Yeni gelişme: Arkadaşlar yorumlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim çoğunuz arabayı satın yazmışsınız arabayı sattık ama eşim çok arızası çıktığı için sattı geçinememekten veya krediyi kapatayım diye değil sağa sola olan borçları verince 15bin tl kaldı onunla altın aldık o şekilde ablama borç verdik altın olarak.eşim 4 5 ay sonra araba almayı düşünüyor ablama vermemesini tembihledim araba masraflarından kurtulurum en azından bu arada malesef 30 ay kredisi var hala ayda 1250 lira yarısı arkadaşı yarısı eşim ödüyor Merhaba sevgili hanımlar çok uzun zaman sonra yazıyorum.Derdim geçim sıkıntısı durumumu özetlemek istiyorum öncelikle 2013 'te görücü usülü bir evlilik yaptim 9 ay sürdü eşim esnaftı ve ayda 10 20bin tl arası kazanıyordu daha sonra 2017 de severek evlendim çok şükür evliliğim yolunda. Benim derdim ay sonunu getirememek bu arada ben çalışmıyorum çocuğumuz yok eşim 3bin tl kazanıyor. 2 yıl önce araba almıştık benim bir miktar param vardı kaza yaptık araba perte çıktı tekrar araba almak için eşim bankadan kredi çekmiş ama kredinin bir kısmını da arkadaşı için çekmiş 60bin tl kredi çekmiş toplamda ve 20 milyara araba aldı bir kısmını arkadaşına verdi aylık 1250 lira kredi borcu ödüyor(yarısını arkadaşı) şuanda evimiz kira 880 lira ve büyük bir şehirde yaşıyoruz maaş yattığı gibi buharlaşıyo hiçbişey alamıyoruz istediğimiz gibi. Ay sonunu getiremiyoruz ailemden borç almak zorunda kalıyorum vs. Çok bunaldım gerçekten bir de ilk evliliğimde maddi olarak çok rahat olduğum için şuanda baya zorlanıyorum maddiyat herşey değil önemli olan sevmek sevilmek ahlak vs elbette ama maddiyatta önemli bir yerde. İçimi dökmek istedim yorumlarınızı bekliyorum
Son düzenleme: