Geçinemeyenler kulübü

O değil de bu gidişle benim oğlan çiğköfte dürüm olarak doğacak hergün de aynı şeye aşerilmez ki
Bende izmirli değilim ama kumru aşermiştim ya sürekli oğlan kumru ekmeğine benzemiyor rahat ol
Benim günüm standarttı yavrular. Aynı sıkıcı hayat

Napsin canim hacetini gidermesin mi kız
Şurda hacetini giderirken bile bizimle konusan bir arkadasimiz var daha ne istiyosunuz
Giderirken ses kaydı atmasın ya zorunlunun sesten böyle etkilenmişken naif bulmuşken şıpırtılarla beraber vazgeçebilirim

İçimi rahatlattın
Deniz nasıl düzeldi mi hırçınlığı
Kreşin etkileri bence kabullendim. Sosyalleştikçe öğreniyor bir şeyler. Sinirlenince sinirlendiği insanı uzaya atmak istiyor. Geçen babasına kızdı, evden atalım bunu dedi. Sabretmekten taş olduk yani

Kreşin etkiler bence kabullendim. Sinirlenince sinirlendiği insanı uzaya atmak istiyor. Geçen babasına kızdı, evden atalım bunu dedi. Sabretmekten taş olduk yani
Ayyy kuzum ya aynı ben bende geçen eşim için aynısını düşündüm çok güzel bi his at gitsin ohh

Kolaylıklar gelsin arkadaşım en kısa zamanda geçer inşallah

Kreşin etkileri bence kabullendim. Sosyalleştikçe öğreniyor bir şeyler. Sinirlenince sinirlendiği insanı uzaya atmak istiyor. Geçen babasına kızdı, evden atalım bunu dedi. Sabretmekten taş olduk yani
Bizimkinde de isine gelmeyince vurma başladi

Ayyy kuzum ya aynı ben bende geçen eşim için aynısını düşündüm çok güzel bi his at gitsin ohh

Kolaylıklar gelsin arkadaşım en kısa zamanda geçer inşallah
Çocuk büyüdükçe idrak ettiğin bir gerçek var Burcu, bu bitince başka bir şey gelecek. Bitmeyen bir şey. Level level yani. En zoru buydu bitti şükür diyorsun başka bir şey kapını çalıyor. Artıl ondan saldım ben bu bitse başka bir şeyle uğraştıracak

Ben 6 yaşi bekliyorum baya guzellesiyormus

Öyle düşünürsen bu kısır döngü bitmez ki Khomyuk böyle karamsar olma sen yine de çabala ohooo anne karnında Bi başlıyo ki bu sanırım ölene kadar da devam edecek

Öyle düşünürsen bu kısır döngü bitmez ki Khomyuk böyle karamsar olma sen yine de çabala ohooo anne karnında Bi başlıyo ki bu sanırım ölene kadar da devam edecek
İşte bu gerçek ama. Asla tamamen kolay olmayacak. Bitmeyecek. Karamsarlık değil de gerçekçilik bence. Daha ergenliği var, ohoo var oğlu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…