Geçinemeyenler kulübü

Hamileyken sıcak hava cok zor.
Gunes sanki ay bu kiz hamile bunum tepesine tepesine ineyim diyor.
Dikkat et
Ah ah diğer evim yazın çook güzeldi deniz serinn soğuk ama kışında öyleydi işte tabi orda olsam çok rahat geçerdi yaz

bebeklinick naparsin minnoş muğlayada gitmişsin mis gibi
Napayım canım çok şükür .
Yorucu geçiyor Corona var diye personel calistiramadigimiz için şuan tarla hayvan bahçe işi hep üstümüzde çok çok yorucu ama epey de keyifli.

Ya da kalabalığı seviyorum evde hep yalnızız ya .

Sen denizi iyileştirdin mi

Yok canim eşimde rahatsizlandi, denizin idrarinda virutik biseyler cikti.
Esimi covit testine yolladim.
Bekliyoruz

Gün geçtikçe daha iyiyim ay inşallah eşinde birsey çıkmaz ya üzüldüm kızda düzelmemiş daha
İnsallah canim, denizin kultur sonucu temiz cikmis ona sevindim.
İnsallah esimde covit cikmazsa gerisi kolay ama ben covit olduklarini sanmiyorum.
Cunku oyle bisey olsa once bana bulasirdi denizden.
Afedersin yeri geldi suratima kustu yeri geldi ustume kustu, yeri geldi poposunu yikadim tabi hijyene dikkat ettim o ayri konu ama covit olsa suratima kustugu icin kurtaramazdim sanirim.

Değildir gibi geliyor bana da

Canım inşallah değildir tabiki ama nerden nasıl buluşacağı hiç belli olmuyo bende pozitif eşimde birsey yok aynı evdeyiz çoğu zaman maskeli olmuyorum falan ama belli olmuyo işte

Canım inşallah değildir tabiki ama nerden nasıl buluşacağı hiç belli olmuyo bende pozitif eşimde birsey yok aynı evdeyiz çoğu zaman maskeli olmuyorum falan ama belli olmuyo işte
Gerçekten öyle
Annem midesini usutmustu .ablamda kaldılar.ablam serum takıyor iğne vuruyor banyosunu bile yaptırıyor çorbasını iciriyordu .

Sonra annemler evlerine döndüler ablam ertesi gün Corona teşhisiyle hastanede yattı .
Hemen gelip annemden babamdan diğer ablalarimdan filan test aldılar çünkü bir aradaydilar sarmaş dolaş .

Ama kimsede bişey çıkmadı

Aynı evin içinde bulaşmıyo dışarıdan geliyo nasılsa ya hani maske mesafe önemli diyorlar bunu hiç bi zaman anlayamacağım yeni mi oldu bu olay zorunlu

Aynı evin içinde bulaşmıyo dışarıdan geliyo nasılsa ya hani maske mesafe önemli diyorlar bunu hiç bi zaman anlayamacağım yeni mi oldu bu olay zorunlu
Geçen yıl ağustos ayında yaşandı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…