- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.081
Golden bana hep uysal gelmiştir sevimli minnoş görüntüsünün altında ne varmış ya ben sokakta görsem severdim hamilelikten önce dikkat ediyim bari ilk kez duydumTeyzesine düşkündü epeydir görüşmüyorduk. Ona götürdüm bugün. Güzel bir gün geçirdi. Sonra teyzesinin bahçesinde komşunun goldenını sevmeye indi. Ay o da bir yaşmış çocuk daha bizimkinin ayakkabısına bir yapıştı. Sallayıp çıkarmaya çalışırken çocuğu düşürdü. Kucağıma aldım ama kurtulamadım. Ablam en sonunda dişlerini açtı kurtardı. Ama ayakkabı yırtıldı. Seviyordu da ağladı epey. Çok korktu.
Kediye bulaşılır mı be tırmık manyağı yapar. Adamın soyu aslan kaplan. Haddini bilceksin saygılar diyip yolundan çekileceksin biz öyle yapıyoruzGeberdirim
Bir rivayete gore kopekler hamileleri daha cok kovalarmisGolden bana hep uysal gelmiştir sevimli minnoş görüntüsünün altında ne varmış ya ben sokakta görsem severdim hamilelikten önce dikkat ediyim bari ilk kez duydum
Kızcağızı köpekten kaçırtacaksın bu sefer kaçıyor diye kovalayacaklarBir rivayete gore kopekler hamileleri daha cok kovalarmis
Benimde burcum aslan napiyim yani gerekirse bende onu ısırırımKediye bulaşılır mı be tırmık manyağı yapar. Adamın soyu aslan kaplan. Haddini bilceksin saygılar diyip yolundan çekileceksin biz öyle yapıyoruz
Hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ?Kedi o kedidamin tepesinin bilmem neresinde ki farenin kokusunu aliyo.
Östrojen fazla salgilaniyor ya hamileyken ondan olabilir.
Hisleri kuvvetli korkuyu da tedirginliği de hissederler. Sen korkarsan daha çok üstüme gider. Bir de sevilmediğini anlar ondan da yapar.Benimde burcum aslan napiyim yani gerekirse bende onu ısırırım
Hayvanlarin benle genel bir problemi var zaten tavuk saldirirmi yahu ustune tavuk ucan bir insanim ben
Sesli güldümHamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ?
-kedi mememi dişledi
Harika bı hikaye olur
Kedi ciciklerimi emcüklediHamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ?
-kedi mememi dişledi
Harika bı hikaye olur
Bi köpek kalmıştı kovalamayan evdekinden zor kaçıyorum bide o çıkmasın başımaBir rivayete gore kopekler hamileleri daha cok kovalarmis
Kopekler zaten beni 1000 kisinin icinde bulur abartmiyorumHisleri kuvvetli korkuyu da tedirginliği de hissederler. Sen korkarsan daha çok üstüme gider. Bir de sevilmediğini anlar ondan da yapar.
Evde kopekmi var kız.Bi köpek kalmıştı kovalamayan evdekinden zor kaçıyorum bide o çıkmasın başıma
köpeğimi sevmiyorum bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri Bi yerde yarım yamalak Bi yazı okudum yok bakteri falan bulaşır yazıyordu uzaktan bana kuyruk sallıyo anca garibim
Yok evde değil ben yavru aldım kv büyüttü köy evi onunki kız sizin oralı dedim ya Sivas kangalı diye boyum kadar eşşek sıpasıEvde kopekmi var kız.
Hatirlamiyorum ki.Yok evde değil ben yavru aldım kv büyüttü köy evi onunki kız sizin oralı dedim ya Sivas kangalı diye boyum kadar eşşek sıpası
Ahahahah sevmiyo ki zaten yemeğini vermeye bile gitsin g.tünü dönüyo o gidince dolanıp yiyoHatirlamiyorum ki.
Kangal kaynananla nasil duruyo ya fesat insan sevmezler halbuki
Annesidir yiyen bence.bebeklinick bizim bodruma kedi yavrulamis biliyo musun inip süt falan veriyordum karantinadan önce anneye
3 yavru vardı birisi ölmüş başını birsey yemiş annesi değildir ya demi acaba ne olabilir ki çok üzülmüştüm ağladım onu öyle görünce
Yapma ya vay zilli bak nasıl sinir oldum niye yediki ya camı açık duruyo acaba başka Birsey gelip mi yedi düşünüyordum ben sütünü veriyorum sen daha niye yavrunu yiyorsun yaAnnesidir yiyen bence.
Çünkü daha önce gördugum bikac kedi
Hatta fareler ve köpekler ölen yavrularını yediler
Zayıf hasta yaşamayacağını düşündüğü çocuğu yerler. Proteini ziyan etmez yani.Yapma ya vay zilli bak nasıl sinir oldum niye yediki ya camı açık duruyo acaba başka Birsey gelip mi yedi düşünüyordum ben sütünü veriyorum sen daha niye yavrunu yiyorsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?