- 31 Ocak 2020
- 2.503
- 9.686
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok pişmanım o da ayrı bir boğaz gerçekten ama eşim dinlemiyor bu konudaArabayı almakta marifet değil
Benzini bakımı ötv si zorunlu sigortası kaskosu bir mutfak masrafı neredeyse
Mesleği ne eşinizin işe arabayla mı gidip geliyor? Çok elzem mi yani araba? Toplu taşımalara yakın mı eviniz muhitiniz? Eşinizin zam alma yükselme imkanı var mı ya da işi küçük bir şehirde de yapacağı bir iş mi? Küçük yerlerde masraf daha az olur diye dedim ama sizin kira zaten azmış daha azı olur mu bilemedim.Ben çok pişmanım o da ayrı bir boğaz gerçekten ama eşim dinlemiyor bu konuda
Evet ikna etmekten başka çare yok imkansızı yaşamaktan çok yoruldumArabayı satıp krediyi kapnabiliyorsa kapatın. 3000 TL ile geçinememeniz çok normal hele de ev kiraysa. Eşiniz yanaşmıyorsa biraz sert çıkın ikna edin satmaya çünkü kira olmasa dahi o rakamla geçinmek imkansız.
Erkekler araba düşkünüBen çok pişmanım o da ayrı bir boğaz gerçekten ama eşim dinlemiyor bu konuda
Evet ikna etmekten başka çare yok imkansızı yaşamaktan çok yoruldum
Fabrikada çalışıyor ve servisle gidip geliyor araba elzem değil ama rahatlığına alıştı sanırım toplu taşıma da sitenin önünde küçük biyere gitme durumumuz yok işten çıkarsa yeni bi işe girmesi zor yani iş alımları yok gibi artıkMesleği ne eşinizin işe arabayla mı gidip geliyor? Çok elzem mi yani araba? Toplu taşımalara yakın mı eviniz muhitiniz? Eşinizin zam alma yükselme imkanı var mı ya da işi küçük bir şehirde de yapacağı bir iş mi? Küçük yerlerde masraf daha az olur diye dedim ama sizin kira zaten azmış daha azı olur mu bilemedim.
Aynen öyle ağız tadıyla oturun inşallah:)Erkekler araba düşkünü
Arabamız vardı eşim sürekli araba ilanlarına bakardı kiradaydık bir günde ev bak ne olur derdim
Şükür ev sahibi arıza çıkardı o hışımla ev aldı yoksa araba bakmaya devam ederdi
Belimizi büktü araba sevdası :)Ayy bu erkeklerin araba sevdası arabaya yapacağı masrafi köşeye atabilirdi konu birikim olunca para yok araba olunca para var
Inşallah Allah büyük. Çok teşekkürlerAllah yardımcınız olsun, paramız pul olmasa herşey zamlanmasa böyle olmayız. Herkesin bütçesi farklı, hepimiz bunalıyoruz. İçinizi ferah tutmaya çalışın yaşınız daha çok genç herşey hallolur.
Tesekkür ederim allah sizede nasip etsinAynen öyle ağız tadıyla oturun inşallah:)
Çocuk gibiler düzgün bir dille konusun kavga etmeden çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ilerde çocuğumuz için birikim yapalım virüsten dolayı muamma ekonomi borçlardan kurtulmak için satalım faln desenizBelimizi büktü araba sevdası :)
Birikim yapmak hayal benim için bu şartlarda tek isteğim ay sonunu getirip geçinebilmek. Bunun içinde o krediden kurtulmak istiyorum çok konuştum ama bildiğini okuyor kafasının dikine gidiyorÇocuk gibiler düzgün bir dille konusun kavga etmeden çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ilerde çocuğumuz için birikim yapalım virüsten dolayı muamma ekonomi borçlardan kurtulmak için satalım faln deseniz
Eşimden arabayı satıpborçları kapatmasını istiyorum çok bunaldım çünkü kabul etmiyor ama. Herhangi bir mesleğim yok düşünüyorum ama uygun biryer de aklıma gelmiyor iş bulmakta kolay değil