• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçim sıkıntısı

Kira ve faturayla zaten maaşın yarısı gidiyordur e mutfak masrafı da var. Araba borcu olmasa dahi o maaşa geçinmek çok zor. Mecburen sizin de çalışmanız lazım. Kalifiye eleman aramayan bir çok yer var büyük şehirlerde . O borç bitse de siz çalışmadan zor rahatlamaniz

Arabayı satıp krediyi kapnabiliyorsa kapatın. 3000 TL ile geçinememeniz çok normal hele de ev kiraysa. Eşiniz yanaşmıyorsa biraz sert çıkın ikna edin satmaya çünkü kira olmasa dahi o rakamla geçinmek imkansız.

Ben çok pişmanım o da ayrı bir boğaz gerçekten ama eşim dinlemiyor bu konuda
Mesleği ne eşinizin işe arabayla mı gidip geliyor? Çok elzem mi yani araba? Toplu taşımalara yakın mı eviniz muhitiniz? Eşinizin zam alma yükselme imkanı var mı ya da işi küçük bir şehirde de yapacağı bir iş mi? Küçük yerlerde masraf daha az olur diye dedim ama sizin kira zaten azmış daha azı olur mu bilemedim.

Arabayı satıp krediyi kapnabiliyorsa kapatın. 3000 TL ile geçinememeniz çok normal hele de ev kiraysa. Eşiniz yanaşmıyorsa biraz sert çıkın ikna edin satmaya çünkü kira olmasa dahi o rakamla geçinmek imkansız.
Evet ikna etmekten başka çare yok imkansızı yaşamaktan çok yoruldum

Ben çok pişmanım o da ayrı bir boğaz gerçekten ama eşim dinlemiyor bu konuda
Erkekler araba düşkünü
Arabamız vardı eşim sürekli araba ilanlarına bakardı kiradaydık bir günde ev bak ne olur derdim 😡😡😡

Şükür ev sahibi arıza çıkardı o hışımla ev aldı yoksa araba bakmaya devam ederdi 😊😊

Evet ikna etmekten başka çare yok imkansızı yaşamaktan çok yoruldum

Allah yardımcınız olsun, paramız pul olmasa herşey zamlanmasa böyle olmayız. Herkesin bütçesi farklı, hepimiz bunalıyoruz. İçinizi ferah tutmaya çalışın yaşınız daha çok genç herşey hallolur.

Mesleği ne eşinizin işe arabayla mı gidip geliyor? Çok elzem mi yani araba? Toplu taşımalara yakın mı eviniz muhitiniz? Eşinizin zam alma yükselme imkanı var mı ya da işi küçük bir şehirde de yapacağı bir iş mi? Küçük yerlerde masraf daha az olur diye dedim ama sizin kira zaten azmış daha azı olur mu bilemedim.
Fabrikada çalışıyor ve servisle gidip geliyor araba elzem değil ama rahatlığına alıştı sanırım toplu taşıma da sitenin önünde küçük biyere gitme durumumuz yok işten çıkarsa yeni bi işe girmesi zor yani iş alımları yok gibi artık

Ayy bu erkeklerin araba sevdası 😤😤 arabaya yapacağı masrafi köşeye atabilirdi konu birikim olunca para yok araba olunca para var

Çocuk gibiler düzgün bir dille konusun kavga etmeden çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ilerde çocuğumuz için birikim yapalım virüsten dolayı muamma ekonomi borçlardan kurtulmak için satalım faln deseniz
Birikim yapmak hayal benim için bu şartlarda tek isteğim ay sonunu getirip geçinebilmek. Bunun içinde o krediden kurtulmak istiyorum çok konuştum ama bildiğini okuyor kafasının dikine gidiyor

Eşimden arabayı satıpborçları kapatmasını istiyorum çok bunaldım çünkü kabul etmiyor ama. Herhangi bir mesleğim yok düşünüyorum ama uygun biryer de aklıma gelmiyor iş bulmakta kolay değil

Kasiyerlik, temizlikçilik,.. Arabayi satip tekrar üni'ye gitmek,.. Birseyler yapmalisiniz çünkü bu sekilde hayat geçmez. "Bana esim baksin" zihniyetindeysen o zaman o zengin es ile kalacaktin, kusura bakma.

Back