Şöyleki gelecek yıl tatil için zamanımız olur olmaz tatil hakkımı umre içinmi kullansam die düşünuyorumUmreye umre yapmak icin gitmek ok de balayi icin gitmek neden anlamiyorum. Onun yerine parise viyanaya romaya gidin gezin yani
Ama esin istemiyomus onun acisindan da dusun bu iki kisilik bi tatil. Yurt disi uygunsa avrupada guzel yerler var, yurt ici olsun diyosan mesela havuzlu villalar oluyomus tesetturluler tercih ediyomus yazlik yerlerde, oyle bi villa tutun. Yok ben otel konforu istiyorum dersen kadinlar plaji olan bi yazlik yere git, iki gun esinle takil bi gun kendine ayir vs oyle dengelersin. Maddi imkan varsa yat kiralayin. Alternatif cok yaaŞöyleki gelecek yıl tatil için zamanımız olur olmaz tatil hakkımı umre içinmi kullansam die düşünuyorum
Hayır rahatsız olacağımı sanmıyorum ama çoğu oteller havuza haşema yasağı var tavsiye edebileceğiniz kasaba varmı zannedersem küçük butik otel tarzı bişeyden bahsediyorsunuzküçük kasabaları tercih edebilirsiniz. teseddürlü olmanız neyi değiştiriyor? ha açık insanların giyiminden rahatsız olursanız denize girerken vs bilemem ama bence tatil yerinizi muhafazakar olarak cevirmeyin özellikle balayı istiyosanız. iyi tatiller
Iyide kapali olup tatilde cok kisi goruyorum ben.neden ayri egleneceksinizki.oyle sey cok sacma.Artık adı balayı kaldı cnm balayılık neyimiz kaldı amaç tatil adı balayı işteonuda düşündüm karadeniz turu gibi ama ben daha çok denize girebileceğim akşamları eğlenceli şeyler yapabileceğim bişeyler acaba otele bağlı kalmadan kendimce hergece bi yerde turu yaparak bi kaç yakın şehri yerinde görsemmi diyorum ama tecrube etmiş biri varsa çok yardımcı olacak
Hayır yanlış anladınız muhafazakar otellerde bayan ayrı havuz erkek ayrı havuz oluyo bazılarında denizde ayrı oluyo sadece yemeklerde bıraraya geliniyo ben onu sevmıyorum yani ben birlikte olabileceğimiz bişey istiyorumIyide kapali olup tatilde cok kisi goruyorum ben.neden ayri egleneceksinizki.oyle sey cok sacma.
sizin istediğiniz şey bence müstakil villalarla mümkün üstteki yorumumu okuyun bence memnun kalacaksınızHayır yanlış anladınız muhafazakar otellerde bayan ayrı havuz erkek ayrı havuz oluyo bazılarında denizde ayrı oluyo sadece yemeklerde bıraraya geliniyo ben onu sevmıyorum yani ben birlikte olabileceğimiz bişey istiyorum