- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.841
Yaa bizler sıkıldık bunaldık diyoruz ama bu insanlar napsın hadiYani burcucum cani gonulden evlen dedik kabul etmedi, gel bizlerle yasa dedik gelmedi.
Yapamazda damatla gelinle falan.
15 gundur falan abimin yaninda gelince kardesiyle köye gider 2 3 ay gelmez.
Onceden yurt disindan teyzem geliyordu 7 8 ay birlikte kaliyorlardi.
Kışında diger kardesleri ben amca cocuklari vs bi sekilde idare ediyoduk gidilip geliniyordu.pandemi fena vurdu
Kadin neden evlensi yahu, evlendigi adamlar sehir sehir diyar diyar gezmek icin evlenmiyorlar ki.Yaa bizler sıkıldık bunaldık diyoruz ama bu insanlar napsın hadi
Allah yardımcısı olsun
Bide erkekler evleniyor da kadınlar pek istemiyor
Güldürdün deniz yaKadin neden evlensi yahu, evlendigi adamlar sehir sehir diyar diyar gezmek icin evlenmiyorlar ki.
Donum yikansin hastalaninca aksirigimi tiksirigimi temizlesin, vs vs.
E kadinda gelmis 60 yasina isi gucu yok elin adaminin donumumu yikasim 2 sohbet edecegim diye whatsaptan sohbet ederim daha iyi modunda
İkili testte kasiklarimda bir sey hareket etmisti kelebek gibi donmesini bekledigimin 3.gunundeGüldürdün deniz ya
Denizzzz bebeğini ilk hissettiğin anı hatırlıyor musun nasıldı ne hissettin
Yaaa çok mu zayıftın erken hissetmişsin baya ben hafif hafif hissediyorum sanki ama tam emin olamıyorum dolgunluk hissi var böyle nerde olduğunu sanki biliyorum ama öyle anlatılan kelebek falan yok dahaİkili testte kasiklarimda bir sey hareket etmisti kelebek gibi donmesini bekledigimin 3.gunundekesin dondu kasiklarimda bir sey oldu dedim dr inanmadi ama donmustu.
İlk tekmesinide abime atti
Abim hamileyken ilk kez gormustu o zaman tam anooom.dayisinin prensesi diye karnimi elliyoduki kut diye yapistirdi hepimiz şok olmustukabim cok korkmustu o zaman
Ne zayifi yahu şiskoyum ben şisko.Yaaa çok mu zayıftın erken hissetmişsin baya ben hafif hafif hissediyorum sanki ama tam emin olamıyorum dolgunluk hissi var böyle nerde olduğunu sanki biliyorum ama öyle anlatılan kelebek falan yok daha
Ben 19. Haftada hissettim tam. Ama ben hissettiğimde dışardan da ufacık görüldü. Böyle içerden gelen bir hareket. Çok tuhaf çok güzel bir histi.Yaaa çok mu zayıftın erken hissetmişsin baya ben hafif hafif hissediyorum sanki ama tam emin olamıyorum dolgunluk hissi var böyle nerde olduğunu sanki biliyorum ama öyle anlatılan kelebek falan yok daha
Bunu bana eski isyerimden bir abi soylemisti.chamallows formundasın bugün, zenginlerde dikmenden bir fakir bulayım diyordu yorumuna kıhkıhkıh diye güldüm eşim ne oldu dedi düşün
Deniz bende evlilik peşine pandemi iğneler tedavi derken birsürü kilo aldım 3er 5erNe zayifi yahu şiskoyum ben şisko.
O ignelerle tedavi baslangicinin ustune 10 kilo almistim
Ayy Khomyuk çok meraklanıyorum ya sanırım benimde daha en az 2 haftam varBen 19. Haftada hissettim tam. Ama ben hissettiğimde dışardan da ufacık görüldü. Böyle içerden gelen bir hareket. Çok tuhaf çok güzel bir histi.
Emzirirsen verirsin merak etmeDeniz bende evlilik peşine pandemi iğneler tedavi derken birsürü kilo aldım 3er 5erkeşke düğündeki halimdeki gibi olsam o değil de doğumdan sonra hemen versem bari
Nasılsa emziriyorum diye deli gibi kendini tatlıya sarmazsan tabiiEmzirirsen verirsin merak etme
Bende emzirirken yanima koca bir tabak kuruyemis alirdimNasılsa emziriyorum diye deli gibi kendini tatlıya sarmazsan tabii
Ben öyle yaptım, sabahları bal kaymak, tahin pekmez akşamları boza içmeler süt yapar diye. Her kahve içtiğimde yanında bir dev dilim kek yerdimüstüme kilo aldım emzirirken
Nasılsa emziriyorum diye deli gibi kendini tatlıya sarmazsan tabii
Ben öyle yaptım, sabahları bal kaymak, tahin pekmez akşamları boza içmeler süt yapar diye. Her kahve içtiğimde yanında bir dev dilim kek yerdimüstüme kilo aldım emzirirken
Bende emzirirken yanima koca bir tabak kuruyemis alirdim
Hamilelik ve emzirmede en pşman olduğum şeydi bu. Yapma. Vermesi çok zor. İpin ucunu kaçırma sakınİdolümsünüz kızlar
Önceden göbeğim çıksa stres yapardım dikkat ederdim şimdi ohoo hamileyim tabi çıkacak diyorum ye Allah ye
Öyle ama bilmiyorum herkes vızır vızır konuşuyor bizim kızlar bende içinde pek aynı anda müsait olamıyoruz bence olsak illaki konu açılır da
Herkesi kendim gibi boş sanıyorum
Gün içinde yoğunluk oluyor herkesin, malum açıldı etraf.
Akşamları da ev işleri, ertesi gün planlama, ay bir uzanayım dizi derken öylesi böylesi gece oluyor.
AhahshshshshHerkesi kendim gibi boş sanıyorum
Hamileyken ye allah ye olmaz sagliklisi ayda 1 kilo, gerisi hem sana ziyan hem gebelik sekerini tetikler.İdolümsünüz kızlar
Önceden göbeğim çıksa stres yapardım dikkat ederdim şimdi ohoo hamileyim tabi çıkacak diyorum ye Allah ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?