geçim sorunu ve taksit taksit hayat

Curiecim instagramdaki kızın tanıttığı da bundandı. Evdeki eşyaları görüyormuş. Merdivenlerden düşmüyormuş. Bir de bunun şarj aparatı varmış. Gidip orda kendini şarj ediyormuş.
off gözetlenmek mi Allah korusun süpürge aldım diye Mahremimde bir ajan besleyecektim

hepsi şarja kendi gidiyor

Saydığınız özellikler hepsinde var, ben tercih ederken pil süresi ıslak mop özelliği ve çekim gücüne bakmıştım. Kampanyadan 4300liraya aldım. Fiyat olarak eşdeğerleri arasında güzeldi fiyatı ama irobot diye bir marka var o biraz daha üstün ancak iki katı fiyat var.

ben ilk çıktığında almıştım, mop pro modeli şu an da baya düşmüş fiyatı.
bence kesinlikle aldığım en mantıklı şey

taksit yapa yapa belim iyice büküldü valla. son 4-5 aydır param yetiyorsa alıyorum. çünkü her yeni taksit diğerine eklenip içinden çıkılmaz hale sokuyor.
Evdeyız dıye ogluma ayakkabı almayıda ıhmal ettım bugun dısarıda ayagıma vuruyor dıye soylendı..ınternetten alıcam araya bayram gırdı bayramdan sonra artık

murat131 doğan görünümlü şahinde mi etmez 60 bine?
Ceyceycım alırım ıstesemde taksıt vb ınsan bıkıyor evın eksıyı bıtmez zaten..bırını alırsın dıgerı eskır...ozenme olayıda yok bende yanluz o garıp..koronadan belkı

Canınız sag olsun.Gecende ben aldım 10 tllık siirt çanfıstığı:):)

Kurutma makinesinde kuruyan her sey yumuşacık oluyor. Dilerim kurutmayi koyacak bir yeriniz olur. Aynen robot da büyük kolaylık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…