerim bozuk 😠 pandemiden bu yana kuaföre gitmedim Bi kaç sefer hariç kaş için evde kendim alıyordum bugün gidiyim Bi toplattırıyım dedim bayanın müşterisi yoktu oturdum aldı kaşımı yan tarafa maniküre geçtim birisi geldi kadın bende kullandığı cımbızı ağda çubuğunu ona da kullandı ardından diğer gelene de. O an tepki vermediğim için çok kızgınım kendime benden önce de kim bilir kime kullandı o malzemeleri en azından Bi dezenfekte et birsey sık demi

Çok sinirlerim bozuk 😠 pandemiden bu yana kuaföre gitmedim Bi kaç sefer hariç kaş için evde kendim alıyordum bugün gidiyim Bi toplattırıyım dedim bayanın müşterisi yoktu oturdum aldı kaşımı yan tarafa maniküre geçtim birisi geldi kadın bende kullandığı cımbızı ağda çubuğunu ona da kullandı ardından diğer gelene de. O an tepki vermediğim için çok kızgınım kendime benden önce de kim bilir kime kullandı o malzemeleri en azından Bi dezenfekte et birsey sık demi
Şikayet et, pandemi döneminde gerekli kovit 19 tedbirlerine uymuyorlar diye.
Manikur aletlerini dusunmek bile istemiyorum bu durumda.

Şikayet etmelisin bence bir yerlere. Halk sağlığıyla oynamak bu. Millete hastalık bulaştıracak

Bazen basiretimiz mi bağlanıyor nedir bilmem susuyoruz da susulacak bişey değil .
Kuaförler odası ve belediyeye şikayet et ben daha evvel öyle yaptim

Şikayet et, pandemi döneminde gerekli kovit 19 tedbirlerine uymuyorlar diye.
Manikur aletlerini dusunmek bile istemiyorum bu durumda.
Deniz sorma ya öyle merdiven altı ücra bi yer de değil baya bildiğin merkezde tutulan Bi mekan geldiğimden beri kendime kızıyorum nereye şikayet edebilirim ki

Bacım kaşını bıyığını zaten niye başkasına aldırıyorsun, bırak Allah aşkına.
Her müşteride yeni cımbız alacak mekan zaten fiyatıyla onu çıkartıyor, aynı ürünü kullananın da faso fisosu var.

Hadi manikür pedikür tek kullanımlık alet ama cımbız ya…

Her müşteride yeni cımbız alacak mekan zaten fiyatıyla onu çıkartıyor, aynı ürünü kullananın da faso fisosu var.

İple almıyorlar mı ya? Ben kaş aldırmam senelerdir de üniversiteyken iple alırlardk bizim

Şikayet etmelisin bence bir yerlere. Halk sağlığıyla oynamak bu. Millete hastalık bulaştıracak
Khomyuk ya burdakiler hep böyle sanırım Bi akrabam başka Bi mekanın adını vermişti gitme sakın böyle böyle dezenfekte etmiyo ben söyledim gözümle gördüm inkar etti falan demişti aynısını yaşadım gibi ya
Bazen basiretimiz mi bağlanıyor nedir bilmem susuyoruz da susulacak bişey değil .
Kuaförler odası ve belediyeye şikayet et ben daha evvel öyle yaptim
Asla değil kendime de çok kızdım ya bidaha gitmem asla sen pandemi boyunca dur dur sonra böyle birsey yaşa

İple almıyorlar mı ya? Ben kaş aldırmam senelerdir de üniversiteyken iple alırlardk bizim
Ben hayatımda 2 kere falan aldırmışımdır başkasına kaş bıyık, o da düğün nişan günü makyaj öncesi son rötuş, minik çıkanları toplamak adınaydı.
İp, ağda ve en son cımbızla girişiyorlar, izlediğim kadarıyla öyle.

Deniz sorma ya öyle merdiven altı ücra bi yer de değil baya bildiğin merkezde tutulan Bi mekan geldiğimden beri kendime kızıyorum nereye şikayet edebilirim ki
Türkiye berberler, kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu ilgilenir diye dusunuyorum.
Hes uygulamasindan da sikayet edebilirsin.
Bildigim kadariyla kovit 19 onlemleri kapsaminda musteri ya kendi aletlerini kendi getirmeli yada isletme tek kullanimlik olan urunler kullanmali.
Hadi pens cimbiz tek kullanimlik olamaz onuda her musteriden sonra dezenfekte etmek zorunda olmali

Khomyuk ya burdakiler hep böyle sanırım Bi akrabam başka Bi mekanın adını vermişti gitme sakın böyle böyle dezenfekte etmiyo ben söyledim gözümle gördüm inkar etti falan demişti aynısını yaşadım gibi ya

Asla değil kendime de çok kızdım ya bidaha gitmem asla sen pandemi boyunca dur dur sonra böyle birsey yaşa
Ben hiç şahit olmadım genelde hepsi gözümün önünde alete sokulur temizlenir. En olmadı kapalı paketten açarlar. Öyle bir şey görsem söylerim zaten.

Film ben zaten yeni cımbız kullanmadı demedim ki dezenfekte etmedi dedim etmesi lazım değil mi. Kaşımı bıyığımı bu zamana kadar Kensim aldım ama toplasın şekil versin diye gittim dedim ayrıca sürekli de gidebilirim bunda ne sakıncası var ki

X