- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
- Konu Sahibi ceycey0406
-
E tabi hergün mecbur kuaföre gidiyorsunAha ben dedim bu niye deli diye meğer aç fakirmişsinkız para atayım da git bi dışarda yemek ye kuaföre git pavyona diye dalga geçtiğin kadın hergün kuaförde dışarda yemek yiyor
Bence sen de git o yaşta o saç komedi durmuş ama neyseE tabi hergün mecbur kuaföre gidiyorsunneyse bi şikayet edeyimde saldırma boşuna ceyceye
Ben kuaföre gitmem gereken işler yapmiyorum cicim keyfim ve kahyası nasıl isterse öyle takıliyorum ister pembe ister mavi ister mor ama haklısın sen 40 li yaşlarına gel bakalım nasıl goruneceksinBence sen de git o yaşta o saç komedi durmuş ama neyse
Ah teyzeciğim sen de benim keyfimin kahyası değilsin merak etme gayet fitim istediğim işi yaparımBen kuaföre gitmem gereken işler yapmiyorum cicim keyfim ve kahyası nasıl isterse öyle takıliyorum ister pembe ister mavi ister mor ama haklısın sen 40 li yaşlarına gel bakalım nasıl goruneceksinhor kullandirtma
Bu ne ya?Şakamısın senAh teyzeciğim sen de benim keyfimin kahyası değilsin merak etme gayet fitim istediğim işi yaparımsenin gibi kocamdan aldığım haftalık harçlıkla saçımı genç kızlar gibi yapmıyorum haberin olsun komedi duruyor
Yemedin içmedin ceycey’in bir sene önceki başlığını mı hortlattın aklın sıra hakaret edeceksin diye. O teyze dediğin bibi’nin tırnağı etmezsin senAha ben dedim bu niye deli diye meğer aç fakirmişsinkız para atayım da git bi dışarda yemek ye kuaföre git pavyona diye dalga geçtiğin kadın hergün kuaförde dışarda yemek yiyor
40 yaş üstü kadınlar örgütlenelimYemedin içmedin ceycey’in bir sene önceki başlığını mı hortlattın aklın sıra hakaret edeceksin diye. O teyze dediğin bibi’nin tırnağı etmezsin sen
gelirimizi artırmak için ek iş borsa herşeyi deniyorum ama konsluk zerre aklıma gelmemişti bakKocamdan harclık almamak icin pavyonda kons olmusum gibi kederli bir gün…
Ya o bana teyze dese ne olur sanki yaptığı işe bak kafası içmekten yanmışYemedin içmedin ceycey’in bir sene önceki başlığını mı hortlattın aklın sıra hakaret edeceksin diye. O teyze dediğin bibi’nin tırnağı etmezsin sen
Galiba aynı tastan yemek yediniz bu kadar avukatlığını yaptığına göre. Evet o pis tırnağı olmam zatenYemedin içmedin ceycey’in bir sene önceki başlığını mı hortlattın aklın sıra hakaret edeceksin diye. O teyze dediğin bibi’nin tırnağı etmezsin sen
Şükür sizin gibi beni aldatan bir kocam yok ;(Kocamdan harclık almamak icin pavyonda kons olmusum gibi kederli bir gün…
Görende diyecek kendisi içmiyorYa o bana teyze dese ne olur sanki yaptığı işe bak kafası içmekten yanmış
Maalesef bakımsız ve yaşlıları almıyorlargelirimizi artırmak için ek iş borsa herşeyi deniyorum ama konsluk zerre aklıma gelmemişti bak
ayyy bunu öğrendiğime ne kadar sevindim anlatamammmMaalesef bakımsız ve yaşlıları almıyorlar
Canım kocam elinin kiri işte kons mons yapsın helalŞükür sizin gibi beni aldatan bir kocam yok ;(
Merak etme konslar kocanın parasını yer sonra da kıçına tekme atarCanım kocam elinin kiri işte kons mons yapsın helal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?