- 17 Aralık 2015
- 26.677
- 48.635
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.741
Napsin canim hacetini gidermesin mi kızchamallows bide gülüyo pis pis tüüüüü
Bende izmirli değilim ama kumru aşermiştim ya sürekliO değil de bu gidişle benim oğlan çiğköfte dürüm olarak doğacakhergün de aynı şeye aşerilmez ki
Selam cinimAhahahahburcu ben selllam
Bende deli gibi can erigi yemistimBende izmirli değilim ama kumru aşermiştim ya süreklioğlan kumru ekmeğine benzemiyor rahat ol
Benim günüm standarttı yavrular. Aynı sıkıcı hayat
Giderirken ses kaydı atmasın ya zorunlunun sesten böyle etkilenmişken naif bulmuşken şıpırtılarla beraber vazgeçebilirimNapsin canim hacetini gidermesin mi kız
Şurda hacetini giderirken bile bizimle konusan bir arkadasimiz var daha ne istiyosunuz
İçimi rahatlattınBende izmirli değilim ama kumru aşermiştim ya süreklioğlan kumru ekmeğine benzemiyor rahat ol
Benim günüm standarttı yavrular. Aynı sıkıcı hayat
Kreşin etkileri bence kabullendim. Sosyalleştikçe öğreniyor bir şeyler. Sinirlenince sinirlendiği insanı uzaya atmak istiyor. Geçen babasına kızdı, evden atalım bunu dedi. Sabretmekten taş olduk yaniİçimi rahatlattın
Deniz nasıl düzeldi mi hırçınlığı
E doğruymuş bak ye ekşiyi doğur Ayşe’yi derlerBende deli gibi can erigi yemistimannem hala soyler 1 kilo erige senin yuzunden 140 lira odedim diye
Ayyy kuzum ya aynı benKreşin etkiler bence kabullendim. Sinirlenince sinirlendiği insanı uzaya atmak istiyor. Geçen babasına kızdı, evden atalım bunu dedi. Sabretmekten taş olduk yani
Bizimkinde de isine gelmeyince vurma başladiKreşin etkileri bence kabullendim. Sosyalleştikçe öğreniyor bir şeyler. Sinirlenince sinirlendiği insanı uzaya atmak istiyor. Geçen babasına kızdı, evden atalım bunu dedi. Sabretmekten taş olduk yani
çiğköfteyiE doğruymuş bak ye ekşiyi doğur Ayşe’yi derler
Çocuk büyüdükçe idrak ettiğin bir gerçek var Burcu, bu bitince başka bir şey gelecek. Bitmeyen bir şey. Level level yani. En zoru buydu bitti şükür diyorsun başka bir şey kapını çalıyor. Artıl ondan saldım ben bu bitse başka bir şeyle uğraştıracakAyyy kuzum ya aynı benbende geçen eşim için aynısını düşündüm çok güzel bi his at gitsin ohh
Kolaylıklar gelsin arkadaşım en kısa zamanda geçer inşallah
O bizde hep vardı. Kreşte akradaşlarına yaparsa bir gün yer dayağını oturur. Öyle akıllanacak belliBizimkinde de isine gelmeyince vurma başladi
Donemsel bir sey heralde yaO bizde hep vardı. Kreşte akradaşlarına yaparsa bir gün yer dayağını oturur. Öyle akıllanacak belli
Ben 6 yaşi bekliyorumÇocuk büyüdükçe idrak ettiğin bir gerçek var Burcu, bu bitince başka bir şey gelecek. Bitmeyen bir şey. Level level yani. En zoru buydu bitti şükür diyorsun başka bir şey kapını çalıyor. Artıl ondan saldım ben bu bitse başka bir şeyle uğraştıracak
Öyle düşünürsen bu kısır döngü bitmez ki Khomyuk böyle karamsar olma sen yine de çabala ohooo anne karnında Bi başlıyo ki bu sanırım ölene kadar da devam edecekÇocuk büyüdükçe idrak ettiğin bir gerçek var Burcu, bu bitince başka bir şey gelecek. Bitmeyen bir şey. Level level yani. En zoru buydu bitti şükür diyorsun başka bir şey kapını çalıyor. Artıl ondan saldım ben bu bitse başka bir şeyle uğraştıracak
Kaynanasigilin yaninda yazamiyo ya pek
Tuvalete gitmesini mi bekleyeceğizKaynanasigilin yaninda yazamiyo ya pek
İşte bu gerçek ama. Asla tamamen kolay olmayacak. Bitmeyecek. Karamsarlık değil de gerçekçilik bence. Daha ergenliği var, ohoo var oğlu var.Öyle düşünürsen bu kısır döngü bitmez ki Khomyuk böyle karamsar olma sen yine de çabala ohooo anne karnında Bi başlıyo ki bu sanırım ölene kadar da devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?