Geçinemeyenler kulübü

Yaa bizler sıkıldık bunaldık diyoruz ama bu insanlar napsın hadi
Allah yardımcısı olsun

Bide erkekler evleniyor da kadınlar pek istemiyor

Yaa bizler sıkıldık bunaldık diyoruz ama bu insanlar napsın hadi
Allah yardımcısı olsun

Bide erkekler evleniyor da kadınlar pek istemiyor
Kadin neden evlensi yahu, evlendigi adamlar sehir sehir diyar diyar gezmek icin evlenmiyorlar ki.
Donum yikansin hastalaninca aksirigimi tiksirigimi temizlesin, vs vs.
E kadinda gelmis 60 yasina isi gucu yok elin adaminin donumumu yikasim 2 sohbet edecegim diye whatsaptan sohbet ederim daha iyi modunda

Güldürdün deniz ya

Denizzzz bebeğini ilk hissettiğin anı hatırlıyor musun nasıldı ne hissettin

Güldürdün deniz ya

Denizzzz bebeğini ilk hissettiğin anı hatırlıyor musun nasıldı ne hissettin
İkili testte kasiklarimda bir sey hareket etmisti kelebek gibi donmesini bekledigimin 3.gununde kesin dondu kasiklarimda bir sey oldu dedim dr inanmadi ama donmustu.
İlk tekmesinide abime atti
Abim hamileyken ilk kez gormustu o zaman tam anooom.dayisinin prensesi diye karnimi elliyoduki kut diye yapistirdi hepimiz şok olmustuk abim cok korkmustu o zaman

Yaaa çok mu zayıftın erken hissetmişsin baya ben hafif hafif hissediyorum sanki ama tam emin olamıyorum dolgunluk hissi var böyle nerde olduğunu sanki biliyorum ama öyle anlatılan kelebek falan yok daha

Yaaa çok mu zayıftın erken hissetmişsin baya ben hafif hafif hissediyorum sanki ama tam emin olamıyorum dolgunluk hissi var böyle nerde olduğunu sanki biliyorum ama öyle anlatılan kelebek falan yok daha
Ne zayifi yahu şiskoyum ben şisko.
O ignelerle tedavi baslangicinin ustune 10 kilo almistim

Ben 19. Haftada hissettim tam. Ama ben hissettiğimde dışardan da ufacık görüldü. Böyle içerden gelen bir hareket. Çok tuhaf çok güzel bir histi.

chamallows formundasın bugün, zenginlerde dikmenden bir fakir bulayım diyordu yorumuna kıhkıhkıh diye güldüm eşim ne oldu dedi düşün

chamallows formundasın bugün, zenginlerde dikmenden bir fakir bulayım diyordu yorumuna kıhkıhkıh diye güldüm eşim ne oldu dedi düşün
Bunu bana eski isyerimden bir abi soylemisti.
Tam molaya ciktik yemek yiyecegiz, zengin koca bulup hepinizi kurtaracagim bu hayattan diyince bana, hee zenginde dikmende geziyordu fakir bir kiz bulayimda kurtarayim diye demisti
Hayatimda aldigim en onemli derslerden biri mesela

Ne zayifi yahu şiskoyum ben şisko.
O ignelerle tedavi baslangicinin ustune 10 kilo almistim
Deniz bende evlilik peşine pandemi iğneler tedavi derken birsürü kilo aldım 3er 5er keşke düğündeki halimdeki gibi olsam o değil de doğumdan sonra hemen versem bari

Ben 19. Haftada hissettim tam. Ama ben hissettiğimde dışardan da ufacık görüldü. Böyle içerden gelen bir hareket. Çok tuhaf çok güzel bir histi.
Ayy Khomyuk çok meraklanıyorum ya sanırım benimde daha en az 2 haftam var gücü yetmiyor demekki garibimin bana duyurmaya halbuki ultrasonda kıpır kıpır

Emzirirsen verirsin merak etme
Nasılsa emziriyorum diye deli gibi kendini tatlıya sarmazsan tabii
Ben öyle yaptım, sabahları bal kaymak, tahin pekmez akşamları boza içmeler süt yapar diye. Her kahve içtiğimde yanında bir dev dilim kek yerdim üstüme kilo aldım emzirirken

Bende emzirirken yanima koca bir tabak kuruyemis alirdim

Bende emzirirken yanima koca bir tabak kuruyemis alirdim

İdolümsünüz kızlar
Önceden göbeğim çıksa stres yapardım dikkat ederdim şimdi ohoo hamileyim tabi çıkacak diyorum ye Allah ye

Öyle ama bilmiyorum herkes vızır vızır konuşuyor bizim kızlar bende içinde pek aynı anda müsait olamıyoruz bence olsak illaki konu açılır da

Gün içinde yoğunluk oluyor herkesin, malum açıldı etraf.
Akşamları da ev işleri, ertesi gün planlama, ay bir uzanayım dizi derken öylesi böylesi gece oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…