geçim sorunu ve taksit taksit hayat

Tuvalet kağıtları daha da bir zamlanmış, gördünüz mü?
101, Bim gibi yerlerdekinden bahsetmiyorum, bu marketlerden alışveriş yapmıyorum.
Standart markalar işte Solo, Selpak, Familya vs. Ağzım açık kaldı.
Bu ay hesapta olmayan çok harcama yapmışız, biraz dikkat edeyim dedim, tuvalet kağıdı almadım 50 küsur verip, Solo'nun dev rulo havlusu vardı 4,99, ondan aldım 4 tane. Bir tanesinde 260 yaprak mı ne varmış, hayli hayli tuvalet kağıdından uygun.
Tuvalet kağıdı yahu, popomuzu sileceğiz altı üstü

Aha ben dedim bu niye deli diye meğer aç fakirmişsin kız para atayım da git bi dışarda yemek ye kuaföre git pavyona diye dalga geçtiğin kadın hergün kuaförde dışarda yemek yiyor
E tabi hergün mecbur kuaföre gidiyorsun neyse bi şikayet edeyimde saldırma boşuna ceyceye

Ben kuaföre gitmem gereken işler yapmiyorum cicim keyfim ve kahyası nasıl isterse öyle takıliyorum ister pembe ister mavi ister mor ama haklısın sen 40 li yaşlarına gel bakalım nasıl goruneceksin hor kullandirtma
Ah teyzeciğim sen de benim keyfimin kahyası değilsin merak etme gayet fitim istediğim işi yaparım senin gibi kocamdan aldığım haftalık harçlıkla saçımı genç kızlar gibi yapmıyorum haberin olsun komedi duruyor

Aha ben dedim bu niye deli diye meğer aç fakirmişsin kız para atayım da git bi dışarda yemek ye kuaföre git pavyona diye dalga geçtiğin kadın hergün kuaförde dışarda yemek yiyor
Yemedin içmedin ceycey’in bir sene önceki başlığını mı hortlattın aklın sıra hakaret edeceksin diye. O teyze dediğin bibi’nin tırnağı etmezsin sen

Yemedin içmedin ceycey’in bir sene önceki başlığını mı hortlattın aklın sıra hakaret edeceksin diye. O teyze dediğin bibi’nin tırnağı etmezsin sen
Galiba aynı tastan yemek yediniz bu kadar avukatlığını yaptığına göre. Evet o pis tırnağı olmam zaten neden o bana hakaret edince ben susayım? Sizden öğrendin herkese çene çalmayı

Canım kocam elinin kiri işte kons mons yapsın helal
Merak etme konslar kocanın parasını yer sonra da kıçına tekme atar siz de böyle kendinizi avutun. Karısını seven adam başkasına bakmaz zaten, ama doğru benim karım da internette onla bunla dalaşsa boş insan olsa ben de onu sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…