Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alım gücü bir noktada çok iyiyken neredeyse sadece temel yaşama giderlerine ulaşacak seviyede şuanda yani Allah kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesin diye bir laf vardır o misal belirttim çünkü dediğim gibi bu detay çok daha zorlanmama sebep oluyor ve ailemle yaşarken de hiç sıkıntı çekmemiştim eşimi çok sevdiğim için görmezden geldim bu gibi sıkıntılarıİlk evliliginizdeki maddi detayi verme sebebiniz nedir? Gecim derdine bir derman degil neticede
İlk evliliğiniz neden bitti? Para var huzur yok muydu
Neden hiç çalışmayı düşünmüyorsunuz. Herkes çalışabilirsiniz demiş bende aynı şeyi diyorum. Hayat müşterek beraber çalışıp bir şeyler sahibi olabilirsiniz. Bir kişi tek başına evı gecındıremez. Yanlış anlamayın ama istediğiniz lüks hayatı ben çalışmıyım eşim çalışsınla olmuyor üzgünümAlım gücü bir noktada çok iyiyken neredeyse sadece temel yaşama giderlerine ulaşacak seviyede şuanda yani Allah kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesin diye bir laf vardır o misal belirttim çünkü dediğim gibi bu detay çok daha zorlanmama sebep oluyor ve ailemle yaşarken de hiç sıkıntı çekmemiştim eşimi çok sevdiğim için görmezden geldim bu gibi sıkıntıları
Hmm anliyorum.Alım gücü bir noktada çok iyiyken neredeyse sadece temel yaşama giderlerine ulaşacak seviyede şuanda yani Allah kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesin diye bir laf vardır o misal belirttim çünkü dediğim gibi bu detay çok daha zorlanmama sebep oluyor ve ailemle yaşarken de hiç sıkıntı çekmemiştim eşimi çok sevdiğim için görmezden geldim bu gibi sıkıntıları
Alım gücü bir noktada çok iyiyken neredeyse sadece temel yaşama giderlerine ulaşacak seviyede şuanda yani Allah kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesin diye bir laf vardır o misal belirttim çünkü dediğim gibi bu detay çok daha zorlanmama sebep oluyor ve ailemle yaşarken de hiç sıkıntı çekmemiştim eşimi çok sevdiğim için görmezden geldim bu gibi sıkıntıları
ilk evliliğiniz neden bitti?Merhaba sevgili hanımlar çok uzun zaman sonra yazıyorum.Derdim geçim sıkıntısı durumumu özetlemek istiyorum öncelikle 2013 'te görücü usülü bir evlilik yaptim 9 ay sürdü eşim esnaftı ve ayda 10 20bin tl arası kazanıyordu daha sonra 2017 de severek evlendim çok şükür evliliğim yolunda. Benim derdim ay sonunu getirememek bu arada ben çalışmıyorum çocuğumuz yok eşim 3bin tl kazanıyor. 2 yıl önce araba almıştık benim bir miktar param vardı kaza yaptık araba perte çıktı tekrar araba almak için eşim bankadan kredi çekmiş ama kredinin bir kısmını da arkadaşı için çekmiş 60bin tl kredi çekmiş toplamda ve 20 milyara araba aldı bir kısmını arkadaşına verdi aylık 1250 lira kredi borcu ödüyor(yarısını arkadaşı) şuanda evimiz kira 880 lira ve büyük bir şehirde yaşıyoruz maaş yattığı gibi buharlaşıyo hiçbişey alamıyoruz istediğimiz gibi. Ay sonunu getiremiyoruz ailemden borç almak zorunda kalıyorum vs. Çok bunaldım gerçekten bir de ilk evliliğimde maddi olarak çok rahat olduğum için şuanda baya zorlanıyorum maddiyat herşey değil önemli olan sevmek sevilmek ahlak vs elbette ama maddiyatta önemli bir yerde. İçimi dökmek istedim yorumlarınızı bekliyorum