Geciken adet,geç döllenme ihtimalleri,gebelik testleri

Bence 4,5gün bekle sonra test yap ya adet olacaksın ya da çok açık pembe ise yerleşme kanaması da olurmuş .

bugun bi daha test yapın varsa cıkabilir 4 gün geçmiş

Aynen bugun daha net çıkar var ise....

Üsttende gözükür ama üstten hersey gözükmyor makinesi iyi olmali. siz bence ne yapin biliyomusunz gdin erken gebelik testi alin onda kesin cikar. Cnkü pco hamile olmasa bile adete yakn böyle cikabiliyo

Canım selam ,vajinal usg oldum malesef pko çıktı ama hormonlar normal çıktı .sen yazmışın ozaman pkolularda ikinci çizgi silik çıkıyor diye nedenini biliyormusun ?şuan da bu topikten sonra 2.adetimi bekliyorum 10gün var daha .ilk defa bu ay lh testi yaptım 4mart yumurtlama oldu şimdi test yapsam çıkar mı ki ?

Ben bi cok kez denk geldigim icin pcolularda oyle cikiyo diyebildm canim adetin 18 marttir yine yanilmamak icin adetini bekle derim 18 martta olmazsan test yap cnn. Yumurtlamayu yakalamak cok muhim bisey degildir dollenme onemli.

Ben bi cok kez denk geldigim icin pcolularda oyle cikiyo diyebildm canim adetin 18 marttir yine yanilmamak icin adetini bekle derim 18 martta olmazsan test yap cnn. Yumurtlamayu yakalamak cok muhim bisey degildir dollenme onemli.
Kalitesiz yumurtlama olduğu için mi döllenmiyor ? çok üzülüyorum artık doktorlar adam akıllı bilgi de vermiyor

ızlar bende ovulasyon testi yapıyorum 4 aydır çocuk istiyoruz ilk deda bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü buldum adetten 18 gün sonra yumurtlama oldu 1 martta.
normalde 9 martta adet olmam gerekiyordu olmadım bugğn ayın 17 si oldu 8 gün geçti adetim ama testte hep tek çizgi çıkıyor Cuma günü kan vereceğim ama gebelik ihtimali varmı sizce testte çıkmayıptahamile olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…