Geçinemeyenler kulübü

Golden bana hep uysal gelmiştir sevimli minnoş görüntüsünün altında ne varmış ya ben sokakta görsem severdim hamilelikten önce dikkat ediyim bari ilk kez duydum

Kediye bulaşılır mı be tırmık manyağı yapar. Adamın soyu aslan kaplan. Haddini bilceksin saygılar diyip yolundan çekileceksin biz öyle yapıyoruz
Benimde burcum aslan napiyim yani gerekirse bende onu ısırırım
Hayvanlarin benle genel bir problemi var zaten tavuk saldirirmi yahu ustune tavuk ucan bir insanim ben

Benimde burcum aslan napiyim yani gerekirse bende onu ısırırım
Hayvanlarin benle genel bir problemi var zaten tavuk saldirirmi yahu ustune tavuk ucan bir insanim ben
Hisleri kuvvetli korkuyu da tedirginliği de hissederler. Sen korkarsan daha çok üstüme gider. Bir de sevilmediğini anlar ondan da yapar.

Bir rivayete gore kopekler hamileleri daha cok kovalarmis
Bi köpek kalmıştı kovalamayan evdekinden zor kaçıyorum bide o çıkmasın başıma

köpeğimi sevmiyorum bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri Bi yerde yarım yamalak Bi yazı okudum yok bakteri falan bulaşır yazıyordu uzaktan bana kuyruk sallıyo anca garibim

Hisleri kuvvetli korkuyu da tedirginliği de hissederler. Sen korkarsan daha çok üstüme gider. Bir de sevilmediğini anlar ondan da yapar.
Kopekler zaten beni 1000 kisinin icinde bulur abartmiyorum
Kayseride bir akrabanin kopegi vardi kendileri gibi manyak etmisler finoyuda arabanin kapisini acar acmaz inmesiyle bana hirlayip havlayip koşmasi bir oldu.
Hayir ben yeni gelin bir insanim beni niye orda milletin icinde arabalarin tepesine cikartiyosun

Evde kopekmi var kız.

Hatirlamiyorum ki.
Kangal kaynananla nasil duruyo ya fesat insan sevmezler halbuki
Ahahahah sevmiyo ki zaten yemeğini vermeye bile gitsin g.tünü dönüyo o gidince dolanıp yiyo eşimle beni de görsün arabadan inerken başlıyo o kuyruk Bi o yana Bi bu yana

bebeklinick bizim bodruma kedi yavrulamis biliyo musun inip süt falan veriyordum karantinadan önce anneye

3 yavru vardı birisi ölmüş başını birsey yemiş annesi değildir ya demi acaba ne olabilir ki çok üzülmüştüm ağladım onu öyle görünce

Annesidir yiyen bence.
Çünkü daha önce gördugum bikac kedi
Hatta fareler ve köpekler ölen yavrularını yediler

Annesidir yiyen bence.
Çünkü daha önce gördugum bikac kedi
Hatta fareler ve köpekler ölen yavrularını yediler
Yapma ya vay zilli bak nasıl sinir oldum niye yediki ya camı açık duruyo acaba başka Birsey gelip mi yedi düşünüyordum ben sütünü veriyorum sen daha niye yavrunu yiyorsun ya

Yapma ya vay zilli bak nasıl sinir oldum niye yediki ya camı açık duruyo acaba başka Birsey gelip mi yedi düşünüyordum ben sütünü veriyorum sen daha niye yavrunu yiyorsun ya
Zayıf hasta yaşamayacağını düşündüğü çocuğu yerler. Proteini ziyan etmez yani.
Fakat kediye laktoz dokunur süt verme. Kusar yazık. Yoğurt peynir et veya yumurta ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…