geçim sorunu ve taksit taksit hayat

Pril bana fairy den daha iyi geliyor. Bizim işyerinin marketi dışarıya göre daha uygun ama metro da uygunmuş. Birde Ankara'da Gimat var belki gidenler vardır acaba diyorum toplu alışveriş için oraya mi gitsek
Orasida ayni pahali biz genelde ayda bir gimata gideriz ama pahali ankarada bi gimsa uygun gibi geliyo bana

Dün almadığım şeyin fiyatı bugün artıyor. Bir yarışma vardı yarışmacılar 10 saniyeliğine mağazaya girip tuttuğunu kapıdan çıkarmaya çalışıyordu. Bazen kendimi o yarışmada gibi hissediyorum. Bugün dünün 100 lirasının açtığı kapının önünden içeri bakıyoruz anca. Kasiyere selam vermek 50 tl oldu.

Arkadaşlar önceki sayfalarda yumuşatıcı cilde zararlı yazılmış. Gerçekten var mı böyle bir şey? Özellikle havlularım keçe gibi. Nasıl yumuşatacağım?
Bim ve A101’den Bind diye bulaşık tableti var. Fiyatın diğerlerine göre uygun. Yıkaması da o kadar kötü değil. Leke filan bırakmıyor ama az parlatıyor.

Eklentiler

• 772D96CA-C567-40D4-9D9D-DAB4BB2F96DD.png
    183 KB · Görüntüleme: 42
Ben hiç yumusatici kullanmam kimyasali aza indirmek için . Makineye sirke koyanlar var o da bir Öneri ama uzun vaadede makineye zarar verdigi söyleniyor . Havlular için bir cozumum yok maalesef genelde yumuşak pamuklu havlular çok fazla sertlesmiyor alırken ona dikkat edebilirsiniz.

bundan aldım memnun kalmadım ben bitince tekrar almam .yumuşatıcı zararlı olsa da ondan da vazgeçemem sadece çift durulama yapıyorum

Al bizden de o kadar

Ben yumuşatıcı kullanmıyorum havlular benimde öyleydi ama kurutma makinası aldıktan sonra hepsi pamuk gibi cıkıyor ben çözümü ondan buldum başka tavsiyesi olan bardır inş yardımcı olurlar

Havlular benim de öyle bir yerde havlular için yumuşatıcı bölümüne beyaz sirke koyun yazıyordu öyle yapıyorum. Biraz daha iyi oldu ama hâlâ tam değil

Bu arada bulaşık makinesi tabletini indirimden alıyorum ( bazen organik bazen normal ) yarıya bölüp kullanıyorum .İlk kez birşeyden kar ediyorum ,paylaşmak istedim

Benim diğer evimde kapalı balkonda dıryordu sadece elektrik lazım priz olsun yeter.

Benim diğer evimde kapalı balkonda dıryordu sadece elektrik lazım priz olsun yeter.
Tamam okyonus teşekkür ederim. Tüp bebek tedavim neticelensin ilk sıraya robot süpürge yazdım. Çünkü eskisi kadar rahat ev işi yapamam. 2. Sırada kurutmayı koydum

Tamam okyonus teşekkür ederim. Tüp bebek tedavim neticelensin ilk sıraya robot süpürge yazdım. Çünkü eskisi kadar rahat ev işi yapamam. 2. Sırada kurutmayı koydum
robot süpürge çok faydalı şiddetle tavsiye ederim.12 taksit yap al

Bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ve diğerlerine göre çok uygun fair çok fazla deterjan kokusu rahatsız ediyor ve şimdi tabi çok pahalı

60 bıne ıkıncı el araba al..sahıle gıdıp kamp kurarsızınız:))

robot süpürge çok faydalı şiddetle tavsiye ederim.12 taksit yap al
Evet C ceycey0406 ilk önceliğim robot süpürge. Eşime geçen verdim bizdeki süpürgeyi beceremiyor. “Çekmiyor bu” diyor. Üsten üsten alırsan çekmez tabii.
Allah izin verir hamile kalırsam eğilip bükülemem. Robot süpürge işimi görür diye düşünüyorum. instagramda bir kız var. Müstakil evde oturuyor. O memnun kalmamış. Onun dışında hep olumlu yorum gördüm.

yüzde doksan alanlar çok memnun.günlük temizlikten kurtarıyor bizi.haftada bir dip köşe diğer süpürgeyle yapmak gerekiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…