- 25 Eylül 2011
- 7.403
- 11.081
Yok ayni seyi anlamisim.Hayır yanlış anladınız muhafazakar otellerde bayan ayrı havuz erkek ayrı havuz oluyo bazılarında denizde ayrı oluyo sadece yemeklerde bıraraya geliniyo ben onu sevmıyorum yani ben birlikte olabileceğimiz bişey istiyorum
Nihayet 10 ay sonunda bi tatile gitmeyi kesinleştirdik ama neresi.bana yardımcı olun ben tesettürlü biriyim muhafazakar otellere daha önce ailemle gittim ama şimdi oralara eşimle gitsem havuz ayrı gircez eğlencelere ayrı takılıcaz yanı çok bi arada zaman geçiremicez.acaba umreyemi gitsek die düşünuyorum eşim tek başına yakın zamanda gittiği için biraz nazlanıyo bı yandan deniz kokusunu çok özledim çok yorucu bı yıl geçirdim alternatif tatil önerisi olan varmı acaba
deniz kenarında direk ev kirayabilirsiniz.haftalık aylık kiralanıyo.Nihayet 10 ay sonunda bi tatile gitmeyi kesinleştirdik ama neresi.bana yardımcı olun ben tesettürlü biriyim muhafazakar otellere daha önce ailemle gittim ama şimdi oralara eşimle gitsem havuz ayrı gircez eğlencelere ayrı takılıcaz yanı çok bi arada zaman geçiremicez.acaba umreyemi gitsek die düşünuyorum eşim tek başına yakın zamanda gittiği için biraz nazlanıyo bı yandan deniz kokusunu çok özledim çok yorucu bı yıl geçirdim alternatif tatil önerisi olan varmı acaba
Kocamla aynı ortamda tatil yapalım havuzda beraber olamayız bari umreye gidelim nasıl bir mantıktır? Umre ibadettir hanım efendi??Nihayet 10 ay sonunda bi tatile gitmeyi kesinleştirdik ama neresi.bana yardımcı olun ben tesettürlü biriyim muhafazakar otellere daha önce ailemle gittim ama şimdi oralara eşimle gitsem havuz ayrı gircez eğlencelere ayrı takılıcaz yanı çok bi arada zaman geçiremicez.acaba umreyemi gitsek die düşünuyorum eşim tek başına yakın zamanda gittiği için biraz nazlanıyo bı yandan deniz kokusunu çok özledim çok yorucu bı yıl geçirdim alternatif tatil önerisi olan varmı acaba
yalova da helal evler diye balayı evleri var önünde havuzu var etrafı kapalı sizi kimse görmüyor kendim gitmedim ama netten araştırmıştım bir bak istersenNihayet 10 ay sonunda bi tatile gitmeyi kesinleştirdik ama neresi.bana yardımcı olun ben tesettürlü biriyim muhafazakar otellere daha önce ailemle gittim ama şimdi oralara eşimle gitsem havuz ayrı gircez eğlencelere ayrı takılıcaz yanı çok bi arada zaman geçiremicez.acaba umreyemi gitsek die düşünuyorum eşim tek başına yakın zamanda gittiği için biraz nazlanıyo bı yandan deniz kokusunu çok özledim çok yorucu bı yıl geçirdim alternatif tatil önerisi olan varmı acaba
Şöyle bi mantıktır hanım efendi her istediğimzde işyerinden izin alcak imkanımız yok tatil olmadı hadi Umre anlayışı değil bu fırsatı böylemi değerlendirsem kararsızım?? Anlayışıdır şimdi anladınmı mantığı? 2 defa gittim umreye çoğu türk bayanlarının bari gelmişken alışveriş yapıım mantığında olmayıp oranın tamamıyle ibadet için tatil olmadığının farkındayım kapış :)Kocamla aynı ortamda tatil yapalım havuzda beraber olamayız bari umreye gidelim nasıl bir mantıktır? Umre ibadettir hanım efendi??
Kocanızla da muhafazakar otele gidip ayrı ayrı denize girmekten çekiniyorsanız ya denize girmeyeceksiniz ya da az girip kalan zamanı beraber geçireceksiniz.
'Kapiş'? Çok avam olmuş.. Herkes kendinden sorumludur ordaki kadınlar alışverişe geliyor, böyle de kötü insanlar var o zaman bu durum bana da rahatlık verir biraz diyemiyoruz maalesef. Neyse konuşmasını kapiş diye bitiren, umre ibadeti düşünen ama tatil olmalı mı kararsız olan bir zihniyet beni çok aşıyor. Cevap veremeyeceğim. İyi eğlenceler :)))Şöyle bi mantıktır hanım efendi her istediğimzde işyerinden izin alcak imkanımız yok tatil olmadı hadi Umre anlayışı değil bu fırsatı böylemi değerlendirsem kararsızım?? Anlayışıdır şimdi anladınmı mantığı? 2 defa gittim umreye çoğu türk bayanlarının bari gelmişken alışveriş yapıım mantığında olmayıp oranın tamamıyle ibadet için tatil olmadığının farkındayım kapış :)
Artık adı balayı kaldı cnm balayılık neyimiz kaldı amaç tatil adı balayı işteonuda düşündüm karadeniz turu gibi ama ben daha çok denize girebileceğim akşamları eğlenceli şeyler yapabileceğim bişeyler acaba otele bağlı kalmadan kendimce hergece bi yerde turu yaparak bi kaç yakın şehri yerinde görsemmi diyorum ama tecrube etmiş biri varsa çok yardımcı olacak
Artık adı balayı kaldı cnm balayılık neyimiz kaldı amaç tatil adı balayı işteonuda düşündüm karadeniz turu gibi ama ben daha çok denize girebileceğim akşamları eğlenceli şeyler yapabileceğim bişeyler acaba otele bağlı kalmadan kendimce hergece bi yerde turu yaparak bi kaç yakın şehri yerinde görsemmi diyorum ama tecrube etmiş biri varsa çok yardımcı olacak